![]() |
|
Kolekcja TheEnd - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Dyskusje na luzie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=16) +--- Wątek: Kolekcja TheEnd (/showthread.php?tid=5560) |
RE: Kolekcja TheEnd - EmStO - 04.10.2025 Tylko raz na jakis czas a to jest różnica ✌️ RE: Kolekcja TheEnd - JureKiler - 04.10.2025 (03.10.2025, 18:13)TheEnd napisał(a): Idę do żabki i spotykam Ziomka. Pyta czy chcę DMT haha mówię, że nie bo nie jestem dziś w nastroju na taką pizdę grubą. Hahaha I weź tu cpanie rzuć w Polsce jak idziesz do żabki a ci proponują wszystko co chcesz hahahah RE: Kolekcja TheEnd - TheEnd - 04.10.2025 Dokładnie. Podpisuję się pod tymi słowami Haha dokładnie..jeszcze była propozycja wywaru z grzybów 🤣 RE: Kolekcja TheEnd - sagitta - 04.10.2025 Szkoda że mnie to jeszcze nigdy nie spotkało… RE: Kolekcja TheEnd - TheEnd - 04.10.2025 Ja mam takie propozycje przynajmniej raz w tygodniu. A najczęściej w wakacje i święta jakieś jak wracają ziomki zzagranicy. To wtedy wszystko leci 😁 niekiedy to i tydzień loty za friko. Wszystko stawiają i częstują. Nie ładnie odmawiać. Pixa dopiero dziś poleci..wczoraj jakoś nie mialem nastroju RE: Kolekcja TheEnd - sagitta - 04.10.2025 To trzymaj się i miłego spożycia życzę
RE: Kolekcja TheEnd - EmStO - 04.10.2025 Czegoś tego dmt nie przypalił ? sam bym zajaral 🙈
RE: Kolekcja TheEnd - TheEnd - 04.10.2025 Dzięki. Miłego wieczoru 👊🏼🤘🏼 DMT już się napaliłem sporo i uwierz, że nie jest to substancja, którą możesz sobie tak o z miejsca zajebac 😁 Musi być głowa wypoczęta, zero alko i trochę trzeba się nastawić..to już najwyższy lvl psychodeli RE: Kolekcja TheEnd - TheEnd - 05.10.2025 Dobra poszła wczoraj. 30min i się zaczęło. Że ja Stary wyjadacz się się szczaiłem już po wielkości tablety ( bo była bardzo mały ) no Pink Panther.... No trudno Zaczęło wchodzić, pierwsze co odrazu skumałem to ten kwaśny posmak w ustach i po chwili body load inny niż po MDMA. Tak to było 2cb. I to dość mocna dawka bo łatwo można było pomylić z LSD. Cholera totalnie nie bylem gotowy na to. I set & setings z dupy miałem. Obok dziewczyna, która nie wiedziała o niczym i oglądała the voice of Poland. No totalnie rozjebany siedzę i patrzę w ten ekran. Piękne 8K, obraz no tak wypolerowany jak psu jajca, pastelowe kolory i wszystko tak ładnie błyszczało. Dywan pod stopami mienił się różnymi kolorami, i wił się jak wąż oraz piął do góry jakby trawa która rosnie w przyspieszonym tempie. W kibelku się działo jak zawsze, oddychający kibelek, ruszające się kafelki 3D, kolory się mieniły. Oczy jak 5zł. W lustrze zmiany rysów twarzy co sekundę stawałem się inna osobą. Totalna psychodela Po 4h naprawdę już byle zmęczony choc czulem że peak już za zmna to wypiłem dwa browary na exa i wrzuciłem 2 clony i położyłem się spać. Zasnąłem w max pół h.. rano zero objawów że coś brałem..zero działania. Dobre samopoczucie. Po LSD lotka trwała by dalej bo wiem że autopsji. No mój błąd i niedopatrzenie jakieś. Ale mimo wszystko było naprawdę fajnie..polecam te małe pixy..mają moc. RE: Kolekcja TheEnd - TheEnd - 11.10.2025 Trza było zakupić bo ciśnienie po sokach wysokie.. szczególnie jak.dodalem do cyklu Winstrol. Po 20zl mam od ziomka 👌🏼
|