Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
METH-PIKO - Opinie o produkcie - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: Escobar.store (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36)
+--- Wątek: METH-PIKO - Opinie o produkcie (/showthread.php?tid=2195)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

RE: METH-PIKO - Opinie o produkcie - Ser Pleśniowy - 29.06.2023

Dziękuję także za recenzje czekałem na to teraz wiem że mogę śmiało zamówić ten produkt Big Grin tak trzymać

RE: METH-PIKO - Opinie o produkcie - Lukas1985 - 29.06.2023

Hahahaha pokolenie RC które popalili styki hexenami i innymi NEP-ami łapie się za piko i dziwi się, że nie ma tego działania co się naczytali. 
Chcecie pojechać vendorow zróbcie na start test kolorymetryczny.

RE: METH-PIKO - Opinie o produkcie - voice.of.voiceless - 29.06.2023

dopisek recenzenta: po 10 godzinach od wrzuty zacząłem jarać moją maczanke, pierwsza lufa jebła dobrze, ale po 45 minutach już paliłem drugą, bo stymulacja się wyraźnie przebijała, walczyłem tak do pierwszej w nocy, ale już o 23:30 udało mi się przejarać stima i przygotować się do objęcia morfeusza. W pewnym momencie sciszylem szkiełko i odwróciłem się na bok padając jak kiep. Spaliłem 8-10 kioskówek, nie liczyłem, ale poszła ponad sztuka. 

maczana 1:80 więc żaden killer

RE: METH-PIKO - Opinie o produkcie - fiodor - 29.06.2023

@"PUDZILLA" na czym masz maczane ?

RE: METH-PIKO - Opinie o produkcie - Czeslawo - 29.06.2023

@"PUDZILLA"  Fajnie,że tyle zawarłeś w recenzji oraz w dodatkowych informcjach.

Dobra, robota. Będę miał jeszcze do Ciebie pytanie ale to już na PW. Wink

RE: METH-PIKO - Opinie o produkcie - voice.of.voiceless - 29.06.2023

fiodor 5fadb + mdmb-chmica + mdmb-fubinaca mix 1:4:5, stężenie 1:80.

RE: METH-PIKO - Opinie o produkcie - Vypyerd - 29.06.2023

(29.06.2023, 09:57)Lukas1985 napisał(a): Hahahaha pokolenie RC które popalili styki hexenami i innymi NEP-ami łapie się za piko i dziwi się, że nie ma tego działania co się naczytali. 
Chcecie pojechać vendorow zróbcie na start test kolorymetryczny.

Hahahaha! Piszesz w dziale sklepu który handluje tymi nepami i hexenami. Skoro ich nie bierzesz to co tu robisz? I ja nie wale rckow codziennie tylko okazyjnie. Dla mnie meta okazała się słabym drągiem w porównaniu do RC i już. Tak samo koks szału nie robi na mnie w porównaniu do nepa np. o takich rzeczach jak mdpv nie wspominam nawet bo pewnie nawet nie wiesz co to jest

Dobra koniec offtopa od mnie. Pa

A następne zakupy u esco to hex bo jest zajebiaty

RE: METH-PIKO - Opinie o produkcie - Lukas1985 - 29.06.2023

Vypyerd zacznijmy od tego, że Esco. Od ma hexa 🙃 druga sprawa - od kilku lat już nie ćpam ale nadal bawią mnie takie pory czy g*wnoburze jak tutaj 😅
Ty chłopie nie wiesz co ćpasz a jedziesz po vendorze i produktach. Smutne.

RE: METH-PIKO - Opinie o produkcie - horsii - 29.06.2023

Vypyerd Czyżbyś się wymądrzał i zgrywał eksperta? Podobno to my ostatnio zgrywaliśmy specjalistów Podobno kultowa
Chlopie, nie wiesz co piszesz, luksa trochę znam z forum tego i tamtego, i mdpv to on jadł kiedy ty na chleb mówiłeś "pep" i dysponuje wiedzą tysiąc razy większa od ciebie - przypominam, że dopiero parę dni temu dowiedziałeś się o zjawisku tolerancji krzyżowej kiedy napisałeś, że jak to jest, jakim cudem meth na ciebie do dupy działa, skoro to metkata bierzesz co tydzień, a meth ostatni raz kiedyś tam dawno temu.

Poza tym że nie wiesz co piszesz to także nie wiesz co bierzesz, escobar sprzedaje "hex-en analog" czyli na dobra sprawe chuj wie jaka to substancja, nikt tego nie wysłał na gc/ms ani nawet nie polał reagentami, a z prawdziwym hex-enem (n-etyloheksedron) to ten związek ma tyle wspólnego że zapewne to też beta-keton.

A to, że metamfetamina nie robi wrażenia na nepiarzach, hexiarzach itp itd, i ogólnie ludzi ładujących b-k, to nie jest nic nowego. Podobnie jak koks - wiesz jak koks działa ? Podpowiem, że to nie jest żaden wypierdalacz-rozpierdalacz-łamacz pleców typu a-pvp jak mogłoby się wydawać na podstawie tego co się wie z filmów.

(29.06.2023, 13:16)Vypyerd napisał(a): Skoro ich nie bierzesz to co tu robisz?

Wyjaśnia "znaffcuf tematu" Podobno kultowa

RE: METH-PIKO - Opinie o produkcie - wwojtuss - 29.06.2023

Vypyerd polecam przestac pisac nieprawde i czas zaoszczedzony na niepisaniu glupot wykorzystac na doedukowanie sie w paru kwestiach, bo naprawde duzo idzie dowiedziec sie czy z glupiego googla czy z tego forum, z ktorego sam wyciagnalem bardzo wiele i dowiedzialem sie tylko jak wiele jeszcze przede mna