Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Jakich chorób i ogólnie problemów ze zdrowiem nabawiliście się od rc? - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Dział: Zdrowie i detoks (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Wątek: Jakich chorób i ogólnie problemów ze zdrowiem nabawiliście się od rc? (/showthread.php?tid=2563)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

RE: Jakich chorób i ogólnie problemów ze zdrowiem nabawiliście się od rc? - Lifeisbrutal - 10.03.2024

@"Twilight Sparkle" Ty tylko o dupie gadasz xDD jak chrząstka w dupie? Chrząstka w nosie się ukruszyła. Jebnął kreske, nie wiem jak to dokładnie było ( nie widziałem tego ) i później chwilę po tym zajebał nosem o stół czy tam blat. XD

RE: Jakich chorób i ogólnie problemów ze zdrowiem nabawiliście się od rc? - kot_kreskowy - 10.03.2024

Lifeisbrutal ty to mi zaraz 15 innych chorób wymyślisz. Juz ja Cie znam.

@"Twilight Sparkle" 
Moczenie dupy w misce? 
Kurwa, zaraz Lotek z rodziną sie zleci, grubas pomyśli że wódę piję i z nasiadowki zrobi się posiadówka.
Opppaaa😎

Troche poczytałem, to może byc nawet od zimna. Generalnie przyczyn może byc sporo.
Mi po prostu pierwsze co sie skojarzyło to kurwa perrectum. Miałem takie:
O kurwa! Hemoroid? Kyrie elejson! 
Na bank od ćpania dupą. 🤣

No nic, trza kupic maść w aptece i może faktycznie obyczaje te kasztany.

RE: Jakich chorób i ogólnie problemów ze zdrowiem nabawiliście się od rc? - Lifeisbrutal - 10.03.2024

kot_kreskowy Ja tylko przykład podałem. Jak twierdzisz, że to hemoroid no to widocznie to musi być to i tyle.

RE: Jakich chorób i ogólnie problemów ze zdrowiem nabawiliście się od rc? - kot_kreskowy - 10.03.2024

Lifeisbrutal 
Chcesz sprawdzić? 
Pokażę Ci, może razem cos zaradzimy?
Poskładamy razem ludziki z kasztanów...
😎

kot_kreskowy Nie dzięki xD jak byłem dzieckiem miałem kiedyś hemoroida dostałem jakieś leki i przeszło.

RE: Jakich chorób i ogólnie problemów ze zdrowiem nabawiliście się od rc? - Twilight Sparkle - 10.03.2024

(10.03.2024, 09:55)kot_kreskowy napisał(a): Lifeisbrutal 
Chcesz sprawdzić? 
Pokażę Ci, może razem cos zaradzimy?
Poskładamy razem ludziki z kasztanów...
😎

Nie jestem lekarzem ale mogę zerknąć :---D

RE: Jakich chorób i ogólnie problemów ze zdrowiem nabawiliście się od rc? - Chochlik - 12.03.2024

Fizycznie raczej nic mi złego nie zrobiły xD

Okresowe nasilenie zaburzeń psychicznych na pewno. 

No i dorobiłem się mocnego uzależnienia.

RE: Jakich chorób i ogólnie problemów ze zdrowiem nabawiliście się od rc? - kurvvisko - 13.03.2024

Póki co fizycznie na stałe nic*, psychicznie mam inne problemy i nie wydaje mi się (piszę szczerze, ale mogę się mylić, wiadomo), żeby RC dołożyły tam swoją cegiełkę. 
*Oprócz epizodów z bruksizmem, który się ogarnął, gdy zrobiłem sobie przerwę od analogu hex, mocny ten sqrwysynek, więc na razie mu podziękuję, ale go nie skreślam.

RE: Jakich chorób i ogólnie problemów ze zdrowiem nabawiliście się od rc? - Twilight Sparkle - 17.03.2024

A czy ktoś z was może nabawił się problemów z sercem? Jeśli tak to jakie były objawy?

RE: Jakich chorób i ogólnie problemów ze zdrowiem nabawiliście się od rc? - polaczeeek@gmail.com - 23.04.2024

Ja miałem problemy kardiologiczne. Normalne ciśnienie 130/80 a po stimach grubo ponad 170/110. Puls ponad 100 to też norma po zazyciu. Serce badane 3 krotnie wszystko spoko tylko te parametry świrują

Dodam jeszcze że mam znajoma co jest kardiologiem i jedną dobę nosiłem Holtera na czysto i jedna ze stimami wyniki były jednoznaczne w moim Przypadku podwyższone parametry