Amfetamina - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Chemicznie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=25) +--- Dział: Stymulanty (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=27) +--- Wątek: Amfetamina (/showthread.php?tid=1303) |
RE: Amfetamina - KiszczaK - 16.04.2023 Z amfetaminy to tylko nazwa pozostała,to co było przed 2000 rokiem i kilka lat później to było można było nazwać fetą. Nie trzeba było pół wora wypierdolić żeby smyrło,ale pół wora na prawie całą imprezę starczało. Teraz to idź pan w chuj,kawa lepiej klepie xD RE: Amfetamina - ProducentRC - 17.04.2023 KiszczaK zależy kto do jakiej fety ma dostęp, są sprzęty godne nazwania mianem amfetaminy a są też gówna co mają jej 10% więc to pojęcie względne mówić że nie ma już dobrej fety RE: Amfetamina - Maniek - 18.04.2023 Dokładnie. Kwestia dojścia do dobrego tematu, ale zapewniam, że jest taki dostępny i to zdanie nie jest prawdą, że "nie ma już dobrej fety". RE: Amfetamina - kot_kreskowy - 18.04.2023 Jasna sprawa Maniek Dobrą fetę można dostać, choć jest dostępna w w jednym punkcie na osiem i trzeba wiedzieć gdzie zapukać. Przynajmniej taka dostępność jest u mnie. Cenowo mam tak samo jak to memłane gówno co lata wszędzie więc wybór jest prosty 😎 No i jest w bardzo twardej grudzie. Edit: O tym mówię Tu leży sztuka z groszem. Generalnie dwójkę wziąłem ponad dwa tygodnie temu i tak czasami sobie małą lagę robię do sprzątania i ogarniania chaty. Mocne to na chuja, 80mg tak wypierdala, że aż ciary przechodzą RE: Amfetamina - ProducentRC - 18.04.2023 kot_kreskowy podobny u nas jest sprzęt z wyglądu, zawsze z zamrażarki wyjmowany jak od dila sie bierze, ale to pewnie dlatego żeby tak szybko nie degradowała poprzez utlenianie i wpływ promieni UV RE: Amfetamina - kot_kreskowy - 18.04.2023 Dobrze gadasz ProducentRC 😁 Tylko zamrażarka. Z pół roku temu ten sam dostawca miał jeszcze mocniejsze ścierwo od tego ale to było w formie takiej bardzo rzadkiej pasty. Praktycznie płynne to było, a jak to roztarłeś na blacie to wysychało w tępie Usaina Bolta na setkę To miało taki paskudny posmak jakby nalewki orzechowej xd bleeee Wszyscy gadali na to "orzechówka" 😁 RE: Amfetamina - Białykot - 20.04.2023 U mnie dobra fetka sie skonczyła psiarnia zawinęła z handel pewna jedna nasza koleżankę z forum wypuścili ja i czeka na sprawde ale dostęp do dobrej fety znikł niestety A to ścierwo co lata u mnie po 5dyszek za 2.5 to ja pierdole. Czarna jak działała to była kozak feta miała tez swoją cene ale pierwsza klasa temat był RE: Amfetamina - wwojtuss - 29.04.2023 feta na ulicy jest jak zdrapka za 2 zlote czasem rzadko kiedy trafi sie chociaz wygrana, ktora zwraca koszt zdrapki, ale jak sie trafi wiecej niz 2 to jest zajebioza osobiscie polaka bardzo lubie, jest ten fajny ogar w glowce, pewnosc siebie, z alkoholem sie fajnie laczy, zasnac nie idzie ale nie jest sie zwierzakiem jak po b-k, idealne na wyjscie do ludzi RE: Amfetamina - Mrs.Darkness - 02.05.2023 Dla mnie amfa to kiedyś było coś teraz to jest lipa chyba że ktoś ma dobry dostep do dobrej fety U mnie wogole takiego czegoś jak metaamfetamina nie ma a amfetamina słabej jakości pobudza jak kawa RE: Amfetamina - Szarlatan - 12.06.2023 Ja tam wolę alfę |