Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
CZARNA LISTA SAMPLARZY - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Dział: Dyskusje na luzie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=16)
+--- Wątek: CZARNA LISTA SAMPLARZY (/showthread.php?tid=2365)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

RE: CZARNA LISTA SAMPLARZY - martio_vp - 11.12.2024

(11.12.2024, 13:51)kot_kreskowy napisał(a): Konkretniej trzeba. Kto?

To zależy co miesza.

Bo czy jeśli zmieszam NEPa z mefem, później klefa z nepem a na koniec mefa z klefem i zapije to wszystko kefirem z amfetaminą to czy opinia na temat fermentacji kefiru będzie miarodajna?
Podobno kultowa

Bez konkretu. Pasta dla poruszenia sumienia samplerskiego.

Jak vendor prosi o recenzje substancji A to nie chce recenzji substancji A jako domieszka kompozytu na łeb.

RE: CZARNA LISTA SAMPLARZY - Mglus808 - 11.12.2024

Ten post został założony chyba z zazdrości przez innego samplerza już mi się nie chce sprawdzać xd 

Zasadniczo to sample się daje żeby ktoś się wjebal posmakował i zaczął zamawiać i vendor ma wujebane w to i tak. 

Przerwy hmmm ale po co się oszukiwać na wzajem ? Cpun jest takim stworzeniem że wpierdala co mu w rękę wpadnie i ma działać.. no może jak żrecie tego bez opamiętania to trzeba przerwę zrobić żeby w ogóle jakoś funkcjonować w tym świecie ale jak czytam że po mdma 2 tygodnie przerwy trzeba zrobić to śmiać mi się chce  Smile 
Poprostu zryjcie coś mocniejszego jak nie macie umiaru. 
A opinia doświadczonej osoby że np coś słabo działa jest dla mnie jak najbardziej okej bo większość leci ciągi i jest to opinia dla mnie ważniejsza niż jakiegoś pseudo samolarza pisarza kurwa co wypierdoli relacje na kilkanaście wierszy podjarany że dostal dwa g za free. 

Nie wiem po co udajecie ten zdrowy rozsądek, wiem że na forum jest dużo ludzi młodych wiekiem to mają inny pogląd na to i jeszcze walczą poprostu hehe 

Jak ktoś dużo wpierdala to naprawdę długa przerwę trzeba zrobić albo przerzucić się na alfa pvp i dla drugiego nie być psem ogrodnika. 

Ktoś daje ktoś bierze i dowidzenia, jeśli by vendora oszukał to rozumiem ale tu cpun próbuje rozliczać drugiego cpuna i śmiać mi się chce z tych waszych wywodów  Podobno kultowa

RE: CZARNA LISTA SAMPLARZY - monio - 11.12.2024

Dobry uwage napisałeś taka widzę od serca  Smile większość z nas wpierdala przynajmniej raz w tygodniu jakąś substancje zresztą też tak mam  a od vendora przedewszystkim  biorę pot sample żeby zobaczyć jakiej jakości  jest materiał  jak mi pasuje to wtedy kupuje,  oczywiście w podziękowaniu należy venderowi się recenzja jak by nie było to jest dla niego reklama a z naszej strony podziękowanie za darmowe próbki nieraz bardzo syte tak  jak to było  w przypadku naszego nowego Vendoea @"HighlifeMarket"

RE: CZARNA LISTA SAMPLARZY - martio_vp - 11.12.2024

Wszystkich do jednego worka nie wsadzisz Smile Mam trochę odmienne zdanie ja ten temat ale może dlatego, że nie ćpam jak pojebany.

RE: CZARNA LISTA SAMPLARZY - Maniek - 12.12.2024

Dokładnie, nie mierz innych swoją miarą, bo są tutaj również użytkownicy, którzy normalnie mają pracę, rodzinę oraz zajęcia po pracy i nie każdy ma czas i ochotę wpierdalać w siebie kryształ co drugi czy trzeci dzień.

Czarna lista samplarzy nie powstała z powodu jakiejś śmiesznej rzekomej czyjejś zazdrości, tylko dlatego, że bezrobotne sępy brały udział w akcji samplowej, naćpali mordy za free, a potem Vendor nie mógł się doprosić opinii na temat jego produktów. W takim przypadku nie ma żadnego pożytku z takich darmozjadów, bo opinii o produkcie brak, a zamówienia taki sęp również nie złoży, bo kiermana pusta i wiecznie tylko na darmowym leci. Raz poleci sobie w chuja, drugi raz i już wiadomo kogo nie brać pod uwagę przy następnej akcji samplowej.

