Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Przerwy od RC - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Dział: Zdrowie i detoks (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Wątek: Przerwy od RC (/showthread.php?tid=1937)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

RE: Przerwy od RC - Lukas1985 - 18.06.2023

(17.06.2023, 21:37)Lady Giwera napisał(a): Głody przestają istnieć kiedy przerobisz to sam w podświadomości oraz świadomości.
Jeśli wiesz, że nie potrzebujesz wódki, ona przestaje być potrzebna. Co więcej wiesz ze to mógł być zwykły nawyk, wyniesiony ze schematu. Jeśli schemat nie jest turbo łańcuchowy możesz przestać czuć łaknienie na zawsze. Z PEŁNĄ SWIADOMOŚCIĄ. Wówczas zaciera sie granica i jesteś wolny, od wszystkiego czego jeszcze nawet nie poznałeś. 
"wolność kocham i rozumiem, wolności oddać nie umiem..." Smile

Głody z czegoś wynikają. Zazwyczaj to skutek uboczny jakichś dysfunkcji emocjonalnych lub próba odreagowania stresu lub napięć
Jeśli namierzysz problem i wyzwalacz głodu możesz nad nim zapanować lub znaleźć alternatywne

RE: Przerwy od RC - Yankess - 18.06.2023

(18.06.2023, 07:36)Chochlik napisał(a): Moim zdaniem to nie takie proste, że coś sobie"przerobisz". Glody i sny narkotykowe wracają w najmniej spodziewanym momencie. I wcale nie pomaga w tym fakt, że się rozumie bezsensowność przyjmowania środka.

To prawda alkoholicy mają sny o alkoholu narkomanii o narkotykach.
Można mieć przerwę rok mieć super ułożone życie już jakby nie patrzeć a i tak sny mogą nas podłamać.
Wywrócić na chwile do góry nogami nasze życie poprzez wracanie do wspomnień z ćpaniem

RE: Przerwy od RC - xumbo - 18.06.2023

Mi to sie czesto sni, ze wale raje z nepa albo ide odebrac paczke. Hahaha to jest obledne. A jak realnie jade autem odebrać pakę i wiem ze tam bedzie 3cmc to az mam odruch wymiotny ZA KAZDYM RAZEM!

RE: Przerwy od RC - Lukas1985 - 18.06.2023

(18.06.2023, 07:58)Yankess napisał(a): To prawda alkoholicy mają sny o alkoholu narkomanii o narkotykach.
Można mieć przerwę rok mieć super ułożone życie już jakby nie patrzeć a i tak sny mogą nas podłamać.
Wywrócić na chwile do góry nogami nasze życie poprzez wracanie do wspomnień z ćpaniem

Przecież sny odzwierciedlają pragnienia. jak już pisałem póki sobie z tym nie poradzisz to nie ogarniesz tego. A nie poradzisz sobie jak nie będziesz wiedzieć z czym masz sobie poradzić 😅

RE: Przerwy od RC - kot_kreskowy - 18.06.2023

Zgadzam się całkowicie z moim przedmówcą w tym temacie.
A im dalej w las tym gęstsze krzaki.
Sny, koszmary potrafią spieprzyć nie jedną nockę, wybudzają, a potrafią być przy tym bardzo realistyczne, nie pozwalają normalnie wypocząć w nocy.

RE: Przerwy od RC - fiodor - 18.06.2023

kot_kreskowy niektórych niestety nie da się zapomnieć nawet po latach, np. na psychozie i majeczeniu po nagłym odstawieniu gbla 30ml dziennie przez 2 lata Angel

fiodor 

30ml gbl-a ???
Przecież to dawka śmiertelna dla jebanego słonia.
Chociaż nie... Dla stada słoni Exclamation

Co Ty jesteś, Terminator do chuja?

Tu już nie może być mowy o jakiekolwiek tolerce. Ona po prostu nie istnieje. Umarła.

RE: Przerwy od RC - ProducentRC - 18.06.2023

kot_kreskowy przynajmniej nie musiał się bać że ktoś coś mu ghb dopierdoli do drinka, pewnie standardowej dawki co każdego by odcięła nawet by nie poczuł Podobno kultowa Podobno kultowa

RE: Przerwy od RC - fiodor - 18.06.2023

kot_kreskowy ale te 30ml nie na raz  Wink rozłożone na dobę polewki i na spanie itd. chociaż na spanie to później już grube musialy iść żeby chociaż 2 godz. Pospać w trakcie ciągu
I macie rację czasem 6 ml nie odcinało jak wrzucałem żeby zasnac  Podobno kultowa więc eti, alko, buch i czasem i tak spać nie szło hehe

To i tak jest BOMBA ATOMOWA fiodor