![]() |
|
Bl**ksh**pin*.**s**p - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Zakupy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=23) +--- Dział: Dopalacze sklepy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=17) +--- Wątek: Bl**ksh**pin*.**s**p (/showthread.php?tid=2403) |
RE: Bl**ksh**pin*.**s**p - TheEnd - 14.07.2025 Zamówienie złożone już trzeci raz na Nepa. Dwa razy doszło z górka i samplami. Wiec nie mam żadnych obaw że teraz nie doleci. NEP mega zajebisty.. TOP 3 wśród wszystkich sklepów. Ogromne libido, zajebista stymulacja. Vapo zajebiste!!!! Kontakt jest ok. Idzie się normalnie dogadać. Normalny gość. Osobiście polecam bardzo Jak doleci teraz paka to wrzucę fotki i będzie konkretną recka 👌🏼🔥 Ok ziomek też złożył zamówienie na Nepa i cos tam jeszcze dobrał. Kontakt na mailu dobry. Vendor szybko mu odpisywał. Normalnie można pogadać a nie jak z robotem albo jakimś typem co leci po chamsku bo wielu takich już się przerabiało. W tym tygodniu gołąb też będzie do odbioru. Także no jak narazie wygląda to bdb. Oczywiście też wrzucę opinie kolegi i fotki. W sumie się nie martwię bo nie zdarzyło mi się jeszcze żeby Vendor mi nie wysłał zamówienia albo coś pomylił czy też za mało. Wiec tez dziwią mnie niektóre komentarze o jakimś ścianie. Akurat Owca i BólChemiczny są wporzadkuy. I nigdy nie było żadnych problemów. Opinia ziomka jest podobna do mojej. Bardzo chwali sort Nepa od Owcy. Top3 najlepszych sortów jakie w życiu jadł. Libido rozwala głowę!!!! Typowy zwierzęcy NEP. Coś pięknego. Vapo mega!!! 30mg go tak.zrobilo że chodzil ponoć nago po całym domu i trzepał gruchę hahahhaha i stary go nakrył..a on dalej walił konia gadając ze starym hahahah nie mógł przestać Ja też to potwierdzam. Libido tutaj jest przez UJ OGROMNE. MEGA EKONOMICZNY I BARDZO mocny NEP 11/10 Jutro Nep Apihp 2cb Będzie ogień.. szczególnie z apihp 💥🔥 RE: Bl**ksh**pin*.**s**p - TheEnd - 26.07.2025 No i raczej owca poleciała w ciula. Już 18nasta i zero kontaktu 👌🏼 RE: Bl**ksh**pin*.**s**p - Epsiakos - 26.07.2025 To sklep sanda przecież RE: Bl**ksh**pin*.**s**p - Lifeisbrutal - 26.07.2025 Racja oni mają bardzo podobne jak nie identyczne pakowanie z tego co ktoś mi opowiadał. A nie jest możliwe żeby dwa różne sklepy mające rzekomo dwóch właścicieli miały takie same pakowanie. RE: Bl**ksh**pin*.**s**p - Dafidov - 26.07.2025 Ja się w ogóle zastanawiam jak ludzie mogą tam zamawiać, wystarczy zobaczyć co się dzieje w wątku głównym tego sklepu xd RE: Bl**ksh**pin*.**s**p - Szatan69 - 26.07.2025 The end nie przejmuj się każdy kiedyś został wyjebany na siano w swoim życiu 😅 RE: Bl**ksh**pin*.**s**p - Lifeisbrutal - 26.07.2025 Większość tam to ciągnie sample za dobre opinieniż zamawia. RE: Bl**ksh**pin*.**s**p - JureKiler - 27.07.2025 Przecież to jebani złodzieje mój ziomek zamówił 25 a dostał chyba 10 mniej e-maile bez odpowiedzi były. RE: Bl**ksh**pin*.**s**p - odjutraniepale - 16.08.2025 Zalecam nie zamawiać z tego sklepu, dwa tygodnie czekania i żadnej przesylki nie otrzymałem. Sprzedawca nie odpowiada na maile, żadne. RE: Bl**ksh**pin*.**s**p - Blade12 - 16.08.2025 odjutraniepale no wow to jest odnoga sandheavens u nich zawsze kuleje kontakt i wysyłki odjutraniepale no tam nagania u niego ten Rogalx4 zawsze mu wszystko dochodzi raz dwa z górką , a inni czekają miesiącami tygodniami do tego brakuje zawsze produktów lub wagowo się nie zgadza |