RE: CZARNA LISTA SAMPLARZY - DarkSonia - 12.12.2024

(10.12.2024, 17:38)Mglus808 napisał(a): A po chuj jakieś przerwy od substancji ? Jeśli ktoś miał to może ująć w opinii ale ogólnie każdy leci więc test jest nawet bardziej miarodajny gdy ktoś jest w ciągu.. 
już czytam te opinie nowicjuszy po przerwie alfa pvp jest ba ba na bardzo do do dobre

zjedz 3CMC... najlepiej w ilosći ... kilka gram... jednego dnia

a nastepnego dnia... ogarnij strzała 4MMC
poczujesz wtedy magię, nie bomby.... a wkurwienia... w którym 4mmc będzie gł przyczyną chujowego dnia
zrób miesiąc przerwy
... już nigdy nie poprzedzisz maratonu 4MMC... 3cmc ...

RE: CZARNA LISTA SAMPLARZY - Mglus808 - 12.12.2024

Jak ktoś wpierdala trójkę w takiej ilości u poprawia czwórka sądząc że to cokolwiek zmieni to powodzenia  Podobno kultowa 
Ja mogę żreć mdma przez kilka dni pod rząd tylko moje żarcie to maks z gram na noc, dobrze to już mam po dwu secie nocka zrobiona. I nie przyjmuje tego w laboratoryjnych warunkach bo nie jestem szczurem, normalnie pije alko gadam śmieje się i palę zioło. Ja wiem że dla niektórych melanżu nie ma bez dyszki sytej. Ogólnie to przy takich melanżach jeden zje dwieście a drugi dwa gramy i nie ma w tym nic dziwnego. Ale już widzę jak wychodzę z jakąś trójka czy czwórką i mówię że zajebista faza bo ktoś na forum opis wrzucił na dwie strony xd 

Nie wiwknktory vendor sie prosił o opinie pewnie jakiś malutki. Vendor który wpierała w neta baner ze sample są za feee i proszę pisać daje je za recki ?? Nie poprostu ma tego w chuj po śmiesznych pieniądzach i chce rozkręcić interes, dla niego nie ma różnicy czy sample zje kot czy diabeł ale widzę że dla was jest to różnica. 

Po za tym będąc obeznanym z substancjami kilka lat nie muszę nic recenzować bo znam efekty zażycia a jakość to widać na oczy l, podpowiem że jak jest żółte czy brązowe to syf xd w chemi żółty to najgorszy kolor 

Wszystkich do jednego wora a wór do jeziora  Podobno kultowa
Wolę opinie szczerą kogoś kto śmiga w temacie że np temat znośny niż jakiegoś małolata co odleciał po trójce bo ta opinia i tak jest niemiarodajna.

I tak Maniek większość ludzi żre kamień codziennie i nic im nie da Recenzja kogoś po przerwie.. ja rozumiem że euforykow się nie je codziennie ale jednak nie tym żyje ulica i dalej zostanę przy swoim że na chuj robic recenzje produktu który jest już któryś rok na rynku jeszcze po przerwie xd tak tak znamy to nep wypierdala a mdma rozpływa

RE: CZARNA LISTA SAMPLARZY - EmStO - 12.12.2024

Sa tu asy co wpierdalaja ilosci hurtowe i jak by mogli to by co trzeci dzien taka torbe opierdolili nie trzeba mowic glosno kto.
Bylo by haslo sample 4mmc i mdma i wiecej niz pewne rakieta laduje za 4 dni a na piaty dzien widzimy recki "Super produkt klepie mocno duzo euforii dzialanie ksiazkowe" Ja sie kurwa pytam jakie dzialanie?

Taki as juz powiniem podziekowac wszystkim i sample ogladac na forum.
Ale czego narkoman nie wymysli jak jeszcze multki-konta Smile

RE: CZARNA LISTA SAMPLARZY - martio_vp - 12.12.2024

Tacy też są potrzebni. Robią za linię frontu w przypadku powtórki dostawy z Chin jak kiedyś RC-predator się przekonał.
Jak nie będzie "książkowego" działania, to znaczy, że tester już nie działa.

RE: CZARNA LISTA SAMPLARZY - EmStO - 12.12.2024

Ale to juz jest niebezpieczne ale z drugiej strony Mordo to sami na wlasne zyczenie do tego brna.