Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
a-PVP - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Chemicznie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=25)
+--- Dział: Stymulanty (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=27)
+--- Wątek: a-PVP (/showthread.php?tid=3473)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

RE: a-PVP - monio - 02.01.2025

(02.01.2025, 18:49)Firana napisał(a): No to idzie 5, czas pokaże
Firana jak możesz to daj mi namiary na alfe na Pw

RE: a-PVP - Lifeisbrutal - 02.01.2025

monio Nie ma jak napisać pw, brakuje mu dwóch punktów reputacji do pisania pw.

RE: a-PVP - Firana - 03.01.2025

(02.01.2025, 18:59)Lifeisbrutal napisał(a): Firana Choć w ramiona pierdolona...zatańczymy sobie walca... XDD
Widzę, że się nie pierdolisz w tańcu. Z fartem tam i bez schiz. Daj znać jutro czy kiedy tam skończysz jak było.

Znając życie to spierdole vapo. Dziś podjadę po meth pipe żeby zminimalizować ryzyko zmarnowania tematu. A jak dalej nie będzie szło to pójdzie w klame

RE: a-PVP - DGEloV - 03.01.2025

Ja tam alfy nie lubię,   kilka razy zdarzyło się zapalić, wciągnąć ale dla mnie Kosior wyszej sfery

RE: a-PVP - monio - 03.01.2025

(02.01.2025, 20:34)Lifeisbrutal napisał(a): monio Nie ma jak napisać pw, brakuje mu dwóch punktów reputacji do pisania pw.

Słuszna uwaga  Podobno kultowa

RE: a-PVP - Lifeisbrutal - 03.01.2025

monio Już ma tą opcję, więc chyba możesz podbić do niego  na pw.

RE: a-PVP - kot_kreskowy - 03.01.2025

(03.01.2025, 08:27)Firana napisał(a): Znając życie to spierdole vapo. Dziś podjadę po meth pipe żeby zminimalizować ryzyko zmarnowania tematu. A jak dalej nie będzie szło to pójdzie w klame

Jak to Twój pierwszy kontakt z alfą, to może dla bezpieczeństwa i obeznania się z substancją, zacznij testy od nosa, przez oral a dopiero później zabierz się za vapo.

Alfa to suka bardzo mocna a ty chcesz zaczynać od najmocniejszej metody?
To raczej nie jest rozsądny wybór...

RE: a-PVP - monio - 03.01.2025

ponoć palił już tylko coś mu nieszlo i spopielał towar

RE: a-PVP - kot_kreskowy - 03.01.2025

Skoro "spopielał towar" to znaczy że nie vapował a próbował vapować XD

Ale mogę się nie znać 😉

RE: a-PVP - horsii - 03.01.2025

Kurwa jak już zaczynacie przygodę z takimi proszkami jak a-PVP to chociaż troche rozumu użyjcie, nie za wiele, chociaż odrobinę. Już wystarczy że branie ciągle a-pvp to jest cyrk praktycznie za każdym razem - kompulsywne dorzucanie do pieca itd, a zresztą o czym ja piszę, przecież wiecie sami. 
Wpierdolisz sie w niezły kanał, jak pierwsze co zrobisz z tym kurestwem to vapo. A ten meth pipe to ci przyrośnie do ręki. Myślałem, że alfa-pvp dostateczny rozpierdol robi nawet tymi "najnormalniejszymi" drogami podania? 
Już kiedyś o tym pisałem. Nie dość że sobie jajecznicę z mózgu zrobisz to jeszcze płuca obskoczą dodatkowy wpierdol, podobnie jak reszta organizmu zapewne, bo dopalasz co 30 minut a nie walisz kreskę co 3 godziny. Zostaniesz niewolnikiem żarówki.  Podobno kultowa