Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Pasjonat.cc - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Zakupy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=23)
+--- Dział: Nieuczciwe sklepy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=19)
+--- Wątek: Pasjonat.cc (/showthread.php?tid=309)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8

RE: Pasjonat.cc - horsii - 08.01.2025

Lifeisbrutal nie dość że wystawiał "listy gończe" za ludźmi (z reguły tymi co mu byli winni pieniądze, chociaż potrafił sie dojebać do jakichś forumowych zadymiarzy z którymi sie nierzadko sprzeczał) to jeszcze pamiętam akcje ze straszeniem, że będzie dosypywać trutki na szczury do dopków Podobno kultowa

RE: Pasjonat.cc - Chochlik - 08.01.2025

Czarodziej był obrzydliwy, pamiętam jak chodziłem po tym jak struty i źle się czułem. Moje jedyne w życiu zetkniecie z opio. 

Czochracz był ciekawszy wtedy dla mojego ćpuńskiego umysłu.

RE: Pasjonat.cc - EmStO - 08.01.2025

(08.01.2025, 20:45)horsii napisał(a):  to jeszcze pamiętam akcje ze straszeniem, że będzie dosypywać trutki na szczury do dopków Podobno kultowa

To pamietam jak skurwiel straszyl, ze jakas trutka do towaru bedzie dosypana.

Kurwa cuda nie widy sie wtedy dzialy.....
A pies ich jebal a kot patrzyl i walil konia Smile

RE: Pasjonat.cc - Chochlik - 08.01.2025

Ej, ale faktycznie pamiętam tą listę dłużników xD

Gość był ostro odklejony xD

RE: Pasjonat.cc - kot_kreskowy - 08.01.2025

(07.01.2025, 16:00)Lifeisbrutal napisał(a): Całe szczęście, że w tamtych czasach nie brałem dragów..

Ja miałem farta bo od razu trafiłem na Kolekcjonera.

A o istnieniu pajacomata dowiedziałem się po koniec jego istnienia, to już ludzie pisali że wałek albo chujowe tematy.

RE: Pasjonat.cc - Lifeisbrutal - 09.01.2025

(08.01.2025, 20:45)horsii napisał(a): Lifeisbrutal nie dość że wystawiał "listy gończe" za ludźmi (z reguły tymi co mu byli winni pieniądze, chociaż potrafił sie dojebać do jakichś forumowych zadymiarzy z którymi sie nierzadko sprzeczał) to jeszcze pamiętam akcje ze straszeniem, że będzie dosypywać trutki na szczury do dopków Podobno kultowa

O kurwa horsii..to już gruba sprawa z tym dosypywaniem trutki na szczury. A dlaczego oni zakończyli działalność? Zamknęli ich czy jak?

RE: Pasjonat.cc - DGEloV - 09.01.2025

Dragi w kredo kurwa hahaha i to na necie omg

RE: Pasjonat.cc - SztywnyMisza - 09.01.2025

Lifeisbrutal  ta wpadli

RE: Pasjonat.cc - Inferno - 09.01.2025

(09.01.2025, 18:15)DGEloV napisał(a): Dragi w kredo kurwa hahaha i to na necie omg

Normalnie ja brałem i wszystko oddawałem

W pompę i chuj 

duch tylko pisał podaj dane i już Tongue
Mówię oddam 10tego i tyle Big Grin

I oddawałem

(07.01.2025, 17:30)Lifeisbrutal napisał(a): Inferno Duch dawał w kredo? Ja tylko o blacku słyszałem, że tak robił. Duch to sample wysyłał.

Mi dawał normalnie, sampli też od niego masę dostałem i nawet za recki dostawałem , dlatego już mówiłem że jestem u niego w chuj na + 

Mnie nie oszukał ale innych może i tak, nie wiem bo ja do sierpnia od grudnia tamtego roku byłem za granicą i się odciąłem od forum całkowicie i nie brałem nic.

RE: Pasjonat.cc - 777 - 09.01.2025

Duszek dawał w kredo, ale wiadomo... Nie pierwszemu lepszemu userowiBig Grin

Kto się pochwali za ile ten "oszust" najwięcej dał komu w kredo?Big Grin