Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
4-MMC Original - Opinie o produkcie. - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: Escobar.store (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36)
+--- Wątek: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. (/showthread.php?tid=2193)

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - kot_kreskowy - 25.06.2023

Nieświadomka 
Wrażenia są wyjebane w kosmos.
Sort się jeszcze nie skończył więc polecam pobierać.

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - voice.of.voiceless - 27.06.2023

na Buddhe przyrzekam i na wszystkie prawdy tego świata, że tak wyjebanych szczurów to ja nigdy w życiu po żadnym klefie nie widziałem, nie mam wątpliwości, że to jest najlepszy towar, jaki Patron zestockował w historii

chcecie, to wpierdalajcie dalej gruz, ale mi o tym nie mówcie i ręki nie podawajcie, nie trzeba sprzątać na scenie,  Escobar pozamiatał 

stay tuned na moje recenzję, będzie końcowa wora to ładuje solo, póki więcej niż na porcje to się cykam

200mg mojego terminatora od 520mg analogu hexa wyturbiło lepiej niż połówka mirrora na raz, wchodzi troszkę dłużej niż chlorek ,"fajnie się rozkręca", po 15 minutach zaczął się prawie dwudziestominutowy monolog, pewnie trwałby dłużej, gdybym nie upomniał go, że muszę już lecieć Podobno kultowa

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - voice.of.voiceless - 28.06.2023

po 3 godzinach od aplikacji terminator wraca po dokładkę, dopiero na ciśnienie go złapało i jeszcze widać było po nim wyraźny rozpierdol

i poprawka do poprzedniego posta, po 5 minutach zaczyna się 5 minut ładować, więc 5 minut come up - 5 minut onser - peak 2h - offset 1h-?h (??? h) - prosił mnie abym ten czas uwzględnił, może jego dawki wydają się niedorzeczne i niewyobrażalne, to jednak jest bardzo inteligentny gościu i wie co i ile zarzuca, oraz dlaczego i czy nie mógłby mniej.

aż sam nie mogę się doczekać porównania i własnych spostrzeżeń

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - Szarlatan - 30.06.2023

widzę że terminator testy robił Smile to dobrze dobrze bo też zamawiam właśnie 
@"PUDZILLA" a lidibo odczułeś po tym większe bo pamiętam po mmc zawsze miałem na wysokim poziomie

edit:

hehe masz swój sposób widzę ja jak widzę kumpla porobionego to mi chęc wzrasta na ćpanie mamy odwrotnie hehe

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - voice.of.voiceless - 30.06.2023

Szarlatan ja swoją działkę dalej mam w lodówce, nie mogę się złamać do testów, szczerze? wolę patrzeć na moje wyjebane szczury, niż na siebie w lustrze, mam w sobie na tyle współczucia, że wystarczy im posypać, chwilę porozmawiać, poklepać po ramieniu, dać do zrozumienia "stary, mam tak samo" - od razu ciśnienie, chęć na ćpanie i wszystko schodzi jak ręką odjął Tongue

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - kot_kreskowy - 01.07.2023

@"PUDZILLA" 
I słusznie.
Mając tego pełen wór, wykończyłbyś go sam. 
Gwarantuję 😎
I fakt. Esco pozamiatał tym sprzętem XD

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - JureKiler - 04.07.2023

Witam,
4mmc poobierane 2 razy jakoś 3 tygodnie temu i tydzień temu.
Pierwszy sort ( sprzed 3 tygodni ) idealnie praktycznie bialutki sypki (suchutki) prawie bezwonny z mocnym pierdolnięciem euforyczny za razem  delikatnym speedem 
normalnie terror ludzie to byli w szoku 2g straczało im na całą noc i to we dwie osoby  Big Grin coś pięknego to samo ja moge powiedzieć bo miałem okazje spróbować za bardzo się rozpisywać i recenzować nie będę ponieważ nic z tego nie mam  napisze tylko ogólnikowo i o najważniejszych szczegółach, żeby pomóc przyszłym pobierającym. 

