![]() |
|
Cannabis420.org - Temat główny - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: Cannabis420.org (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=75) +--- Wątek: Cannabis420.org - Temat główny (/showthread.php?tid=4655) |
RE: Cannabis420.org - Temat główny - Forsik1910 - 01.09.2025 BUMP, to nie jest zioło to jest gówno serio jak chcecie trawe tylko onion's . a te ************* takim językiem to sobie rozmawiaj z kolegami z bramy, a nie tutaj na forum. Jeszcze raz i dostaniesz odpoczynek od forum!****************dostali sample za darmo i powinni vendorowi dupe jeszcze wylizac połowa tych recek jest do pizdy ich RE: Cannabis420.org - Temat główny - EmStO - 01.09.2025 Mam tak samo jak Ty w tamtym roku jaralem coś stąd to nie było to normalne zioło. Dziwnie klepalo i krótko. Cos temu brakowało . To musi być coś z tego hcc itp... RE: Cannabis420.org - Temat główny - Dafidov - 01.09.2025 Poza tym to jaranie wygląda jak jakieś jebane glony. No i kajabuza. Czyt. RE: Cannabis420.org - Temat główny - inked_kawadrat - 01.09.2025 Również się podpinam i apeluję o zrobienie porządku z tym frsjerem. Mimo że nie zamówiłem nic od niego ale byłem blisko, przez przypadek złapałem go na kłamstwie z vapami bo to co pcha jako thc a takie nie jest. A jak macie blisko do Czech to w pierwszym lepszym smarcie znajdziecie właśnie te same jak ja je znalazłem w Pradze. Jak coś jest dobre to chwalę i się cieszę że udało się ogarnąć kozaka, nie mam interesu w robieniu komuś koło dupy a że coś nie jest tak już sygnalizuje co raz więcej ludzi. Jak dla mnie oszust No bez kitu wszędzie widać jak na jakieś chujowe glony się małolaci rzucają i jest kozak bo coś tam klepie ze smakiem zapachem, struktura topów czy świeżością to już chuj I sprzedawcy to wykorzystują a stare wygi się irytują bo jest staż i kiedyś było chyba trochę lepiej z ziołem, na ulicy też to widać Tylko w tym przypadku jest już wujebka total bo na 90% sprzedaje też produkty które są czymś całkiem innym Ja pierdolę w Czechach można bez problemu ogarnąć mega jaranie a ten pajac chodzi nad morze i glony zbierać XD RE: Cannabis420.org - Temat główny - Daolar - 04.09.2025 Paczka dochodzi sama w środku kilka odmian THC 100% czyściutkie odmiany jestem bardzo zadowolony z zakupów z tego sklepu mam najlepsze zioło w mieście jest tyle odmian że każdy wybiera pod siebie najlepszą z tego ja wybrałem 3 które mi odpowiadają tematt schodzi szybko i jest mocny jak rakiety V2 Cannabis420 to najlepszy sklep z ziołem jaki dopadłem
RE: Cannabis420.org - Temat główny - Forsik1910 - 06.09.2025 daj foty RE: Cannabis420.org - Temat główny - helikopter - 09.09.2025 Zamówienie od Cannabis420 dociera szybko zapakowane ładnie że nie widać co jest w środku nawet jak się obmaca to czuć coś innego dobrze pakowane bezpiecznie wysłane dociera na miejsce ilość taka jak zamówiłem to dostałem wszystko na plus u tego vendora gra gitara i można zamawiac i się cieszyć sortem już za kilka dni kolejne zamówenie zabawię się ponownie a wy jak tam ?
RE: Cannabis420.org - Temat główny - DZIESIĄTKA - 26.09.2025 witajcie kochani otrzymałem właśnie kolejne zamówienie od chłopa wszystko gra 4 odmiany wziąłem zaraz wystawię recenzji dla najlepszego vendora od thc pakowanko fajne paczka błyszczy sort bardzo mocno pachnie czuć mocny stuff liczy się moc a tu ją odrazu czuć i tak wszystko sprzedam trochę tylko zapalę ocenię sort polecam tego miłego vendora majstra RE: Cannabis420.org - Temat główny - Dafidov - 26.09.2025 Pokaz zdjecie yalasek czy cos sie zmienilo czy dalej the same glony RE: Cannabis420.org - Temat główny - KapitanKreska - 18.10.2025 Kontakt wzorowy, paczka expresu jak zawsze. Do tej pory bylo ok , ale teraz wziąłem 2 odmiany goriila i critical i oba smakują jak gówna a robi słabo. Dosłownie smakuje jak gówno nawet nikt tego nie chce, nic nie schodzi. A do tej pory Ło bylo ok. Także z większymi ilościami bym sie wstrzymał, żeby kasy nie utopić |