Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Brudne sorty - badania, eksperymenty i oczyszczanie - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Dział: Nauka i kuchnia (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=57)
+--- Wątek: Brudne sorty - badania, eksperymenty i oczyszczanie (/showthread.php?tid=2555)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

RE: Brudne sorty - badania, eksperymenty i oczyszczanie - włodzimierz - 20.08.2025

AniaCz 
Jeśli aceton będzie suchy to nie "zabierze mocy"

Jak się widzi kolorowe sorty to wiadomo, że coś nie tak XD

RE: Brudne sorty - badania, eksperymenty i oczyszczanie - Zaca - 24.11.2025

Witam, co do sortów tych złych jestem zły że takie coś rozdają. Wolę czysty towar i tyle dam ile warty jest sort i Pabla dostaje dobre cmc i, tam się zaopatruje nigdy nie dostałem złego, wystarczy mi to co mam .

RE: Na imprezie ze znajomymi, czy samotnie w domu? Jak wolisz brać narkotyki? 22/11/25 - Forsik1910 - 26.11.2025

haha no to jest beczka 3 cmc to 3 cmc , jak jedno 3cmc moze spedowac a drugie eufo xd a dwa im sort jest ciemniejszy ( np 3cmc cola) tym jest mniej czysty i gorsza jakosc.

RE: Na imprezie ze znajomymi, czy samotnie w domu? Jak wolisz brać narkotyki? 22/11/25 - JureKiler - 26.11.2025

DarkSonia Jak już czytasz moje posty to prosiłbym Cię o czytanie ze zrozumieniem albo chociaż żebyś była trzeźwa.

Pisałem że był moment w którym Escobar miał 3 różne sorty 3cmc z których każdy różnił się profilem działania. Dzięki czemu łatwiej było się dostosować pod danych odbiorców bo każdy lubi co innego jeden lubi bardziej euforyczne sorty(ja) drugi bardziej speedujace (stymulujące) czyli część moich kolegów.

Dla tego zaproponowałem żeby Escobar wprowadził znowu parę wyborów.

Forsik1910 no i tutaj widać że bardzo mało w życiu jeszcze widziałeś Big Grin

Tak, każde 3cmc różni się nawet nowy batch tego samego profilem działania. W zależności jak się uda.

RE: Na imprezie ze znajomymi, czy samotnie w domu? Jak wolisz brać narkotyki? 22/11/25 - DarkSonia - 26.11.2025

uwaga JureKiler  ... ponoć jest impreza... więc bawmy się  Big Grin

a co do samego 3CMC to ci wytłumaczyłam skąd te kolory byly na stanie... bo tak "chujowy" był rynek...
pomijając Twoje subiektywne odczucia odn sortów, jak działał bardziej spidująco => raczej się to równało z tym, że się trułeś po prostu zanieczyszczeniami z syntezy, stąd bardziej napierdalające serce i wzmożona praca wątroby ( + ciśnienie ). Tutaj wielkiej filozofii nie ma... bo ... 3CMC działa jak 3CMC ... a jak działa inaczej to:

- albo ktoś zjebał synteze
- albo jest zanieczyszczone
- albo jesteś w ciągu i to co było 2 tygodnie wcześniej nie smyra Cię już tak po 43 dorzutce  Cool
- albo to nie 3CMC
... ale to zapewne wiesz?  Big Grin

spokojnie, bez spiny, na luzie... właśnie sypię Ci kreseczke Twojego ulubionego sortu ( 3CMC ) ... i lecimy dalej ;p

RE: Na imprezie ze znajomymi, czy samotnie w domu? Jak wolisz brać narkotyki? 22/11/25 - JureKiler - 26.11.2025

DarkSonia  zacytuj moją wypowiedź w której odniosłem się do jakiego kolwiek koloru, Ty jesteś najebana jakaś? Big Grin

Dam ci przykład ostatnio chyba napisałaś dwie renzje jedna haja druga escobara gdzie sama napisałaś że od haja jest bardziej euforyczny profil. I to mam właśnie cały czas
Na myśli że co sort to inny profil działania, Jalierdole

Jedynie twój ziomek coś o kolorze napisał że gorsza jakoś jak brudny - no tak, zgadzam się

RE: Na imprezie ze znajomymi, czy samotnie w domu? Jak wolisz brać narkotyki? 22/11/25 - kurvvisko - 26.11.2025

Idźcie na jakieś ruchanie i przestańcie się kucić!

