![]() |
|
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: High-Life.market (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=77) +--- Wątek: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market (/showthread.php?tid=4910) |
RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - johnnowak - 19.11.2025 Hello...Od kilkunastu miesięcy nigdy nie było żadnych "problemów" z kontaktem,czy też z wysyłką.Czytajac niektóre powyższe posty odnoszę wrażenie, że komuś bardzo zależy na zszarganiu dobrego imienia Vendora.... RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - smakosz - 19.11.2025 u mnie tylko raz na wiele zamówień zdarzyło sie, że czekałem 4 czy 5 dni roboczych, a tak przeważnie 2-3 dni i rakieta jest na miejscu RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Blade12 - 19.11.2025 Stronka nadal nie działa a chce zamówić czyli dalej ktoś ich atakuje RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Dead Nightmares - 19.11.2025 (19.11.2025, 21:10)johnnowak napisał(a): Hello...Od kilkunastu miesięcy nigdy nie było żadnych "problemów" z kontaktem,czy też z wysyłką.Czytajac niektóre powyższe posty odnoszę wrażenie, że komuś bardzo zależy na zszarganiu dobrego imienia Vendora.... bo ludzie widza tylko to jak sie komus noga powinie, a w ogole to trzeba byc pod ich dyktando zawsze, bo raz cos nie tak i juz vendor najgorszy kazdemu z tych dzbanow, ktorym swiat legl w gruzach przez ostatnie problemy jakie ma highlife zaoferowalbys na pw po 5g tematu za jechanie z nim codziennie to dlugo by sie nie zastanawiali, a wczesniej dobry vendor, ekspres rakiety, dobry towareeeek, to tacy ludzie wlasnie RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Mirosound - 20.11.2025 ![]() Zawsze się znajdzie jakiś powód.... RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Kocia666 - 20.11.2025 Nie rozumiecie ze to nie allegro zalando itd w tek bramzy tego typu sytuacke moga soe zdazac i to nie jest wina vemdora poczekajcie spokojnje dajcie dla higha rozwiazac problem ile czasu by to nie zajelo i wszystko wroci do normy Cierpliwosci nie wszyatko da sie zalatqic w godzine Kiedys mialem taka sytuacje Nie wiem czy znacie predatora kiedys mieli mega prpblemy i na pake czekalem jakies 4 msc ale w koncu dotarla RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - partychemicalseu - 21.11.2025 Cześć wszystkim! Wczoraj korespondowałem z nimi mailowo i zapewnili mnie, że otrzymam zwrot środków. Zgodnie z ich prośbą, około godziny 3:00 w nocy przesłałem im mój adres portfela BTC. Od tego czasu nie otrzymałem nic – ani zwrotu, ani żadnej odpowiedzi, mimo że minęły już 24 godziny... To, co robią, to kompletna kpina. Zaczynam odnosić wrażenie, że robią z ludzi idiotów...😤😤😤 RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Blade12 - 21.11.2025 partychemicalseu czekaj cierpliwie napewno High-LifeMarket odezwie się do cb RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Kocia666 - 21.11.2025 Alez wy jestescie panikarze to az przesada RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Forsik1910 - 21.11.2025 (21.11.2025, 04:21)partychemicalseu napisał(a): Cześć wszystkim! Gosciu idiotow to ty robisz z nas, wplacasz srodki i nalegasz aby wysylka byla natychmiast juz dla ciebie teraz dzisiaj, specjalnie olac bezpieczenstwo i logistyka ich, bo jestes wielki pan i potrzebujesz na teraz juz,zygac sie chce jak czytam twoje wypociny to moja opinia a nerwy se schowaj w konserwy i przestan sie zalic bo psujesz dzien innym |