Cherry Old School - Opinie o produkcie - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: Escobar.store (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36) +--- Wątek: Cherry Old School - Opinie o produkcie (/showthread.php?tid=2846) |
RE: Cherry Old School - Opinie o produkcie - Lukas1985 - 02.12.2023 (02.12.2023, 09:53)wiktororban napisał(a): Czemu tak małym opini? Nikt nie pobierał ostatnio? Ludzie maja w nosie miksy. Jeszcze Ty się tego trzymasz i może kilka osób ale większość stawia na czyste substancje bez domieszek. RE: Cherry Old School - Opinie o produkcie - wiktororban - 02.12.2023 To nie moja wina, że nie ma nigdzie w ofercie pojedynczej substancji o takim profilu..wlazlby do oferty metkat HCl to pewnie mógłby zastąpić cherry ale na tą chwile to właśnie cherry najbardziej mi odpowiada dzialaniem RE: Cherry Old School - Opinie o produkcie - C84S - 02.12.2023 Według mnie najlepsza sól obecnie na rynku, porównywalna do tej starej wisienki. Warto pobrać i samemu ocenić RE: Cherry Old School - Opinie o produkcie - Czeslawo - 13.12.2023 (26.11.2023, 17:18)wiktororban napisał(a): Ten sort jest biały czy tylko zdjęcie tak wyszło? Zdjęcie "tak wyszło " ale sort nie był biały, lekko żółt/ jasno brązowy, piaskowy - nie był biały, to na pewno. Kapitan Faza zupełnie odmienna od "trójek, nepow, alf ". Sort nie gryzie w gardło, wchodzi łagodnie rozwija harmonijnie profili stim/eufo. Dla wszyskich co lubią cyferki postaram się, że nakreślić w przybliżeniu proporcje = Stim 60% Eufo 40% Nie mogę porównać do "Cherry z nowej szkoły", jednka zapach wiśni, nie jest wyczuwalny, bardziej przypomina mi wypieki przed świateczne...zapewniam Was, że jest ( a raczej był, bo na dzień dzisiejszy jest null ) urzekający. Libido w górę, ale do opanowania, czas działania min. 90 min. lub więcej co jest na wielki "+" Gdy tylko się ponownie pojawi to dla mnie pozycja obowiązkowa od Escobar . RE: Cherry Old School - Opinie o produkcie - KiszczaK - 14.12.2023 Miałem przyjemność testować ten produkt oraz 4mmc i o wiele bardziej mi podszedł ten Old scholl. Lepsze działanie bo euforii pięknie łączyła się z dooaminowym kopem który nie był jakiś mega mocny, a za to przyjembym Niewielkie kreseczki dawały miłą atmosferę do rozmów i po prostu chciało się żyć, a nie schizy lapalem. Aplikacja przyjemna i dzialanie przyjemne, które nie da się określić czy porównać do jakiegokolwiek rc. Gdybym miał zamówić to albo 4mmc original wybrał bym Old school bo ma w sobie to coś co nie da aje zapomnieć tego uczucia. Escobar wniósł w swoje produkty świetną mieszankę która zachwycić potrafi wybrednych użytkowników, chociaż znajdą się wyjątku. Substancja klasa sama w sobie. RE: Cherry Old School - Opinie o produkcie - Diamentowa - 14.12.2023 Chce przetestować to cherry kokolino wiadomo że napewno nie jakość jak u kolka ale chcę zbadać ten produkt i wystawić opinie na jego temat RE: Cherry Old School - Opinie o produkcie - LOBO - 15.12.2023 Skąd pewnosc, ze jakość tej Cherry jest slabsza nizeli od kolka, jak nie probowalas? RE: Cherry Old School - Opinie o produkcie - dzwudziesty - 15.12.2023 Diamentowa Jest jeden problem, Esco nie włącza tego produktu do nagród, a zamówienia na to nigdy nie złożysz, więc o czym my mówimy? Z kolei jak masz zamiar to przetestować to przetestuj. Nikogo nie interesują Twoje nic nie wnoszące do tematu treści. RE: Cherry Old School - Opinie o produkcie - Ser Pleśniowy - 16.12.2023 mocna ssól srogo wchodzi fajnie pod play station :] polecam RE: Cherry Old School - Opinie o produkcie - Myga - 16.12.2023 mocna fajna substancja daje rade libido też niczego sobie |