NEP - Opinie o produkcie - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: Escobar.store (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36) +--- Wątek: NEP - Opinie o produkcie (/showthread.php?tid=4135) |
RE: NEP - Opinie o produkcie - Ezotoriusminimus - 28.08.2024 (28.08.2024, 14:04)yetow napisał(a): Ezotoriusminimus jak Ty masz takie jazdy że komuś ryj chcesz rozjebać to może lepiej tego nie żryj, skończysz na rozprawie sądowej jak Lifeisbrutal Oyey to sie tak mowi tylko, a nigdy po odczynnikach nie bylem agresywny, wrecz wycofany, chociaz tego nie bralem nigdy. Licze na to opcje numer 2 czyli yebanie lozka przez gacie. W ostatecznosci sprzatanko tez moze byc. Ludzie, na zartach sie nie znacie czy co? RE: NEP - Opinie o produkcie - kot_kreskowy - 28.08.2024 Dobry, Około 5gram tego Escobarowego odczynnika dostałem od kolegi ponad tydzień temu. To, co tu odpierdala dopamina z noradrenaliną to jest po prostu jakaś magia i nie ma w tych słowach ni krzty przesady. To jest potwór w każdym względzie 🔥 W pierwszej dawce zarzucono ok 200mg per klama wraz z oral i jaki dało to wjazd, to O KURWA🥰🥰🥰 Libido leci poza jakąkolwiek skalę, początek fazy euforyczny z gigantyczną wręcz stymulacją. Czasu działania wam nie podam bo po prostu do końca worka nie dopuszczałem by ta wspaniała rzeźnia i rozpusta zarazem puściła😎 Temat testowałem sniffem, oral oraz PR a także pod napletek jako dodatek do standardowych metod podania lecz właśnie temat zapodany 'pod kołnierz' dawał największe libido😎🔥🔥🔥 Całość zrobiona w nieco więcej niż doba, zjazd jak na tak mocny sort jest naprawdę ok i obyło się bez zbędnej męczarni. Moc jest olbrzymia, na równi z alfami, natomiast działanie o wiele bardziej klarowne. Noty mogą być tylko jedne: 10/10 UWAGA! Nie sugeruj się moim dawkowaniem, ja jestem stimowym zwierzakiem, gram grubo od wielu lat i wiem na co się piszę. Dla własnego bezpieczeństwa zacznij od 50mg, bo mojej dawki nie ogarniesz! Topowy sort🔥 RE: NEP - Opinie o produkcie - horsii - 28.08.2024 Ja pierdolę jaka bela. Ty to na raz wziąłeś? RE: NEP - Opinie o produkcie - Ezotoriusminimus - 28.08.2024 (28.08.2024, 20:21)kot_kreskowy napisał(a): Boze kochany, kot_kreskowy to naprawde wspanialy chlopiec. Jego chcialbym poznac najbardziej z tego forum. Prawdziwe jebuckie nasienie. RE: NEP - Opinie o produkcie - kot_kreskowy - 28.08.2024 horsii No jak na raz... Na zdjęciu masz jakieś 2,5 gieta. To tylko tak dla zobrazowania cykłem. RE: NEP - Opinie o produkcie - johncage - 28.08.2024 kot_kreskowy Miszczu, jesteś pewien, że ten numer na karcie z Biedry nie zrobi Ci problemów? RE: NEP - Opinie o produkcie - kot_kreskowy - 28.08.2024 johncage Sto procent pewien. Karta nierejestrowana pobrana do celów szpachlowania😉 RE: NEP - Opinie o produkcie - johncage - 28.08.2024 kot_kreskowy domyślałem się, że byś takiego błędu nie zrobił ale lepiej dmuchać na zimne P.S. Pytanie co do NEPa. Kojarzy ktoś z Was NEBa? Jak ten NEP ma się mocowo no NEBa czy pentka? RE: NEP - Opinie o produkcie - horsii - 28.08.2024 johncage NEP jest mocniejszy od penta ze 2-3 razy. Od NEB-a też jest mocniejszy, jak bardzo to już tak dokładnie ci nie powiem bo jadłem to kupę lat temu, ale również jest od niego mocniejszy. RE: NEP - Opinie o produkcie - kurvvisko - 28.08.2024 Zamówiłem w ramach nagrody, troszkę się cykam, ale wiem, żeby nie przegiąć. Nie mogę się doczekać. |