Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
4-MMC Original - Opinie o produkcie - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: Escobar.store (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36)
+--- Wątek: 4-MMC Original - Opinie o produkcie (/showthread.php?tid=2193)

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - Czeslawo - 17.11.2024

marioss 
Wiem co masz na myśli, odnosiłem się do tego w licznych recenzjach.
Czasem słowa to za mało. Smile

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - DarkSonia - 18.11.2024

To sama prawda co pisze marioss choć napisał niewiele - lecz krótko i na temat. Kluczowe co należy podkreślić to to, iż sort ( na którego powrót czeka chyba całe forum ) był praktycznie bezzjazdowy,  z relacji szczurów, które przerobiły tego kilka gram w 24h opinie są jednoznaczne, TOP produkt. Po prostu przestaje działać i można normalnie funkcjonować, jeść, spać... z niecierpliwością czekam, aż pojawi się ponownie w ofercie. Sylwester tuż-tuż, rok trzeba przejść odpowiednio... dobrze. Wink

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - LOBO - 18.11.2024

Bezsprzecznie  najlepszy sort, ktory byl dostepny na tym forum...faza czystosc jakosc, co wplywa na zminimalizowanie ubokow...klasa...jesli ktos powie ze keidys to byly lepsze sorty, to winien zakonczyc dzialalnosc rekreacyjna;-) ni ma dla neigo ratunku

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - Szatan69 - 27.11.2024

Jak taki kozak to oby nowy rzut był taki sam albo lepszy czekam na jakas recenzje

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - DarkSonia - 27.11.2024

(18.11.2024, 16:27)LOBO napisał(a): Bezsprzecznie  najlepszy sort, ktory byl dostepny na tym forum...faza czystosc jakosc, co wplywa na zminimalizowanie ubokow...klasa...jesli ktos powie ze keidys to byly lepsze sorty, to winien zakonczyc dzialalnosc rekreacyjna;-) ni ma dla neigo ratunku

jeśli chodzi o to forum... i kraj, potwierdzam, lepszego sortu nie było...

oby vendor miał dla nas dobre wiadomości do nowego roku, nie pamiętam kiedy tak czekałam na pojawienie się odpowiedniego sortu gdziekolwiek...
krajowe TOP1

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - LOBO - 27.11.2024

DarkSonia Soniu droga chyba zapadlas w sen zimowy;-) gdyz juz jest na stanie, takze tak...a po drugie obecnie na forum do wyboru do koloru ...wi9ec nie wiem an co Ty caly czas tak czekasz ;-) to trza dzialac dziewcze...orientacje trzymac Smile

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - DarkSonia - 27.11.2024

Zmęczona po pracy to pisałam, może nie konkretnie się wyraziłam i masz trochę racji ... 
chodzi o to by zrobić wszystko aby w okresie święta-sylwester nie zabrakło dobrego gipsu na imprezę ... bo wiadomo, jak to z ostatnimi sortami od Pablo było...
znikały jeszcze zanim większość zdążyła zamówić.
Dziś jest... jutro może nie być... z jednej strony brać póki jest, ( a z drugiej  kurwa zostawcie coś dla mnie  Big Grin )

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - BursztynowyTasman - 27.11.2024

Czekamy na powrót

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - Szatan69 - 28.11.2024

Sniff czy oral robił lepsze dzialanie ostatnio?
No właśnie chciałbym żeby fajnie w towarzystwie się siedziało ale nie chciałbym mocnego pierdolniecia eufo ze mnie q kanape gniecie 😅 ziom weźmie pake a ja nagrodę jak się uda i będą testy 😁

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - Lifeisbrutal - 28.11.2024

Szatan69  Najlepiej oral, ale sniff też działa elegancko.