( Drugi sort )  podebrałem jakoś koło tygodnia temu po rozpakowaniu uderzył mnie bardzo duży chemiczny zapach (dziewczyna chciała mnie pogonić z domu z tym) już wiedziałem wtedy, że jest coś nie tak no ale strałem natawić się optymistycznie. Wygląd żółty piasek bardzo wilgotny nie do jebnięcia w nos bez poprzedniego wysuszenia po prostu nie dało się ponieważ sklejał się i przyklejał do karty nie dało sie zbytnio uformować lajna.
Rozpakowałem poduszyłem +/- ucekło ze 2-3g po godzinnym suszeniu, i zawołałem kolege żeby stestował kolega bardzo wprawiony w boju ale w poprzednim sorcie się zakochał on praktycznie różnicy nie uświadczył miedzy jednym a drugim sortem w działaniu bo rezało go niesamowicie na początku zaznaczył, że ten nowy sort ma troche wiecej speeda niż poprzednik i analogicznie mniej euforii. 

Ciekawość dopięła swego i i musiałem sam sprawdzić drugi sort ( pierwszy sort też probowałem był bajeczny ) na poczatku poleciało:
300 MG bombka - Bardzo długo się ładowała +/- jakieś 40 minut - jebneło srogo i trzymało z jakieś 3 godziny nie miałem w ogole chęci na dorzutki. Pisanie z ludzmi, oglądanie showupa (czyli siadło na jajo) i ogólnie zajebisty stan ja bym to ocenił 60-40 eufo/speed 
później już leciało tylko per klama ale zbytnio nie mam pamięci, żeby coś więcej napisać po prostu było spoko 

---------------------------------------------------------------------------------------------
Podsumuje na koniec dwa sorty opiniując się tygodniem  opinii osiedlowych SZCZUROŁAPÓW
Minusy
- Nowy sort starcił troche na wydajności krócej trzyma (w rezulatcie więcej go trzeba)
- Jest wilgotny ( i to raczej przez to ma taki okrutny chemiczny zapach)
- Mniej euforii 
Plusy 
+ Nadal ma jebaną szaloną moc
+ Więcej speeda

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - voice.of.voiceless - 04.07.2023

szczerze? wziąłem 150mg pare dni temu, ale nie napisałem recenzji, bo spodziewałem się jeszcze czegoś większego, chuj z tym, że na wjeździe prawie się porzygałem tak było ciężko, godmode [ON], ale nie chciałem pisać recenzji, gdyż to było dwa dni po testach piko. 

moje sero jeszcze się regeneruję, więc nie odczułem tego, co sobie wyobrażałem, fakt, był na wjeździe moment, że prawie mi ekran klatkował, ale to jeszcze nie jest to. Chcę podejść do tego jeszcze raz, ale muszę dać spokój z 3 miesiące dla serotoniny przy mojej suplementacji. 

też pobrałem dokładkę mmc, bo szczury głodne się zrobiły, zobaczymy czy ten sort zwilgotniał, jeśli tak, to moim zdaniem Patron powinien zadbać o jego przechowywanie, mi ten mmc napuchnął w zamrażarce, ale w lodówce było normalnie, nie jestem specjalistą w dziedzinie chemii organicznej, ale im bardziej aktywne produkty, tym bardziej trzeba zadbać o ich magazynowanie

bierzmy pod uwagę również wysyłkę

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - JureKiler - 04.07.2023

Moim zdaniem to nie kwestia przechowywania a kwrstia tego,że temat może być świeży i nie odleżał swojego czasu, żeby odparować. Obiła mi się o uszy informacja, że escobar troche zadbał o odparowanie więc już możesz mieć w dużo lepszym stanie produkt ode mnie. 
Najbardziej mnie ciekawi twoja opinia na temat nowego sortu chętnie przeczytam co napisałeś.
"Troche szkoda, że wszystko co piękne tak szybko odchodzi
pierwszy rzut serio zrobił furrore u mnie na szczurach byli skłonni oddawać wszystko dosłownie, za kolejne możliwości testów.
przy drugim sorcie połowa szczurów już dziwnie sceptycznie była nastawiona i wracała ale po co innego :/ natomiast drugiej połowie nic nie przeszkadzało 
ale widać widoczny spadek jakości i mocy :/

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - Beeniepatu - 04.07.2023

Maniakomak rozumiesz chyba, ze piszac swoj pierwszy post w takim stylu, nikt tu nie wezmie Cie powaznie i Twoja opinia w zaden sposob nie bedzie miarodajna? Mokry i zoty sort? Jakos nie widze, zebys dal zdjecie. Jedyne jakie mozna zobaczyc to te na stronie i od uzytkownikow. To komu ktos uwierzy? Dlaczego nie wrzucisz fotki, skoro zadales juz sobie trud wyrazenia opinii publicznie - mimo, ze lakonicznej. Z klucza wpadasz w zbior tych, ktorym sie nie wierzy.