![]() |
|
Hajlajfowy konkurs! - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: High-Life.market (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=77) +--- Wątek: Hajlajfowy konkurs! (/showthread.php?tid=6002) |
RE: Hajlajfowy konkurs! - TheEnd - 09.10.2025 Vendorze może chociaż jakies info na jakim etapie jest rozstrzyganie konkursu? Cokolwiek? Czy jakieś miejsca będą które otrzymają cokolwiek? Trzy pierwsze np? Cokolwiek. Sam jestem ciekaw kto wygrał ale mam swój typ i myślę, że się nie pomyliłem. Narazie nie będę pisał ale widać od razu, że ma pojęcie w tworzeniu grafik. Albo dobrze ogarnia jakiś program AI. RE: Hajlajfowy konkurs! - Czeslawo - 13.10.2025 Złapałem kontakt ze sklepem High-LifeMarket Napisał, że wkrótce pojawią się informację o wynikach, sklep działa normalnie i kontakt, jak zwykle - w nocy. Sprawa prywatna wpłynęły na lekkie opóźnienie tutaj, więc takie info w tej kwestii. RE: Hajlajfowy konkurs! - High-LifeMarket - 14.10.2025 No no, wybór jest naprawdę ciężki i ostatecznie nie udało nam się wybrać jednej konkretnej pracy do wykorzystania. Wiele prac nam się naprawdę spodobało i jest w czym wybierać - po długich rozmowach postanowiliśmy, że wykorzystamy niektóre prace do zainspirowania się ostateczną wersją naszego przyszłego logo. Ostateczna wersja jest nadal w trakcie prac, niestety nie udało nam się dokończyć przed ogłoszeniem wyników, a nie chcemy też żebyście dłużej czekali. Największą inspiracją dla nas było zgłoszenia użytkownika Mirosound - w pracach nad logiem wykorzystujemy najwięcej Twoich pomysłów ![]() Na wyróżnienie zasługują: DarkSonia sagitta Klefedron12345 Wasze prace również są wykorzystywane przez nas w tworzeniu finalnego loga. Po odbiór nagród proszę o kontakt w wiadomości prywatnej. Dziękujemy za zaangażowanie! RE: Hajlajfowy konkurs! - Dafidov - 14.10.2025 Gratulacje wybrańcom, życzę udanych testów. RE: Hajlajfowy konkurs! - Fidel - 14.10.2025 Pamiętajcie że w wiadomości prywatnej na forum aby ogarnąć kto jest kto pozdrawiam i gratulacje(16.09.2025, 21:57)Fidel napisał(a): (17.09.2025, 06:55)hulerkfow23 napisał(a): Sample życiem (19.09.2025, 17:24)GlasshanD napisał(a): Mam dziwne wrażenie że w tych logach jest dziwne coś Nie wiem U mnie to całkowicie przypadkiem wyszło że nad M jest kreska w górę ale tak patrzę na kolejne loga 😂 Oczywiście bez urazy wszystko na hajlajfie
RE: Hajlajfowy konkurs! - Szatan69 - 14.10.2025 Jak zawsze nic nie wygrane RE: Hajlajfowy konkurs! - Klefedron12345 - 14.10.2025 Dziekuje za uznanie oraz gratuluje pozostałym wyróznionym
RE: Hajlajfowy konkurs! - Mirosound - 14.10.2025 Bardzo Dziękuję ![]() Gratulacje dla DarkSonia sagitta Klefedron12345 oraz dla wszystkich uczestników konkursu RE: Hajlajfowy konkurs! - Klefedron12345 - 14.10.2025 High-LifeMarket Napisałem mejla w sprawie konkursu jak coś
RE: Hajlajfowy konkurs! - TheEnd - 15.10.2025 Znowu lipa 😁 no trudno. Graty dla wybranych 🤘🏼 |