4-MMC Original - Opinie o produkcie. - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: Escobar.store (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36) +--- Wątek: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. (/showthread.php?tid=2193) |
RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - Nightmares - 24.10.2024 bedzie sam mefisto, nie jestem zwolennikiem mixow ani brania czegokolwiek na zjazdy, problemow z sercem tez nie mam, ale pytam, bo jesli jest mozliwosc, ze cos moze wjechac mocno na serce, to wole wiedziec o tym wczesniej, po 2mmc np. serce bylo spokojne, ale nie wiem jak to sie ma do czworki, bo kto probowal czworki twierdzi, ze dwojka nie kopie, a ja z kolei bylem tym zachwycony bo to moj pierwszy keton byl RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - Epsiakos - 24.10.2024 To nie nep, Hex, alfa czy mdphp żeby na serce ci miało mocno wjechać. Słuszna decyzja, żadnych leków RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - Ezotoriusminimus - 24.10.2024 Ja wczoraj miałem taką jazdę ze jak waliłem w lewą to mi waliło po dopie, a w prawa to zaraz wodospad na leb i przez parędziesiąt minut nie wiedziałem co ja w ogóle robie w swoim pokoju. Taka, taka to niesamowita historia była moim udzialem. Fajowo. RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - DarkSonia - 24.10.2024 no super... znaczy tyle że rozjebałeś sobie naczynko... i normalnie waliłeś w żyłe po smyurnieciu nosem do odpowiedniej komory brawo! RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - LOBO - 24.10.2024 Nowy sort niemalże bezwonny, w postaci krzystalkow/szkielek mieniacych sie w swietle, latwo kruszacych sie, kolor bialo-zoltawy, nie jest to czysta biel...po prawie 2miesiecznej pauzie od wszelakich kuszacych zabawek... Na probe 70mg sniff, lekko piekący w nozdrze, które po kilku minutach milo weszlo i czuc bylo znow namiastke kreatywnosc mefista z wszystkimi jego dobrociami, jak i spiesze z wiadomoscia do wszystkich panow pinokiow, namietnie ostrzacych swego patyczka 24/7...tak jest zauwazalny wjazd znaczny na libido;-)... Nastepne posiedzenia tylko kapsulkami w gramaturze od 130mg... pięknie dopelnilo i rozlalo faze...ataku na szczeke, potliwosci brak gdyz operuje niskimi dawkami i odstepami, jako rekreacyjny towarzyski drag Wydaje mi sie iz ten sort w takiej postaci, już byl dostepny na sklepie w przeszlosci...reasumujac topowy czysty prawilny ;-) myster mefisto! ps. znajoma która rowniez już badała temat, mowi ze ode mnie same najlepsze smakolyki😎 RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - smakosz - 24.10.2024 Czułeś też jakieś pobudzenie / spida czy tylko samą euforie? RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - LOBO - 24.10.2024 smakosz przeczytaj uwaznie i wnikliwie to co napsiales, i jak zadasz odpowiednie pytanie to udziele konkretnej odpowiedzi...na te chwile nie rozumiem go ;-) smakosz no po "murzyńsku" nie, ale po imbecylsku juz jak najbardziej ;-) sorry nie moglem sie powstrzymac...a jak tak stawiasz sprawe na ostrzu noza, to koncze z Toba dyskusje, nie bede tego robil bo nie warto ;-) RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - smakosz - 24.10.2024 Mordeczko po murzyńsku chyba nie pisze żeby nie zrozumieć prostego pytania czy czułeś po tym 4 mmc jakiegoś spida LOBO Troche to slabe z twojej strony że uciekasz się do personalnych ataków zamiast odpowiedzieć ale zauważylem że lubisz na tym forum obrażać innych użytkowników i wywyższać sie Pozatym o jakim postawieniu sprawy na ostrzu noża mówisz? Grzecznie zapytalem ciebie a ty mnie zaatakowałeś..... RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - Ezotoriusminimus - 24.10.2024 (24.10.2024, 16:59)DarkSonia napisał(a): no super... znaczy tyle że rozjebałeś sobie naczynko... i normalnie waliłeś w żyłe po smyurnieciu nosem do odpowiedniej komory brawo! To ma sens pani Soniu bo jak dzisiaj przywaliłem w lewa to co prawda działało m.w jak miało dzialac, ale majac ściągnąć kipsona zajechało smrodem metalicznym jak jakas rdzą zmieszaną z gownem, krwia i kipkiem na końcu dopiero. No i po to kurła jest to forum, tak wierzyłbym ze mam jakieś narkotyczne moce, a tu krotkie wyjaśnienie i znowu powrót na łono debilizmu. Niczego nie żałuję. RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - horsii - 25.10.2024 4-MMC. Wygląda zajebiście, a o tym jak działa, napiszę za parę dni. |