Ch**ce***um.n* - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Zakupy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=23) +--- Dział: Nieuczciwe sklepy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=19) +--- Wątek: Ch**ce***um.n* (/showthread.php?tid=364) |
RE: Ch**ce***um.n* - M4xxdd - 17.07.2022 jeszcze to pierdolenie o BHP ,paki przychodzą gołe i wesołe. Substancja sie zgadza ,ale w żaden sposób nie zabezpiezona przed wykryciem przez mundurowych RE: Ch**ce***um.n* - kiertnik82 - 18.07.2022 Osobiście zamawiałem tam może z 4 razy i zawsze paczka dochodziła, dobrze zapakowana i z dobrymi odczynnikami. Raz jednego odczynnika było troche za mało. Były to zawsze małe zamówienia tj. max 10g, więc nie wiem jak by było przy większych. Natomiast sam doświadczyłem dużej cenzury na tamtym forum. Napisałem kiedyś że wiśnia od Esco to obecnie najlepsza sól z obecnych i post został usunięty. RE: Ch**ce***um.n* - KACPER - 22.07.2022 Ludzie, nie wiem jak teraz ale gość jeszcze do niedawna wysyłał normalnie bez choćby jebanego pakowania próżniowego. Dajta spokój z nim i tym jego bhp RE: Ch**ce***um.n* - Szyderca - 14.08.2022 (16.05.2022, 18:50)Attenborough napisał(a): Jakoś nie umiałbym im zaufać ponownie po tym, jak się zachowali gdy pojawił się problem. 3cmc ma san********.com i jest ono bardzo dobre, a nie leci przez granicę, co zmniejsza ryzyko. Poza tym san.. podobno w razie czego dokonuje reshipu - na szczęście nigdy nie musiałem korzystać. Chuja do dupy a nie reship... cwel jebany wyjebal mnie w grudniu tamtego roku na 2x 50g 50 hexa i 50 4cmc bondy czy jakoś tak.... (17.05.2022, 20:59)beeniepatu napisał(a): Attenborough u kazdego V istnieja ryzyka, ktorych trzeba byc swiadomym Nie zgadzam się to cwel jest z cyckami nic więcej i 0 reship ! (19.05.2022, 16:27)inspiron napisał(a): nie wiem czemu tak mowicie ale ten sklep ogolem jest legitny zapierdala na pelnych obrotach Ty to tam pizde zamknij naganiaczu jebany bo cię znajdę i w morde na pluje ! (20.05.2022, 14:25)inspiron napisał(a): nie wiem sam sie zastanawiam Ty kurwo nawet 0000000000.1 nie zamówiłeś, nawet za przesyłkę nie wysłałeś więc Ty jebana w dupe kurwo za sample ściśnij pizde ! RE: Ch**ce***um.n* - Nieświadomka - 14.08.2022 Szyderca to ze ktoś cię wyjebal to rozumiem i nie popieram takiego zachowania, ale dlaczego musisz być tak agresywny do rówieśników z forum? RE: Ch**ce***um.n* - horsii - 14.08.2022 Nieświadomka bo to prawda ten gościu nic nigdy nie zamówił, a wszystko o czym na tym forum opowiada, to powtarzanie tego co zasłyszał od kogoś lub po prostu wymyśla żeby tylko wyklepać posty dla nagród. jego drugie konto to furiat RE: Ch**ce***um.n* - Szyderca - 14.08.2022 (14.08.2022, 19:52)Nieświadomka napisał(a): Szyderca to ze ktoś cię wyjebal to rozumiem i nie popieram takiego zachowania, ale dlaczego musisz być tak agresywny do rówieśników z forum? Bo jak każdy wie to są naganiacze , a z kurwami trzeba jechać, nikogo na dopek ani tu ani nigdzie indziej nie nagonilem na gówno! A mnie nagonili nie raz przez jebane takie właśnie wpisy... dlatego kurwy trzeba jebac do spodu ! horsii on do mnie o kanna pisał.... to cwel jebany .... Ps. Poczytaj moje posty tu i na dopek i zobaczysz czy ja nakurwiam sample czy robie zamowienia i pisze sama prawdę czy o rc czy o kanna. RE: Ch**ce***um.n* - Nieświadomka - 14.08.2022 Rozumiem czyli już wiem skąd ta frustracja. Słusznie. RE: Ch**ce***um.n* - winiu - 14.08.2022 Jak jakieś sklepy pizgaja walki i nie można się na ten temat wypowiadać, bo banują to trzeba stwarzać ich profile na fb, umieszczać odpowiednie informacje i rozsyłać po odpowiednich osobach, a tutaj zamieszczać jedynie link do takiego konta dla zainteresowanych RE: Ch**ce***um.n* - Beeniepatu - 14.08.2022 (14.08.2022, 19:43)Szyderca napisał(a): Chuja do dupy a nie reship... cwel jebany wyjebal mnie w grudniu tamtego roku na 2x 50g 50 hexa i 50 4cmc bondy czy jakoś tak.... Nie znam Twoich doświadczeń, dziel się nimi by wszyscy mieli pelen obraz. Nie mozesz jednak negowac tego co napisalem, bo ja miałem 3 razy problem z paka i 3 razy dostalem 100% reship. Nigdy nie bylem naganiaczem, samplarzem, przez dlugi czas nie zdradzalem swojego nicku z dopka. Nigdy mnie nie wyjebal a bralem zasadniczo tematy poza sklepowe. Jak Ciebie wyjebal to chuj mu w dupe ale to jest podstawowe ryzyko tej gry - przy platnosci z gory |