Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Metamfetamina - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Chemicznie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=25)
+--- Dział: Stymulanty (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=27)
+--- Wątek: Metamfetamina (/showthread.php?tid=418)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7

RE: Produkty, które chciałbyś, żeby pojawiły się w sklepie EscobarStore.com - doxyou - 24.01.2026

kaziu86 
Nie wiem o jakim źródle mówisz, chociaż się domyślam - więc teraz ludzie, a konkretnie ja Ci mówię, że nie jest dobra.
Chyba, że dobra meta to dla Ciebie pusta stymulacja, napierdalające serce, napięcie i rozdygotanie.

RE: Produkty, które chciałbyś, żeby pojawiły się w sklepie EscobarStore.com - b1c3k - 24.01.2026

(24.01.2026, 11:24)doxyou napisał(a): Swoją drogą ta tańsza chujówka robiona na P2P w ogóle nie ma prawa bytu, nie wiem kto to żre.

Metamfetamina nie pojawi się w clearnecie, chyba że jakiś idiota będzie chciał się narazić służbom.

Jakos Esco mial w ofercie mete i nikt go za idiote nie uwaza  Tongue

RE: Metamfetamina - doxyou - 24.01.2026

Trochę Ci się czasy pojebały Podobno kultowa
Bonanza skończyła się już dawno temu.

RE: Metamfetamina - Sebentis - 25.01.2026

Właśnie mam taką swoją teorie że oni te dragi specjalnie robią takie słabe co bym nie brał to dupy nie urywa a przerobiłem tego sporo. Dlatego takiej mety, czy amfy dobrej nie ma bo to za mocne. Żeby się właśnie za bardzo nie narażać sluzbom. Chuj wie może nawet ktoś jest w umoczony tam wyżej, ale musi być w miarę bezpiecznie.

RE: Metamfetamina - Bortak42 - 25.01.2026

Sebentis 
No celowo robią takie słabe po to, żeby po pierwsze się tym ludzie za bardzo nie porobili i nie było przypału u służb. Po drugie po to robią te dragi takie słabe, żeby produkować je tanio, łatwo, szybko, dużo i masowo, mogli z różnymi rzeczami tańszymi rozbełtać, żeby samej właściwej substancji aktywnej było w towarze jak najmniej, aby produkować ją jak najtaniej i sprzedawać jak najdrożej, żeby zyski były jak największe przy jak najmniejszych poniesionych przy tym kosztach produkcji. Po prostu chcą zarobić jak najwięcej, możliwie najwięcej. Zysk ma być możliwie największy jaki tylko może być i zmaksymalizowany.

RE: Metamfetamina - b1c3k - 25.01.2026

hahahah robia slaby towar zeby nie narazac sie sluzba hahahaha rozumiem , ze to sa jakies zarty ? Big Grin , zeby nie narazac sie sluzba to trzeba pracowac legalnie i placic podatki. Wy serio myslicie ,ze jak zlapia kogos ze slabym towarem to co mniejszy wyrok dostanie czy jak ? robia slaby towar bo sa pazerni i tyle.

RE: Metamfetamina - doxyou - 25.01.2026

Nikt nie robi słabego towaru, żeby się nie narażać służbom, to były jakieś brednie.
Rozmowa była o tym, że pewnych substancji się nie wprowadza do clearnetu, bo budzą zaangażowanie służb.

Handel bk się ściga, ale bez jakiegoś specjalnego zaangażowania. 
Metamfetaminę, kokainę czy opio ściga się już znacznie bardziej.

RE: Metamfetamina - Forsik1910 - 25.01.2026

i duzo szybciej *