![]() |
Aplikacja pod napletek. Jakie odczynniki się do tego nadają? - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Ogólne dyskusje o RC (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=9) +--- Wątek: Aplikacja pod napletek. Jakie odczynniki się do tego nadają? (/showthread.php?tid=3106) |
RE: Aplikacja pod napletek. Jakie odczynniki się do tego nadają? - kot_kreskowy - 10.09.2024 Ja tylko odchylam lekko napletek żeby powstała miseczka i sypie do środka po czym daję troche żelu lub śliny i jazda na ręcznym. To jest inna liga masturbacji 😎 A wjazd jest bardzo szybki. Biodostępność musi być wysoka, w sumie to przecież mięsień jest. Ale tak jak wspomniałem wcześniej, stosuję to jako dodatek do wcześniejszego sniffa/bomby. I nic nie zostaje, temat rozpuszcza się zarówno w żelu czy ślinie a czasem to sypię tam nawet i pół gieta. Nepa😎 No kurwa rzeźnia jest w chuj, totalny odlot i rozpusta🙅 (10.09.2024, 19:06)kurvvisko napisał(a): kot_kreskowy potwierdzam, próbowałem też metody z napletkiem jeśli chodzi o nepa i to był jakiś turbo zapalnik pod libido 😆 Dokładniutko mordo😁 Lubię eksperymentować, metoda mi tak siadła jak deszcz po suszy, coś pięknego. Ale jak pisałem o tym wiele razy wcześniej to mieli mnie za czubka a tu proszę, potwierdzenie moich słów. Bo żeby móc ocenić, trzeba najpierw spróbować 🙋 (10.09.2024, 19:25)kurvvisko napisał(a): To jest właśnie TO o czym mówię 😁 Stopnia wyjebania libido przy NEPie zapodanym w ten sposób nie da się opisać, tego trzeba po prostu samemu doświadczyć. RE: Aplikacja pod napletek. Jakie odczynniki się do tego nadają? - voice.of.voiceless - 11.09.2024 kot_kreskowy kurvvisko i ile mg tak sypiecie? RE: Aplikacja pod napletek. Jakie odczynniki się do tego nadają? - kot_kreskowy - 11.09.2024 Nie mierzę tego. Zależy od wejścia pierwszej dawki w nosa czy bomby i stopnia wyjebania po tym. Od 100mg do grama w hardcorowych przypadkach. Musisz sam dobrać sobie dawkę. Jednak im wyżej tym większe libido ale nie należy przesadzić. RE: Aplikacja pod napletek. Jakie odczynniki się do tego nadają? - voice.of.voiceless - 11.09.2024 gram na chuja, nie wierzę, musiałbym zobaczyć XD RE: Aplikacja pod napletek. Jakie odczynniki się do tego nadają? - kurvvisko - 11.09.2024 RE: Aplikacja pod napletek. Jakie odczynniki się do tego nadają? - kot_kreskowy - 11.09.2024 kurvvisko To my jesteśmy pionierami i przecieramy szlak. Niczym Lara Croft i Indiana Jones, z maczetą idziemy przez dżunglę niepoznanych wcześniej doznań 😎 A w razie porażki, jesteśmy trochę jak ten brudny od gówna palec przy nieudanym analu ![]() Te niewdzięczne ćpuny powinny być nam wdzięczne zamiast bezmyślnie krytykować. (11.09.2024, 08:20)voice.of.voiceless napisał(a): gram na chuja, nie wierzę, musiałbym zobaczyć XD Da się zrobić😎 RE: Aplikacja pod napletek. Jakie odczynniki się do tego nadają? - kurvvisko - 11.09.2024 kot_kreskowy fanem kina nie jestem, wobec tego ja się porównam, standardowo, do Madonny, która przez całą karierę przełamuje bariery, a każdą porażkę przeradza w sukces 😆 RE: Aplikacja pod napletek. Jakie odczynniki się do tego nadają? - Bogdan Boner - 11.09.2024 (11.09.2024, 08:20)voice.of.voiceless napisał(a): gram na chuja, nie wierzę, musiałbym zobaczyć XD kot_kreskowy nie daj się prosić koledze, chce zobaczyć RE: Aplikacja pod napletek. Jakie odczynniki się do tego nadają? - voice.of.voiceless - 11.09.2024 Bogdan Boner chcę zaspokoić swoją żądzę zaspokojenia ciekawości, no powiedz, że to nie jest interesujące? RE: Aplikacja pod napletek. Jakie odczynniki się do tego nadają? - kot_kreskowy - 11.09.2024 Bogdan Boner Pudzi chyba jeszcze nie jest świadom, że tego nie da się później odzobaczyć ![]() Będzie musiał z tym żyć 🤭 |