Dopal.org - Forum Dyskusyjne o U偶ywkach i RC
Diabeu666 - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o U偶ywkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dzia艂: Hydepark (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=45)
+--- Dzia艂: Lu藕ne tematy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=47)
+--- W膮tek: Diabeu666 (/showthread.php?tid=4838)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8

RE: Diabeu666 - smakosz - 27.11.2024

(27.11.2024, 12:18)Lifeisbrutal napisa艂(a): 2700 euro chyba jak sobie narysuje i wydrukuje 馃ぃ
Ch艂op, kt贸ry zarabia tyle hajsu, robi za naganiacza, 艣miech na sali. XD

hahahahahaha zgadza sie mordeczko Big Grin

RE: Diabeu666 - Inferno - 03.12.2024

Rzyga膰 si臋 chce ju偶 tym typem.
Zbanowa膰 艣cierwo i tyle.
Ca艂e forum o nim pierdoli jak by jakim艣 gwiazdorem tu by艂 i atencj臋 zyskuje...

RE: Diabeu666 - Lukas1985 - 03.12.2024

Wy wiecie, 偶e karmicie trolla ? Przesta艅cie mu dawa膰 atencj臋 to sam si臋 zamknie.

Wy wiecie, 偶e karmicie trolla ? Przesta艅cie mu dawa膰 atencj臋 to sam si臋 zamknie.

RE: Diabeu666 - S-N - 03.12.2024

Ja nie zwracam uwagi co tu oni聽 piszecie , s膮 inne przytulne rozmowy

RE: Diabeu666 - Inferno - 03.12.2024

Lukas1985聽+1

RE: 4-MMC - Opinie o produkcie - KrasAnal - 05.12.2024

(05.12.2024, 12:18)Lifeisbrutal napisa艂(a): KrasAnal聽Je艣li potrafisz czyta膰 to chyba widzisz jakie s膮 wst臋pne recenzje.

Nie, nie potrafi臋. Zachowaj te swoje uszczypliwe jak komara k艂ucie wypowiedzi dla dzieci z podstaw贸wki. Pewnie twoje ziomy z osiedla.

A.co do wypowiedzi to s膮 r贸偶ne, rozbierzne. Wi臋c mo偶e Ty naucz si臋 czyta膰 najpierw za nim. Mi odpowiesz na pytanie?! Bo robisz z siebie tylko po艣miewisko..... Bez odbioru

RE: 4-MMC - Opinie o produkcie - Lifeisbrutal - 05.12.2024

KrasAnal Oj diabeuu, skoro s膮 rozbie偶ne recenzj臋 to chyba o czym艣 艣wiadczy i powinne艣 co艣 z tego wyci膮gn膮膰. Odpowied藕 moja jest ca艂kowicie na porz膮dku dziennym. Masz nawet por贸wnanie moje do sortu konkurencji, kto艣 inny por贸wna艂 do jeszcze innego. Je艣li ty po tych kilku recenzjach nie potrafisz wywnioskowa膰 czy sort jest dobry czy nie to faktycznie lepiej tego nie komentowa膰.

RE: 4-MMC - Opinie o produkcie - KrasAnal - 05.12.2024

twoja wypowied藕 i recka mnie g贸wno obchodzi akurat. Nigdy si臋 nia nie sugerowalem i nie b臋d臋. Nie ta.liga. Ty grasz w jakie艣 pod klasie na wioskach w pi艂k臋 kopan膮 heheh ja jestem Liga Mistrz贸w.
Wi臋c co Ty do mnie piszesz?
We藕 si臋 ogarnij. Bo jak widz臋 co poniekt贸rych Tutaj, 偶e liza dup臋 moderatowi, albo dobrze z nim 偶yj膮, ranga hahahah , posty jprld. I jestem Bossem. Jprld聽
呕enada
Ja bym Ci pokaza艂 jakim jestes bossem twarza w twarz 馃槝馃尮

RE: 4-MMC - Opinie o produkcie - Epsiakos - 05.12.2024

Chlopaku, jestes zwyklym przecpanym lbem na sterydach ktory lata po forach i sepi tematy. Jezeli zarabiasz te swoje 2700 euro i pobierasz sprzet od Juklisa znaczy tylko o dwoch rzeczach, nie mieszkasz na stale w polsce a twoje 2700 euro to troche ponad minimalna krajowa w europejskim panstwie, bo Juklis do Polski nie wysyla paczek.

Ty nie jestes bossem bo jedyne co robisz to posmiewisko z siebie, Byles i zostaniesz troglodyta ktory gada farmazony na lewo i prawo, bo jeszcze moze przed banem od Admina osobiscie znalazl by sie tu ktos kto podziwial by te twoje debilne sceny, i kolejne bajki.

Wracajac do tego twojego "Jestem Bossem", osoba ktora faktycznie by kims takim byla, nie zaczepiala by innych na forum jakim kolwiek bo taka osoba ma wzbudzac respekt swoja osoba, w dodatku na pewno nie musi mowic kim jest bo tak robia tylko ludzie ktorzy musza sobie cos zrekompensowac.
Myslisz ze te twoje teksty mnie ruszaja ? Mnie tylko irytujesz, bo pojawiasz sie i robisz burdel obrazajac innych uzytkownikow ktorzy cie nie zaatakowali werbalnie jak ty ich, czy polecajac w wiekszosci scam sklepy ktore ci wysylaja wszystko jak leci.

I to ja mam smutne zycie jak ty to twierdzisz, przy okazji nadmienie jedna rzecz ktora wiele razy powtarzales, mianowicie o tym jak ty to w delegacje i inne gowna jezdzisz zeby weekend nam opisac ze wyladowales w pasach na oddziale zamknietym.

Mam dla ciebie fatalne wiesci, moment w ktorym jestes zabierany przez karetke w pasach/kaftanie bezpieczenstwa i zostajesz zaprowadzony na ten piekny oddzial z bialymi scianami z reguly, jest tym momentem w ktorym lekarz ma twoja karte i odchacza tam ze zostales na obserwacji ergo Zamkniety u czubkow.
Jako ze jest to standardowa procedura, zostaje wyslana nota do firmy (ubezpieczenie itp). Oni w firmie nie wiedza ze przecpales leb, bo lekarz tego nie powie ale powod dla ktorego zostales zamkniety w 80% przypadkow tak (chyba ze grubsza sprawa), a tutaj mamy epizod maniakalny z tymczasowa niepoczytalnoscia.

Nie mowiac o tym, ze kiedys tutaj pisales ze na rencie jestes.

RE: Diabeu666 - DarkSonia - 05.12.2024

J.P.R.D.