![]() |
|
HEX-EN, N-etylonorheksedron - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Chemicznie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=25) +--- Dział: Stymulanty (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=27) +--- Wątek: HEX-EN, N-etylonorheksedron (/showthread.php?tid=164) |
RE: HEX-EN, N-etylonorheksedron - Chochlik - 11.08.2025 Konrad Curze Mniej wchodzi na serce niż NEP na pewno i zwała też krótsza. Szybciej opuszcza organizm. RE: HEX-EN, N-etylonorheksedron - moher - 12.08.2025 Pytanko mam tylko jedno, czy Heniek lubi jak mu się Mateusz wpierdala w między czasie ? Czy jest duże ryzyko kolizyjne? RE: HEX-EN, N-etylonorheksedron - Kapitan - 12.08.2025 Ja bym mefa nie dorzucał jak walisz hexa RE: HEX-EN, N-etylonorheksedron - Konrad Curze - 12.08.2025 moher Sam jestem zainteresowany tym mixem, zatem chętnie posłucham co inni weterani mają do powiedzenia. Pewnie, bo zbadaniu obydwu substancji od Escobara przetestuję taką mieszankę i dam znać, jak się łączą te substancje. Nie mogę tego obiecać, bo najpierw przydałoby się zobaczyć jak wpływają na tętno i czy nie ryzykowałbym za bardzo łącząc je. Zobaczymy i dam znać, jak coś. RE: HEX-EN, N-etylonorheksedron - Chochlik - 12.08.2025 Konrad Curze Pewnie mefa nie będzie w ogóle czuć. RE: HEX-EN, N-etylonorheksedron - horsii - 12.08.2025 wyjebie ci ciśnienie w chuj. ja bym odradzał takie miksy - szczególnie niewtajemniczonym. sam hexen to juz niezłe obciązenie dla serca. co prawda znałem takich co kurwa walili mixy typu a-pihp+hex+mpdphp+3cmc za legala... ale nie wiem czy dzis to zyją w ogole jeszcze odradzam tak czy inaczej. chyba ze naprawdę wiesz co robisz i ćpiesz juz chuj wie ile. za gruba akcja RE: HEX-EN, N-etylonorheksedron - Konrad Curze - 13.08.2025 horsii Dlatego w bardzo małych "uczuleniowych" dawkach byłoby i po wybadaniu wpływu na ciśnienie każdej ze składowych. Bez takiego wstępnego rekonesansu ni cholery nie bawiłbym się tak grubo. RE: HEX-EN, N-etylonorheksedron - horsii - 13.08.2025 Konrad Curze no ty bierzesz pod uwagę takie rzeczy, i bardzo dobrze. trzeba znac swoje mozliwosci. niektorzy moze i lubia taki wycisk dawac ukł. krązeniowemu. ale ogólnie odradzam, bo przerazajaca częsc uzytkowników mózgu nie uzywa i pizga krechy jak pas startowy z kazdego prochu jaki im w ręce wpadnie nie majac pojecia co biorą, a potem jest jak jest. RE: HEX-EN, N-etylonorheksedron - Konrad Curze - 13.08.2025 horsii Jasne, lepiej żeby takie ostrzeżenie wybrzmiało parę razy, niż żeby ktoś przyjebał tak swojemu organizmowi, że albo skończyłby w grobie albo z poważnymi problemami zdrowotnymi. Też będę miał to na względzie biorąc z jedną osobą, z którą regularnie zażywam. Ma niestety słabsze serducho (i tendencje do techykardii), zatem zavetuję taki mix dla jej dobra. RE: HEX-EN, N-etylonorheksedron - Czeslawo - 13.08.2025 Warto też przypomnieć, że przy dobry m hexenie dawka 40-50mg to max, większe potrafią rozwalić największego "twardziela" jak Mike Tyson biednego Andrzeja Gołotę. ![]() Tak zwana próba uczuleniowa? 15mg. Pojawienie się tego skurczybyka to naprawdę dobry moment, aby zainwestować 30-40 zł w wagę i nie sypać” na oko”.
|