RE: Na imprezie ze znajomymi, czy samotnie w domu? Jak wolisz brać narkotyki? 22/11/25 - DarkSonia - 26.11.2025

(25.11.2025, 20:24)JureKiler napisał(a): Ja bym proponował ogólnie więcej rodzajów cmc mmc jak będą możliwości.

Fajnie gdyby. Były przynajmniej 2 rodzaje 3cmc i 4cmc

(26.11.2025, 11:28)JureKiler napisał(a): Fidel ogolnie kiedyś miałeś parę rodzajów 3cmc i każdy mógł wybrać profil pod siebie i swoich odbiorców 

Gdzie 3cmc bandit był o profilu euforycznym, 3cmc ice bardziej speedujace i każdy był zadowolony Smile

Konrad Curze 

Jeszcze był 3 rodzaj gdzie był wyważony na przykład tylko zapomniałem już nazwy

Wiadomo że gdy najpewniejszy dostawca ma dużo sortów to jest lepiej Big Grin

1. to tyle jeśli chodzi o Twoje propo odn. "różnych sortów u Esco" o które prosiłeś...

2. Tak testowałam 3CMC obu vendorów... i faktycznie czuć "subiektywnie" różnicę w działaniu...
no i teraz pytanie a raczej sugestia odpowiedzi... jak myślisz w czym tkwi różnica ( w nawiązaniu do tego o czym pisałam wyżej )
czystość czystością, ale jednak jak dwie "fabryki" produkują ten sam towar - tutaj wystarczy inna temperatura, inne ciśnienie, trochę więcej tego czy tamtego... i finalnie towar wychodzi albo bardziej czysty albo bardziej mniej czysty... no i siłą rzeczy, ten będzie działał w taki sposób a drugi w trochę inny, niby nadal to to samo... bo ZAWIERA oryginalnie procentowo to czym być miało, ale: 

nieudolność robienia syntezy -> czyli ile procentów 3CMC jest w samym 3CMC -> zanieczyszczenia, metody oczyszczania, krystalizacja, przechowywanie ... i jeszcze kilka o których pewnie nie wiem/nie mam pojęcia

uff... czy coś jeszcze mam Ci podpowiedzieć? przecież to raczej jest oczywiście - skąd np. u dwóch różnych vendorów profile NIECO się różnią
to nie było tak że jeden mnie wykurwił podsufit, a po drugim leżałam i się podnieśc nie umiałam... po prostu odczuwalnie/subiektywnie było CZUŚ TO CUŚ czego być nie powinno przy superczystym towarze ... żeby nie było, ten lekko spidujący mi nawet bardziej podszedł, bo też w sumie po to się to ustrojstwo kupuje, do upierdolenia i wyjebania na wszystko to raczej MEF... boszzz jak ja lubie mieć wyjebane  Heart

Nikt się nie kłóci i nie ma zamiaru Wink tu tylko argumenty lecą

No właśnie więc widzisz DarkSonia co piekarnia i co kucharz to inne działanie.

Gdyby każdy miał takie same 3cmc to na chuj zamawiać od kogo innego? 

dziękuję za zgromadzenie.

wziąłeś mnie pod włos... chyba sczaiłam avers...  Big Grin haha - przebiegły JureKiler  normalnie Ci daję +1

(26.11.2025, 15:45)JureKiler napisał(a): DarkSonia  zacytuj moją wypowiedź w której odniosłem się do jakiego kolwiek koloru, Ty jesteś najebana jakaś? Big Grin

no właśnie zacytowałam... ale to szczegół... tam nawiązałam do koloru z uwagi właśnie na zanieczyszczenia => czyli TWÓJ odbiór / stosunek eufo/speed