Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: High-Life.market (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=77)
+--- Wątek: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market (/showthread.php?tid=4910)

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Kocia666 - 13.11.2025

(13.11.2025, 19:00)Babajaga napisał(a): Czyli jeśli zamówiłem w Poniedziałek to jutro nie ma szans na dostawę, i w weekend mogę sobie tynk ze ścian wciągać, tak?

Co chwilę kurwa coś... Zauważyliście jak Ci wszyscy "generałowie" kapitany" "kierowniki" i reszta beneficjentów nagród za pisanie gówno postów broni zawsze vendorów? U nich nigdy nie ma problemów "paki latają" "super kontakt", żałosne kurwa.

Sluchaj zamowiles w pon wiec nie wiem o co ty masz do kogo pretensje minelo zaledwie kilka dni a ty robisz awantury na forum 
To nie allegro

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - odjutraniepale - 13.11.2025

(13.11.2025, 19:00)Babajaga napisał(a): Czyli jeśli zamówiłem w Poniedziałek to jutro nie ma szans na dostawę, i w weekend mogę sobie tynk ze ścian wciągać, tak?

Co chwilę kurwa coś... Zauważyliście jak Ci wszyscy "generałowie" kapitany" "kierowniki" i reszta beneficjentów nagród za pisanie gówno postów broni zawsze vendorów? U nich nigdy nie ma problemów "paki latają" "super kontakt", żałosne kurwa.

Był powód żeby panikować? 
Wypada przeprosić...

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - DarkSonia - 13.11.2025

nie czaję tego "to jutro nie ma szans na dostawę"
przecież jutro a dokładnie za 30 min... jest piątek...pracujący.... więc jest bardzo duża szansa, na dostawę

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Kocia666 - 13.11.2025

Kolezka chyba jest po prostu na ostrym cisnieniu

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Konrad Curze - 13.11.2025

Babajaga - weź głęboki oddech, zapoznaj się z regulaminem, spójrz na czerwoną datę na kalendarzu 11.11 (takie święto), przypomnij sobie w jakie dni przychodzą "zwykłe paczki" i jaki jest dzisiaj dzień tygodnia. Po tych etapach powinieneś dostrzec, że robienie awantury i insynuacji w stronę Vendorów i Forumowiczów... było zbędne.

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Babajaga - 14.11.2025

Kupię Wam wszystkim wazelinę to będziecie mieli łatwiejSmile
(13.11.2025, 23:56)Konrad Curze napisał(a): Babajaga - weź głęboki oddech, zapoznaj się z regulaminem, spójrz na czerwoną datę na kalendarzu 11.11 (takie święto), przypomnij sobie w jakie dni przychodzą "zwykłe paczki" i jaki jest dzisiaj dzień tygodnia. Po tych etapach powinieneś dostrzec, że robienie awantury i insynuacji w stronę Vendorów i Forumowiczów... było zbędne.

Insynuacje wobec dostawców oraz grupy kilku najaktywniejszych osób z forum, które otrzymują za to nagrody od DOSTAWCÓW nie jest na bazie tylko tego zdarzenia. Jeżeli widzę, że kilka osób pisze, że są opóźnienia to wyrażam swoją obawę o moją dostawę. Jakakolwiek krytyka bądź jedynie obawa odnośnie dostawy czy jakości spotyka się tutaj z natychmiastowym akatakiem ze strony pewnej grupy, która jednostronnie zrzuca winę na zamawiającego stosując przy tym stałe slogany "to nie allegro" "zawsze jest super" "ja właśnie dostałem, nie wiem o czym mowa" "właśnie kontaktowałem się z V i wszystko jest spoko".
(13.11.2025, 21:57)odjutraniepale napisał(a): Hamuj pięty. Vendor jest zaufany a to nie branża z żelkami owocowymi.
Nieważna jest ranga, kazdy dostawał to co zamawiał zawsze. Sam czekam za paczką ale rozumiem że zdarzają sie obsuwy.
Ciśnienie nie jest dobrym doradcąWinkSmile
Wyraziłem obawę o moją dostawę i natycmiastowy atak, taktak wiem "to nie allegro".. Nie szukam doradcy ani porady.

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - piotrkolo12345 - 14.11.2025

Wszystko gra i buczy tak ma być

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Babajaga - 14.11.2025

(13.11.2025, 23:33)Kocia666 napisał(a): Kolezka chyba jest po prostu na ostrym cisnieniu

Rzeczywiście, takie ciśnienie, że zamawiam z neta.

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Epsiakos - 14.11.2025

Babajaga A nie sadzisz ze takie sprawy najlepiej zalatwic bezposrednio z vendorem? Tak to ty sie denerwujesz tym ze nie dostajesz odpowiedzi od vendora ktory w zwyczaju ma odpisywac o godzinach w ktorych normalny czlowiek spi, robi sie ogolne zamieszanie i z tego mamy taka a nie inna sytuacje.

Z tego co widze paczki dochodza, owszem trwa to dluzej ale koniec koncow jest szczesliwe zakonczenie, nie wiem kiedy zamawiales ale sam vendor pisal ze maja opoznienia

Doczytalem cale, to ci juz wyjasniam. Jezeli w Pon zamowiles, a vendor mowi ze sa opoznienai spowodowane dniami swiatecznymi to wedlug mnie matematyka jest tutaj bardzo prosta, a odnosnie nagrod to nie wiem dokladnie o co sie rozchodzi gdyz te nagrody sa dla osob aktywnych na forum jezeli spelniaja wymogi regulaminowe odnosnie rangi/postow i nie sa powiazane w zadnym stopniu z tym co insynuujesz

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - DarkSonia - 14.11.2025

(14.11.2025, 13:49)Babajaga napisał(a): Insynuacje wobec dostawców oraz grupy kilku najaktywniejszych osób z forum, które otrzymują za to nagrody od DOSTAWCÓW nie jest na bazie tylko tego zdarzenia. Jeżeli widzę, że kilka osób pisze, że są opóźnienia to wyrażam swoją obawę o moją dostawę. Jakakolwiek krytyka bądź jedynie obawa odnośnie dostawy czy jakości spotyka się tutaj z natychmiastowym akatakiem ze strony pewnej grupy, która jednostronnie zrzuca winę na zamawiającego stosując przy tym stałe slogany "to nie allegro" "zawsze jest super" "ja właśnie dostałem, nie wiem o czym mowa" "właśnie kontaktowałem się z V i wszystko jest spoko".

widzisz... ja też wyraziłam "swoje" zdanie odn dostawy, bo u mnie to wygląda tak a nie inaczej, pisałam za siebie a nie za całe forum. pozdruFFka