Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Aplikacja pod napletek. Jakie odczynniki się do tego nadają? - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Dział: Ogólne dyskusje o RC (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=9)
+--- Wątek: Aplikacja pod napletek. Jakie odczynniki się do tego nadają? (/showthread.php?tid=3106)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

RE: Aplikacja pod napletek. Jakie odczynniki się do tego nadają? - daniel776 - 09.09.2024

no żrącą substancja w tak waznym narzadzie jest (przynajmniej dla mnie) dużo gorsza niż ew zniszczenia śluzówki nosa hehe

RE: Aplikacja pod napletek. Jakie odczynniki się do tego nadają? - Kapitan - 09.09.2024

Wy to macie pomysły jak walić kwasa to pod język nie pod napletka czy pod powiekę hehe

RE: Aplikacja pod napletek. Jakie odczynniki się do tego nadają? - daniel776 - 09.09.2024

kwasa? tu są zawodnicy co tak nepa czy cmc lądują xD

RE: Aplikacja pod napletek. Jakie odczynniki się do tego nadają? - Bogdan Boner - 09.09.2024

A jakby tak zarzucić z kolegą i zrobić docking? Próbował ktoś?

RE: Aplikacja pod napletek. Jakie odczynniki się do tego nadają? - kot_kreskowy - 09.09.2024

(09.09.2024, 11:21)daniel776 napisał(a): no żrącą substancja w tak waznym narzadzie jest (przynajmniej dla mnie) dużo gorsza niż ew zniszczenia śluzówki nosa hehe

Powiem tak, te "zniszczenia" o których piszesz są mniejsze tą metodą a niżeli sniffem.

Feeling z tej metody jest świetny dla wszystkich alf, mefedronu, większości chlorów, hexenu, analogu hexa a nep to jest po prostu magia podany w ten sposób, libido skacze jak w żadnej innej metodzie aplikacji i nic a nic nie piecze nawet wsypując go na sucho.
Owszem czułem czasem delikatne pieczenie ale to tylko przy niektórych cmc-kach (np 4cmc deluxe- tego nie polecam absolutnie tą metodą)

RE: Aplikacja pod napletek. Jakie odczynniki się do tego nadają? - kurvvisko - 10.09.2024

kot_kreskowy potwierdzam, próbowałem też metody z napletkiem jeśli chodzi o nepa i to był jakiś turbo zapalnik pod libido 😆

RE: Aplikacja pod napletek. Jakie odczynniki się do tego nadają? - voice.of.voiceless - 10.09.2024

kurvvisko kot_kreskowy ale jak Wy to robicie? kruszycie dokładnie kryształ, ściągacie kapelusz z chuja i wsypujecie proch na naplet, zakładacie kapelusz i czekacie jak się wchłonie? cały materiał znika, czy coś zostaje? jak to wygląda? ciekawi mnie to

RE: Aplikacja pod napletek. Jakie odczynniki się do tego nadają? - kurvvisko - 10.09.2024

voice.of.voiceless smaruję najpierw jakimś żelem albo śliną porządnie, nabieram towar na wilgotny palec, wcieram i jadę na ręcznym. Szybko się wchłania.
Kapelusza ściągać nie muszę, bo sam mi się bardzo dobrze ściąga, za to przy takim libido muszę go dobrze naciągnąć 😆

RE: Aplikacja pod napletek. Jakie odczynniki się do tego nadają? - voice.of.voiceless - 10.09.2024

kurvvisko ile czekasz, aż się wchłonie? po jakim czasie marszczysz freda?

voice.of.voiceless dobrze naciągam napleta, czekam chwilę i jadę. Może max minutę to trwa, ale przy takim podnieceniu nie da się długo czekać 😁