![]() |
Coco Exclusive (mięta) - (ARCHIWUM) - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: High-Life.market (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=77) +--- Wątek: Coco Exclusive (mięta) - (ARCHIWUM) (/showthread.php?tid=5107) |
RE: Coco Exclusive (mięta) - Opinie o produkcie - Czeslawo - 20.02.2025 (21.01.2025, 17:13)Nightmares napisał(a): wam sample dawac, to juz lepiej w kibel wyjebac, tyle samo byloby wiadomo o dzialaniu - nic Masz moją opinię przecież, dla mnie to identyczny materiał tylko zapach inny, ale działanie w 100% to samo. ![]() https://dopal.org/showthread.php?tid=5105&pid=124200#pid124200 RE: Coco Exclusive (mięta) - Opinie o produkcie - Nightmares - 20.02.2025 Czeslawo kot_kreskowy przeciez to z 21 stycznia post, w odpowiedzi na wspaniala opinie RE: Coco Exclusive (mięta) - Opinie o produkcie - Czeslawo - 20.02.2025 Nightmares Rzeczywiście nie spojrzałem na datę. ![]() RE: Coco Exclusive (mięta) - Opinie o produkcie - kot_kreskowy - 20.02.2025 Wiem wiem Nightmares do kogo i o co był ten post. I nikogo nie bronię, po prostu się tak o odniosłem. Ja gdybym to suma sumaru testował to bym to całkowicie inaczej napisał, no ale teraz to już historia... RE: Coco Exclusive (mięta) - Opinie o produkcie - smakosz - 21.02.2025 (20.02.2025, 07:36)Loczek napisał(a): smakosz Jeżeli by było za darmo to wiesz ile wiary w ogóle by to brało? Cena to indywidualna kwestia V. mordo myśle że M7G9O dobrze ci napisał odnośnie ceny i tu jest już wszystko jasne. Coco miętowe jest dobre i napewno spoko działa ale cena troche odstrasza bo w tej cenie wolał bym kupić 4 mmc 3 fmc lub fryture ![]() RE: Coco Exclusive (mięta) - Opinie o produkcie - M7G9O - 21.02.2025 Obstawiam, że chwyt miał być tutaj taki, że po części tak jak w przypadku płacenia za jabłko na iphonie, tutaj płacimy za ładną fiolkę z naklejką, kolor i smak produktu i samą nazwę Coco Exclusive. Wiadomo, to Vendor ustala ceny i nie mamy powodu ani prawa z nimi dyskutować, ale uważam, że w tym przypadku troszeczkę przecenili produkt i zbyt pochopnie założyli, że ludzie kupują oczami. Biorąc pod uwagę, chociażby Cherry u Esco, cena jest taka sama jak za 3cmc, a tutaj cena ponad dwukrotnie wyższa niż PRAWDOPODOBNIE koszt półproduktów do zrobienia soli. Mimo wszystko z opisów wynika, że produkty bardzo ciekawe, fajny pomysł na pakowanie, dodanie kolorku i smaku. Można tylko rozważyć strzał we własne kolano, którym jest cena, bo podejrzewam, że to właśnie ona powoduje (jak sądzę) dosyć małą sprzedaż. RE: Coco Exclusive (mięta) - Opinie o produkcie - AniaCz - 26.02.2025 Fake coco od @"HighlifeMarket" Ilosc 5g Opis : faza przebiega sprawnie i, pomyslnie od, poczatku wraz z, 1 dawką speed wyczuwalny ale przewaga eufori towar pokruszył się łatwo a ilość 5 g starczyla na ponad noc i, kazda dawka działa jak ta podstawowa z czego jestem zadowolony . Pozdrawiam RE: Coco Exclusive (mięta) - Opinie o produkcie - Czeslawo - 26.02.2025 AniaCz Cześć, napisz coś więcej o sobie, jakie masz doświadczanie, na co dzień „bierzesz coś”? Dopytuje, bo 5g w noc i trochę to dość dużo. Pozdrawiam. ![]() RE: Coco Exclusive (mięta) - Opinie o produkcie - Karlik - 26.02.2025 Ja zamówiłem sobie 3 fiolki i opanowaliśmy ze znajomym we dwóch w sobotni wieczór było tak akurat… Działało to na nas jak stare pierwsze exclusive od smile jesteśmy w szoku naprawdę… naszym zdaniem jest tam „stara mefa” ![]() ![]() Dobra bajerka czystość umyslu, błogość, chec do życia, libido meeega… To jest to czego szukałem dla mnie 10/10 nic dodać nic ująć ![]() Jestem z tych co cenią jakoś a nie ilość mam nadzieję że jakość będzie cały czas ta sama a ja będę zamawiał cały czas !! Dzięki wielkie vendorowi za spełnienie marzeń hehehehe stary mef mmmmmm ![]() ![]() ![]() RE: Coco Exclusive (mięta) - Opinie o produkcie - Czeslawo - 26.02.2025 Karlik Ciekawe, co piszesz może formułę zmienili @"HighlifeMarket" i się nie chwalą ? ![]() |