Amfetamina - Opinie o produkcie - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: Highlife.market (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=77) +--- Wątek: Amfetamina - Opinie o produkcie (/showthread.php?tid=5106) |
RE: Amfetamina - Opinie o produkcie - EmStO - 07.01.2025 Wszystko jasne Proponuje poczekac na te akcje i wtesy zaczniemy dyskusje od nowa Sprobujemy i bedziemy rozmawiac Czeslawo dokladnie poczekac bo maja byc akcje to sie przekonamy bo narazie wielka debata nad jedna bodajrze oponia . Robi sie smietnik i bicie postow. RE: Amfetamina - Opinie o produkcie - Czeslawo - 07.01.2025 (07.01.2025, 19:45)Epsiakos napisał(a): Meh amfa, jak bede mial problemy ze snem to kupie zeby mi sie lepiej spalo Co jak co, ale zakładałem, że masz lepsze dojścia. RE: Amfetamina - Opinie o produkcie - DarkSonia - 07.01.2025 (07.01.2025, 20:28)Epsiakos napisał(a): Chyba kpisz ze 500mg czystej amfy moze zabic... Chyba dziecko co najwyzej, to nie ma az takiego strzalu. przeczytaj dokładnie co napisałam (07.01.2025, 20:14)DarkSonia@"Lifeisbrutal napisał(a): 500mg niekopanego towaru. na lagę, gdzie ogarniasz w nico ponad dobę 5G ... dla ścisłosci nie piszę ze zabije, tylko, że ZABIĆ MOŻE i nie z uwagi na 500mg lagę, tylko na 500mg LAGI gdzie w okolicach doby ogarniesz 5G! Bo to w kontekście całej wypowiedzi to jest bardzo istotne. i nie czytaj każdego wg. swojej osoby! nawet dla żartu dodałam że terminatory się nie liczą , bo wiem, że są osoby wprawione w boju ( ty się za taka osobę uważasz ) gdzie dla Ciebie dawki startowe ( np NEPA a każdy wie jakimi dawkami się chwalisz ) są jak smyrnięcie kawą dla wielu. To co dla jednego wydaje się smieszne, dla innego może okazać się katastrofą. Najzwyczajniej w świecie dopiepszyłam się do farmazonów, których lepiej by nie pisał, bo czytają te wysrywy nie tylko "terminatory" ale i zwykli ludziki, a może i amatorzy ćpania, któzy zaczynają, się przypadkiem taki dorwie do czystego sortu ( czego mu i każdemu serdecznie życzę ) zajebie sobie 500mg lagę i sie chłop zdziwi, budząc się nie w łóżku a na ojomie... myślałam, że takich rzeczy nie trzeba nikomu tłumaczyć. To nie robienie akcji, ale jak robimy recki to piszmy to w rozsądny sposób, bo przekaz trafia trochę dalej niż każdy myśli. Piszę to tak naprawdę z myślą o każdym amatorze zażywania amfetaminy, i dziwi mnie fakt, że tak mało osób rozumie kontekst całej mojej wypowiedzi, ale już przywykłam, co do samego sortu - wypowiedzieć się nie mogę bo go nie testowałam, komentuję recenzję, która w mojej opinie jest niepoważna - nic więcej. skończyłam, i nie denerwój się na mnie :* RE: Amfetamina - Opinie o produkcie - Rweqerew333 - 07.01.2025 (07.01.2025, 22:12)DarkSonia napisał(a): przeczytaj dokładnie co napisałam tldr HighlifeMarket prosimy o sampelki Więcej recek mniej pierdolenia RE: Amfetamina - Opinie o produkcie - Sniffiarz97 - 08.01.2025 Ja może w końcu się złapie na jakiegoś sampelka. Interesuje mnie ta fetka, jak działanie i konsystencja? Sucha, czy mokra? RE: Amfetamina - Opinie o produkcie - Czeslawo - 08.01.2025 Sniffiarz97 Temat rzeka z tą fetą, proponuję wstrzymanie się co do domysłów, bo one tworzą niezdrowe emocje, jaki widać po tym, co pisaliście. RE: Amfetamina - Opinie o produkcie - Rweqerew333 - 08.01.2025 (03.01.2025, 21:51)Ezotoriusminimus napisał(a): nie jest to pasta zdecydowanie nawet podsuszona tylko bobki, które się kruszą jak miękki BETON. (06.01.2025, 20:57)qazplm1233 napisał(a): Materiał lekko się lepi do karty ,ale bardziej suchy niż mokry RE: Amfetamina - Opinie o produkcie - Ezotoriusminimus - 09.01.2025 Przepalany purple fakiem Betoune(tak z francuskiego) i mamy przepis na potężnego Masturbatora 9000 zezwierzecenie plus. |