4-MMC Original - Opinie o produkcie. - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: Escobar.store (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36) +--- Wątek: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. (/showthread.php?tid=2193) |
RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - kurvvisko - 05.11.2024 Czas na recenzję towaru, zarówno z nagrody, jak i zamówienia. Pierwsza dawka wleciała za pomocą bombki, jak i sniffu. Potem głównie sniff, a bombki co jakiś czas. Dawek donosowych nie mierzyłem, do kapsułki mi wchodzi okolo 300mg. Sniff gładki, choć przy pierwszym wciągnięciu była konieczna guma do żucia, bo spływ do przyjemnych nie należał. Gdy tylko czułem, że bombka zaczyna wchodzić (po jakichś 10 minutach) to dobilem kreską. Od razu czuć taki gigantyczny plusz i nieogar, libido rośnie. Czas działania to niecałe dwie godziny, choć jakoś skrupulatnie tego nie notowałem. Pojawiła się ogromna chęć do rozmów i rozkmin, więc większość czasu oglądałem albo czytałem różne rzeczy, które nie są jakieś ważne, ale tak mi się wkręciło, że rozczytywalem o muzykach, delektując się muzyką i oglądaniem koncertów. Z negatywów to trzaskanie zębami, które było do ogarnięcia. Polecanko max RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - Szatan69 - 11.11.2024 (05.11.2024, 10:20)Epsiakos napisał(a):Widze piach a horsii ladne kryształy wrzucał inny rzut czy co? RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - Nightmares - 11.11.2024 Szatan69 Roznie ludzie dostawali, ja na przyklad na 35g mialem 18g sypy. Ale nie ma sie co dziwic, bo ten sort byl taki, ze w palcach go mogles pokruszyc na luzie. RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - horsii - 15.11.2024 Wpierdoliłem tego mnóstwo od czasu ostatniego posta. Pan Bóg zdecydowanie ma mnie w swojej opiece. Można to walić bez końca. Przedni temat, nie ma co. RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - DarkSonia - 16.11.2024 potwierdzam, i sama czekam z niecierpliwością na nowy rzut, który mam nadzieję pojawi się jeszcze przed sylwestrem! RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - Czeslawo - 16.11.2024 Czekamy wszyscy, ważne aby w tym miesiacu sie pojawiło, bo robie zapasy na sylwestrową noc. Nie pytam Pablo czy jest, czy jedzie, bo wiem, że średnio lubi takie pytania. RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - horsii - 16.11.2024 Oby się pojawiło, kurwa tak być nie może ze wracam z urlopu a tu najlepszego dopka nie ma znowu na stanie. To ile to było czasu na sklepie łącznie in stock zanim sie rozeszło - 20 sekund? Dorzucę fotkę drona, zanim go zeżarłem. Mmmm ten zapach... Smak to może nie, ale ten zapach... A to zrobiłem na bombie po MMC właśnie, tak z 2-3 tyg temu. Możecie na mnie mówić specjalista od marketingu. RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - DarkSonia - 16.11.2024 Takie akcje to tylko po 4MMC od Pablo haha RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - JureKiler - 16.11.2024 horsii 4mmc reklamy nie potrzebuje 😂 oby wróciło te same bo kurwa nawet nie zdążyłem podebrać jedynie co to się objadłem smakiem i waszymi opiniami RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - marioss - 17.11.2024 Testowane w tamtym tygodni wieczorem po prawie niespanej nocy , pierwsze dwie dawki zapoznawcze ok 80-100mg [jedna 5 min druga]troche polatałem z pokoju do pokoju dokladnie stan jaki mialem ciezko opisać nwm czy to tylko ja dostaje częściowej amnezji ??Ale bylo przyjemnie do teraz nie mogę sobie przypomnieć dokladnie stanu jaki odczuwałem. Do rana same sniff mialem wrzucić oralnie ale cóż nie wyszło.. Jak zawsze w dzien male dorzutki przerwałem do wieczoraj odziwo produkt targa za banie i na drugi dzień. Dużym plusem okazał się brak zjadu psychicznego po 4mmc pierwszy raz tak miałem. Fizycznie wiadomo bylem wyplukany i sprawność low. Dawno nie miałem okazji kosztować 4mmc ale to chyba byl najlepszy produkt jak dotąd. Duzy plus za brak jakiegoś mega zjazdu i to ze rwało na drugi dzień jeszcze. Produkt 10/10 Kontakt i reszta 10/10 Ps. Nochal po całym maratonie praktycznie nienaruszony + |