3-CMC Ice - Opinie o produkcie - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: Escobar.store (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36) +--- Wątek: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie (/showthread.php?tid=2637) |
RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - kot_kreskowy - 18.07.2024 Powerpolish To zamów i tyle, to zawsze jest topowy sort trójki. Każdy jaki do tej pory wychodził był turbokozakiem. Jest szansa, że niebawem się pojawi jakaś opinia. Stay tuned😎 RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - Epsiakos - 18.07.2024 Obstawiam ze moja przy dobrych wiatrach wleci jutro, a przynajmniej zrobie wam zdjecie jak wyglada RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - dzwudziesty - 18.07.2024 Wiesz top topowoscia, ale zależy kto czego oczekuje od 3cmc. No każdy się jara banditem i nie neguje tego, że kozak ale mi nie siadł kompletnie, głównie przez jego euforyczne działanie. RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - Powerpolish - 18.07.2024 U mnie cpanie musi zarabiać i ludzie kupują oczami, musi być czysty, najlepiej przezroczysty i muszą być kamienie. Mi to tam obojętne co cpam, ale te 3cmc ice chce na handel i nie kupuje tego 10g tylko minium 100 na próbę, dlatego tak czekam na fotki I opinie. Im bardziej czyste im większe kamienie i im bardziej ciągnie na dorzutke tym dla mnie lepiej. Leczę ludzi, osoby co waliły amfetamine z ulicy, czyli ścierwo to zaszczepiam ich 3cmc, jak dla mnie dużo zdrowsze dla nich, widomo że najlepiej jakby nic nie cpali, ale w ostatnim czasie staram się sam cpac i sprzedawac to co jest najmniej szkodliwe i z pewnego źródła. Ja u siebie sprzedaje za 30 euro sztukę 3cmc, czyli po 120 za grama, więc płacąc za takie 100 gram 2 tys mam 10 tys zysku. RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - kot_kreskowy - 18.07.2024 W takim razie musisz poczekać. Na pewno już ktoś zamówił, nie wierzę, że nie i opinie niebawem zaczną się pokazywać. dzwudziesty ICE w stronę speeda bardziej idzie. To jasne jak słońce, że lepiej walić ICEa niż tą zjebaną amfetaminę. RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - sebekx9 - 18.07.2024 Wg mnie dobry czysty speed jest zdrowszy mniej szkodliwy niż jakieś 3-cmc Fakt taki że w ciągu to już lepiej trójkę niż czwórka Z tego co pamiętam to ICE to bardziej prmia sort, tylko nie myśl że to prima sort w stylu 4cec pchanego jako 4cmc transparent od tzw gada, każdy wie ocb RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - kot_kreskowy - 18.07.2024 sebekx9 Nie rób scen bo umrę ze śmiechu, proszę Cię 🤭🤭🤭 To znajdź mi teraz CZYSTĄ fetę to Cię kurwa złotem obsypią wszystkie ćpuny w całej Polsce. A co do ICEa, to tak, masz rację że to primasort bo miałem tą niespotykaną często przyjemność skosztować każdego ukazanego się do tej pory sortu i każdy był jebanym sztosem RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - Epsiakos - 18.07.2024 Zaraz wrzucę fote Tak się prezentuje. RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - Powerpolish - 18.07.2024 Epsiakos przekonałeś mnie, biorę 100 Od razu I z dwa vape Peny, za taki kamien to nie jedna Ukrainka mi obciągnie, sam bym obciagnal RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - Epsiakos - 18.07.2024 Jak zobaczylem te kamyki to nawet sie nie martwie o moc tego Lodu, zmrozi glowe na bank |