Przerwy od RC - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Zdrowie i detoks (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=10) +--- Wątek: Przerwy od RC (/showthread.php?tid=1937) |
RE: Przerwy od RC - Lukas1985 - 18.06.2023 (17.06.2023, 21:37)Lady Giwera napisał(a): Głody przestają istnieć kiedy przerobisz to sam w podświadomości oraz świadomości. Głody z czegoś wynikają. Zazwyczaj to skutek uboczny jakichś dysfunkcji emocjonalnych lub próba odreagowania stresu lub napięć Jeśli namierzysz problem i wyzwalacz głodu możesz nad nim zapanować lub znaleźć alternatywne RE: Przerwy od RC - Yankess - 18.06.2023 (18.06.2023, 07:36)Chochlik napisał(a): Moim zdaniem to nie takie proste, że coś sobie"przerobisz". Glody i sny narkotykowe wracają w najmniej spodziewanym momencie. I wcale nie pomaga w tym fakt, że się rozumie bezsensowność przyjmowania środka. To prawda alkoholicy mają sny o alkoholu narkomanii o narkotykach. Można mieć przerwę rok mieć super ułożone życie już jakby nie patrzeć a i tak sny mogą nas podłamać. Wywrócić na chwile do góry nogami nasze życie poprzez wracanie do wspomnień z ćpaniem RE: Przerwy od RC - xumbo - 18.06.2023 Mi to sie czesto sni, ze wale raje z nepa albo ide odebrac paczke. Hahaha to jest obledne. A jak realnie jade autem odebrać pakę i wiem ze tam bedzie 3cmc to az mam odruch wymiotny ZA KAZDYM RAZEM! RE: Przerwy od RC - Lukas1985 - 18.06.2023 (18.06.2023, 07:58)Yankess napisał(a): To prawda alkoholicy mają sny o alkoholu narkomanii o narkotykach. Przecież sny odzwierciedlają pragnienia. jak już pisałem póki sobie z tym nie poradzisz to nie ogarniesz tego. A nie poradzisz sobie jak nie będziesz wiedzieć z czym masz sobie poradzić 😅 RE: Przerwy od RC - kot_kreskowy - 18.06.2023 Zgadzam się całkowicie z moim przedmówcą w tym temacie. A im dalej w las tym gęstsze krzaki. Sny, koszmary potrafią spieprzyć nie jedną nockę, wybudzają, a potrafią być przy tym bardzo realistyczne, nie pozwalają normalnie wypocząć w nocy. RE: Przerwy od RC - fiodor - 18.06.2023 kot_kreskowy niektórych niestety nie da się zapomnieć nawet po latach, np. na psychozie i majeczeniu po nagłym odstawieniu gbla 30ml dziennie przez 2 lata RE: Przerwy od RC - kot_kreskowy - 18.06.2023 fiodor 30ml gbl-a ??? Przecież to dawka śmiertelna dla jebanego słonia. Chociaż nie... Dla stada słoni Co Ty jesteś, Terminator do chuja? Tu już nie może być mowy o jakiekolwiek tolerce. Ona po prostu nie istnieje. Umarła. RE: Przerwy od RC - ProducentRC - 18.06.2023 kot_kreskowy przynajmniej nie musiał się bać że ktoś coś mu ghb dopierdoli do drinka, pewnie standardowej dawki co każdego by odcięła nawet by nie poczuł RE: Przerwy od RC - fiodor - 18.06.2023 kot_kreskowy ale te 30ml nie na raz rozłożone na dobę polewki i na spanie itd. chociaż na spanie to później już grube musialy iść żeby chociaż 2 godz. Pospać w trakcie ciągu I macie rację czasem 6 ml nie odcinało jak wrzucałem żeby zasnac więc eti, alko, buch i czasem i tak spać nie szło hehe RE: Przerwy od RC - kot_kreskowy - 18.06.2023 To i tak jest BOMBA ATOMOWA fiodor |