Czy matka ćpie że wiesz? Stosunek otoczenia do tego że zażywacie. - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Dyskusje na luzie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=16) +--- Wątek: Czy matka ćpie że wiesz? Stosunek otoczenia do tego że zażywacie. (/showthread.php?tid=1976) |
RE: Czy matka ćpie że wiesz? Stosunek otoczenia do tego że zażywacie. - Lifeisbrutal - 01.11.2024 DarkSonia No to patowa sytuacja, brat własną siostrę szantażuje. No lipa, spróbuj z nim pogadać po ludzku czego on chce od ciebie jakie ma oczekiwania. RE: Czy matka ćpie że wiesz? Stosunek otoczenia do tego że zażywacie. - Chochlik - 02.11.2024 DarkSonia Albo idź sobie na jakąś terapię uzależnień. Ja mogę polecić darmową poradnię. Tam se ustalasz kontrakt z terapeutą i możesz sobie zastrzec, że jak na razie nie jestes rzucić ćpania do zera. Brat zobaczy postęp to może odpuści takie ataki. On też się o Was martwi, a narkotyki to jest bardzo poważny problem i mało kto z normalnych osób się na spożywanie takich substancji decyduje. RE: Czy matka ćpie że wiesz? Stosunek otoczenia do tego że zażywacie. - Lifeisbrutal - 02.11.2024 Chochlik Ale dlaczego ona ma się ukrywać z ćpaniem? Przecież to jej życie jest dorosła wie co robi. A ten chuj jej brat nie na prawa jej szantażować. RE: Czy matka ćpie że wiesz? Stosunek otoczenia do tego że zażywacie. - Chochlik - 02.11.2024 Lifeisbrutal No to piszę przecież od początku,żeby się przestała ukrywać i wzięła sprawy w swoje ręce, to jeszcze wybije argumenty braciszkowi i wyjdzie na lepsze. RE: Czy matka ćpie że wiesz? Stosunek otoczenia do tego że zażywacie. - DarkSonia - 02.11.2024 Ale ja się niue ukrywam w sensie takim, że on i tak wie że naćpana jestem - jak jestem naćpana Doroisła jestem i tez nie ćpam codziennie podchodzę do tego dośc ostrożnie w miare rzadko, nie latam dziennie do pakomatu, mam normalna prace i się sama utrzymuję więc chnyba nie jest ze mną tak źle... miała epizod "płaczu" za chłopakiem, który zmarł i musiałam to jakoś w sobie zabić, ale już ze mną lepiej, widzę postępy, nawet nie walczyłam ostatnio o nagrodę więc jestem z siebie dumna a brat wiem , że mnie kocha, tylko wkurwiajacy jest i szuka sposobu bym wgl. to rzuciła. ale ja nie rzucę tego, w tym problem - wiem to po prostu... RE: Czy matka ćpie że wiesz? Stosunek otoczenia do tego że zażywacie. - Bogdan Boner - 02.11.2024 O właśnie zagraj niebieską kartę jak w yu-gi-oh. Nikt nie ma prawa Cię szantażować. To jest przemoc. RE: Czy matka ćpie że wiesz? Stosunek otoczenia do tego że zażywacie. - Nightmares - 04.11.2024 Z rodziny przez 6 lat nikt sie nie dowiedzial, a znajomi wszyscy wiedza RE: Czy matka ćpie że wiesz? Stosunek otoczenia do tego że zażywacie. - hulerkfow23 - 04.11.2024 U mnie się dowiedzieli dopiero jak sam się przyznałem. Ulga wtedy była jak nigdy, ale też już nie szło wkręcać, że "tak wyglądam bo się źle czuje". RE: Czy matka ćpie że wiesz? Stosunek otoczenia do tego że zażywacie. - Lifeisbrutal - 04.11.2024 hulerkfow23 Mordo mam to samo. XD RE: Czy matka ćpie że wiesz? Stosunek otoczenia do tego że zażywacie. - turbokogielmogiel - 02.12.2024 rodzina wie bo jak najlepszy ziomek mi sie wykoleił to grubą załamkę miałem i poszedłem do ośrodka, ale po 3msc stwierdzilem ze to pierdole xd rodzina mysli ze jestem czysty, matka wie ze czasem jakies ziolko czy psychodeliki ale z tym nie ma problemu a baba moja wie prawie o wszystkim, jest pare substancji których zazywanie zostawiam tylko dla siebie |