Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: High-Life.market (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=77)
+--- Wątek: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market (/showthread.php?tid=4910)

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - miszak - 11.11.2025

(11.11.2025, 21:13)ChemicalAli84 napisał(a): Nem tudom, mi történik, úgy tűnik, én vagyok az egyetlen, aki sem a végzést, sem a választ nem kapja meg.
Ha bármi változik ebben az ügyben, jelzem, egyelőre nem fűzök hozzá kommentárt ehhez a helyzethez....

Hi.
I placed my order a week ago, and I still haven’t received anything.
DPD only says that they haven’t received my parcel yet.
I’m really sorry — I’ve placed many orders before and never had any problems, but now it’s been a week and it seems they don’t want to send my package.
I’m not even getting any replies to my emails anymore.

(11.11.2025, 21:28)odjutrániepale napisał(a): Come zamawiałeś dokładnie?
NEP

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - ChemicznyAli84 - 11.11.2025

(11.11.2025, 21:28)odjutraniepale napisał(a): Co zamawiałeś dokładnie?

ja rowniez, jak kolega wyzej NEP
rozumiem, ze mogl sie skonczyc i oopznienie wynika z koniecznosci czekania na dostawe, przeciez nikt by chyba nie mial z tym problemu, problemem jest brak kontaktu i informacji o przyczynach opoznienia i planowanym terminie realizacji

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - miszak - 11.11.2025

I hope that in the reply email I’ll get a meaningful answer about why it’s taking so long.
If they’ve run out of stock, then they should simply say so — that if they get more, they’ll send it.
I don’t understand what’s going on with High Life now. There has never been a problem before.

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Fidel - 11.11.2025

Ja kontakt również miałem z vendorem i to bardzo dobry i rzeczowy
Dodam, że zamówienie zrobiłem i czekam na wysyłkę Smile pozdrawiam

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Czeslawo - 12.11.2025

(09.11.2025, 08:27)Fidel napisał(a): Dziwne, że nikt nie napisał aby się pojawiło a-pihp więc ja podbijam  Rolleyes

Oczywiście, że byłbym za tym, aby to a-phip się pojawiało, ale realność tego produktu jest niska w obecnych czasach, 
niech, ewentualnie wypowie się sam sklep - High-LifeMarket  ?

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - odjutraniepale - 12.11.2025

SiemaWink latają gołębie?Smile

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Fidel - 12.11.2025

Jutro Ci powiem co i jak bo będę wiedział czy lataja a na temat produktów będę mógł się wypowiedzieć późnym piątkiem bądź sobota.

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - piotrkolo12345 - 12.11.2025

Coś jakieś opóźnienia mają ja 7 zamówiłem tylko dostalem maila ze dziękują za zakupy i od tej pory cisza ale czekam z niecierpliwościąSmile jak dojdzie to dam info i jakieś testy porobie

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Kocia666 - 12.11.2025

7 zamówiłeś czyli w piatek może vendor sobie zrobil przerwę swiateczna

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - DarkSonia - 12.11.2025

COŚ czuję, że do piątku się wyjaśni...