![]() |
|
0,5g PVP za 1$ (oraz feta i koko z baazarku) - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Zakupy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=23) +--- Dział: Dopalacze sklepy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=17) +--- Wątek: 0,5g PVP za 1$ (oraz feta i koko z baazarku) (/showthread.php?tid=5859) |
RE: 0,5g PVP za 1$ (oraz feta i koko z baazarku) - TheEnd - 08.08.2025 Dokładnie brak tego czegoś co prawdziwa Królowa zawsze miała. Nie ma tej magii, tego pazura, tego takiego pierdolnięcie w UJ. RE: 0,5g PVP za 1$ (oraz feta i koko z baazarku) - rocky90 - 08.08.2025 Ja nigdy alfy pvp nie brałem to nie mam porównania.Zjadłem 250mg i resztę odłożyłem a sen nie nadchodzi od wczorajszego popołudnia.Nie biorę ketonów typu cmc a jedynie amph/nep od świata(tolerki nie mam więc dużej) może dlatego mnie tak mocno stymuluje.Nie jest to nachalne tylko że spać się nie chce.Dla mnie dawki rządu 50mg to max bo potem zaczyna organizm dawać we znaki że za dużo. RE: 0,5g PVP za 1$ (oraz feta i koko z baazarku) - TheEnd - 09.08.2025 Jakby to było APVP i byś był zaawansowany w stymulantach to dawka 250mg by cię wyjebala w kosmos człowieku. Albo na SOR. Więc tym bardziej potwierdzasz że to nie APVP. 30mg powinno dawać mega kopa. Dlatego zrezygnowałem z apvp jednak i wziąłem 2 x 2g mefedronu. Zobaczymy co tutaj się wydarzy? RE: 0,5g PVP za 1$ (oraz feta i koko z baazarku) - rocky90 - 09.08.2025 TheEnd zjadłem ogółem tyle od wczoraj a dawki jakie stosowałem były w granicach 40-50mg.Wrazenia na mnie też nie zrobiło a vapo całkiem do dupy,zero efektu chyba że noradrenaliny coś wywali. RE: 0,5g PVP za 1$ (oraz feta i koko z baazarku) - kej9 - 09.08.2025 (09.08.2025, 06:44)TheEnd napisał(a): Dlatego zrezygnowałem z apvp jednak i wziąłem 2 x 2g mefedronu. ![]() co ty kurwa pierdolisz facet przestan tych vendorow przesladowac.a co do alfki, to sprawdzta se ta w krysztale od supersonica . zaawansowany stymulanciarz to pewnie juz pisal po jsampla dla chlopakow bo zamowienia na kilo czekajo nie?
RE: 0,5g PVP za 1$ (oraz feta i koko z baazarku) - Metykatykot - 09.08.2025 Sztuka szklanej alwki od supersoni leci do mnie Ale drogo, bo czurwa 35 euro za gram zwykłym listem
RE: 0,5g PVP za 1$ (oraz feta i koko z baazarku) - wiktororban - 09.08.2025 Dajcie namiar na priv..koko mnie interesuje...legitne to cale przedsiewziecie? RE: 0,5g PVP za 1$ (oraz feta i koko z baazarku) - TheEnd - 09.08.2025 (09.08.2025, 13:12)kej9 napisał(a): Ale o co ci chodzi??? Biorę sample mefa 2g za 2€ .. starczyło mi na na 4g wiec wziąłem za 4€.... W czym tym masz znowu problem??? Jprdl 🤦🏻🤷🏻 Wiem o którą alfę chyba. Chodzi. Narazie czekam na alfę od chem WORLD. Potem się zobaczy (09.08.2025, 13:31)Metykatykot napisał(a): Sztuka szklanej alwki od supersoni leci do mnie To daj znaka..to są w przeźroczystym krysztale? Będzie kosa RE: 0,5g PVP za 1$ - Metykatykot - 11.08.2025 (25.07.2025, 15:02)Lifeisbrutal napisał(a): Dobry patent. XD Ale może być wzrost akcji, że zapomnisz o tej kartce i jak się wkręca schizy to spojrzysz na nią i dopiero bombę sobie wkręcisz, że ktoś ci to napisał. XD Fakt faktem w pewnym momencie musiało pójść prześcieradło na drzwi, bo mimo, że milion razy sprawdzałem wcześniej z zewnątrz, że nie ma opcji cokolwiek zobaczyć to i tak czułem dyskomfort, że ktoś coś knuje pod drzwiami
RE: 0,5g PVP za 1$ (oraz feta i koko z baazarku) - Lifeisbrutal - 12.08.2025 |