![]() |
Alprazolam - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Chemicznie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=25) +--- Dział: Benzodiazepiny (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=51) +--- Wątek: Alprazolam (/showthread.php?tid=2680) |
RE: Alprazolam - marioss - 26.10.2024 horsii mialem miesiąc temu diazepine dokladnie Relanium ale mala dawka 5 mg i w sumie nie miałem potrzeby wrzucenia tego po sesji bo i tak dalem rade zasnąć. Co do samego Relanium faktycznie pierwsze co po zarzyciu to wchodzi mocno na spanie ale dopiero po 2 tabletkach na raz. szkoda ze mialem tego tylko listek. Tylko u mnie kiedyś po ciągu amfetaminowym przy zjazdach mialem dosc mocne wjazdy na głowę typu leki obawy podejrzenia wszystkich o wszystko spiski itp dlatego chcę mieć coś na wypadek. Ale faktycznie po takiej sesji klefedron gdzie nie doświadczyłem nigdy jazdy typu schizofremia mogło by się lepiej sprawdzic diazepina. RE: Alprazolam - horsii - 26.10.2024 Diazepam, nie diazepina. ![]() Po takim klefedronie to właśnie najlepiej o coś takiego, co ogólnie "uloży" człowieka, bo raczej cięzko o jakieś lęki i paranoje po klefie, dlatego uważam że diazepam wypadłby lepiej. Ale jak sie nie ma co się lubi, to wiadomo co. RE: Alprazolam - smakosz - 26.10.2024 Dla mnie dobry jest estazolam żeby fajnie zasnąć po różnych melanżach ![]() RE: Alprazolam - marioss - 27.10.2024 horsii zgadza sie przepraszam diazepam i poprawka do poprzedniej mojej odpowiedzi mialem Relanium w dawce 2 mg a nie 5 mg dlatego brałem po 2 razy. RE: Alprazolam - marioss - 22.11.2024 Czy ktoś miał okazję osobiście przyjmować Xanax i Afobam albo Alprox czy jest jakaś różnica? RE: Alprazolam - Inferno - 22.11.2024 Nie ma różnicy, to ta sama substancja pod inną nazwą handlową leku. Ja miałem wszystkie co wymieniłeś, brałem najtańsze po prostu ![]() Różnica jest tylko w tym, że Xanax występuje w postaci 2mg tabletek a alprox i afobam max. 1mg w tabletce. RE: Alprazolam - Czeslawo - 25.11.2024 (22.11.2024, 19:36)marioss napisał(a): Czy ktoś miał okazję osobiście przyjmować Xanax i Afobam albo Alprox czy jest jakaś różnica?Oczywiście miałem, uzupełniając to, co napisał Inferno Xanax występuje w tab. 0,25mg, 0,5mg, 1mg, 2mg. Czym się różni? To jest ta sama substancja wypromowana pod nazwą „Xanax” – bardzo popularny produkt w USA. W każdym z produktów może być inna substancja wypełniająca tabletkę, to jedyna różnica, to są wszystko leki generyczne w stosunku do alprazolamu. Tam jest takie prawo, że możesz w czasie meczu NBA zobaczyć w TV reklamę Xanaxu, a nie jak u nas szyszek chmielu na spanie. ![]() RE: Alprazolam - smakosz - 27.11.2024 (22.11.2024, 19:36)marioss napisał(a): Czy ktoś miał okazję osobiście przyjmować Xanax i Afobam albo Alprox czy jest jakaś różnica? mordo różnica jest jedynie w cenie i w kształcie tabletek RE: Alprazolam - Lifeisbrutal - 21.12.2024 (22.11.2024, 19:36)marioss napisał(a): Czy ktoś miał okazję osobiście przyjmować Xanax i Afobam albo Alprox czy jest jakaś różnica? A jaka ma być różnica? Skoro substancja czynna jest jedna i ta sama. RE: Alprazolam - marioss - 23.12.2024 Według mnie Alprox wkreca się owiele szybciej i trwa krócej z kolei xanax czas zadziałania ma teoche dłużej w porównaniu do alrpox ale trzyma dłużej. |