![]() |
|
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: High-Life.market (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=77) +--- Wątek: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market (/showthread.php?tid=4910) |
RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Sniffiarz97 - 21.11.2025 Zamawiałem u tego V dobre kilkanaście razy. Paka była najpóźniej po 4-5 dniach i zero problemów. Ostatnio święto było i powiedzieli dlaczego obsuwa. Trzeba się uzbrajać w cierpliwość na takie rzeczy, nie kupujesz koszulki z Zalando. RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Ezotoriusminimus - 21.11.2025 Trzymaj się tam w jakiś sposób ugulem hajlajf! Nie daj się Babilonowi! RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - partychemicalseu - 21.11.2025 ****************** proszę o zachowanie minimum kultury podczas wypowiedzi ******************** zastanów się, do kogo gadasz. Tu nie chodzi o twoje dwa giety, które zamówiłeś sobie na weekend, ty biedo. Tu chodzi o BIZNES. Hajs jest wpłacony, a system stoi od PIĘCIU DNI. Nie ja się tu rzucam bez powodu, tylko MOI KLIENCI, którym muszę się tłumaczyć Nie gadamy o jednym typie, tu masa ludzi czeka, bo ta wasza „logistyka” to jakiś żart. Więc to pierdolenie o „bezpieczeństwie” wsadź sobie w dupę, bo to nie bezpieczeństwo, to brak kompetencji. ************ proszę o zachowanie minimum kultury i takie rozmowy proszę przeprawdzać sobie priv ********** (21.11.2025, 06:44)Blade12 napisał(a): partychemicalseu czekaj cierpliwie napewno High-LifeMarket odezwie się do cb Blade12 Dzięki za info! 🤝 Czekam cierpliwie, chociaż mija już 5. dzień, a mam też swoich klientów, więc wiesz jak jest. Ale luz, trzymam fason. Dobrze, że my gadamy normalnie – w przeciwieństwie do tego randoma, co się wtrąca i cwaniakuje, chociaż jego zdanie gówno znaczy. RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Epsiakos - 21.11.2025 Nastepne posty tego rodzaju, nie wnoszace za wiele poza kolejnymi obelgami i ogolnym pokazaniem jak niewiele kultury posiada osoba piszace podobne rzeczy bede nagradzal przerwami. Pozdrawiam RE: 3-MMC - Opinie o produkcie - JureKiler - 21.11.2025 Dla mnie najbardziej podszedł mix 3 i 4 mmc od High-LifeMarket Ponieważ 3mmc ma taką euforię że aż oczy zamyka a 4mmc jest bardziej speedujace razem to istna bajka była
RE: 3-MMC - Opinie o produkcie - DarkSonia - 21.11.2025 JureKiler co ty masz z tym spidujący 4MMC ( w sumie z 4CMC to samo ) ja nie pamiętam by mnie mef kiedykolwiek spidował haha ![]() Ty tam na pewno masz wszystko ok z krążeniem? ![]() nie no nie przypiepszam się byś się nie obraził przypadkiem, ale o tym spidzie to już kurcze kilka miechów piszesz... dla mnie osobiście jest to ciekawostka. zwł. jak dodałeś że 3MMC Cię w sumie mniej spiduje od 4MMC to już normalnie leżę
RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - partychemicalseu - 21.11.2025 Epsiakos Dzień dobry, Rzeczywiście, przepraszam za ton mojej poprzedniej wiadomości. Był on podyktowany dużą frustracją, zwłaszcza ze strony osób trzecich, które nie znają szczegółów naszej sytuacji, i nie powinny wtrącać się w ten sposób. Chciałbym jednak raz jeszcze podkreślić meritum naszej prośby: Nasza prośba o pilną wysyłkę lub zwrot środków jest podyktowana wyłącznie koniecznością wywiązania się z terminów wobec naszych klientów. Nasza determinacja w rozwiązaniu problemu wynika z faktu, że czekamy już 5 (pięć) dni na podjęcie działań, a każdy kolejny dzień bez rozwiązania poważnie zagraża naszym zobowiązaniom. High-LifeMarket Proszę o pilne potwierdzenie planu działania. Z poważaniem, RE: 3-MMC - Opinie o produkcie - Konrad Curze - 22.11.2025 DarkSonia Mnie też 4-MMC całkiem solidnie speeduje - oczywiście jest ta błogość i euforia mefedronu, ale jest połączona z całkiem solidną stymulacją (właśnie za ten balans tak bardzo cenię sobie Mateusza). Właściwie ciekawe z czego wynikają tak dość znaczące różnice w doświadczeniach z tym samym dragiem (zaznaczę, że nie jestem ADHD-owcem, na których stimy działają zupełnie inaczej)... RE: 3-MMC - Opinie o produkcie - JureKiler - 22.11.2025 DarkSonia oczywiście że 4mmc speeduje i to konkretnie tydzień temu odebrałem jedną z ostatnich partii esco sortu 4mmc i też miał profil speedujacy przy zastosowaniu donosowym - gdzie przyjmując oralnie już bardziej było wyważone 50/50 RE: 3-MMC - Opinie o produkcie - DarkSonia - 22.11.2025 Bardziej JureKiler strzelam, że się nakręcasz zaraz po tym - jak coś zapodasz w nos... to nie jest nic nadzwyczajnego - wiele osób tak ma tak samo wiele osób ma ze zjazdami po ketonach - przez nakręcanie się - mają wywalone kardio z nerwów że "zaras umrem" Przerobiłam już wiele sortów mefa serio... wiele... jedne były lepszej jakości drugie gorszej, jeżeli coś spidowało to synteza musiała być serio nie udana a zdarzały się czasami takie wynalazki, ale to serio może ze 2x w życiu mi się przytrafiło, i 2x to było z jakiegoś dziwnego źródła ..ale ogólnie jak mam do czynienia z czystym materiałem to czy wezme 100/200 czy 350 na raz nigdy się to nie objawiło żadnym speedem/wystrzeleniem w przypadku 3MMC/3CMC - tak... wiele razy aż się uspokoić nie umiałam... inna liga... ale mefedron? nigdy Mef w małej dawce... uspokaja, myśli ciało itd w większej to Cię wbija w fotel ... ( a 4CMC to już w ogóle ) ... no chyba że już walisz 25 dorzutkę... tak, wtedy speed to jedyne co daje już ten keton ... a może Ty chodzisz wypracy z serotoniny non stop? Ty ćpunie jeden Ty przyznaj się, wtedy już mamy rozkminioną rozkmineco do samej 3MMC od vendora ... jest naprawdę bardzo spoko |