Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu Highlife.market - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: Highlife.market (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=77)
+--- Wątek: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu Highlife.market (/showthread.php?tid=4910)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

RE: Highlife.market - Temat główny - Czeslawo - 22.11.2024

Szczurek 
Proszę bardzo: zamowienie@highlife.market

RE: Highlife.market - Temat główny - Inferno - 22.11.2024

Szczurek okej masz maila ale po co chcesz pisać do vendora o sample skoro wczoraj powiedział, że dziś napisze tutaj post i kto 1 ten lepszy się zgłosi.

Po co maila spamować jak wszystko jest wiadomo póki co.

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu Highlife.market - Blade12 - 22.11.2024

APVPKiller niema jeszcze sklep się nie odzywa póki co pytałem czy można zamawiać za kasę notki też nie odczytał wczorajszej

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu Highlife.market - LOBO - 22.11.2024

Czeslawo w jakim celu podajesz maila jakiemus nie wiadomo komu ktory 5 sekund temu zalzoyl konto po darmozjactwo...i chce pisac do sklepu jak sklep poinformowal iz sam sie odezwie, bo cisnienie ropindala mu kieszenie i nie moze wytrzymac, bo jest il kretino...po Tobie spodziewalem sie wincej oglady ;-) nie rozumeim Twego toku myslowego

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu Highlife.market - Inferno - 22.11.2024

LOBO on dołączył 01.07.2022 na forum Podobno kultowa

Ostatnio z 2 tygodnie może temu pisał przywitanie w dziale, pamiętam bo akurat jemu odpisałem.

Gdyby od wtedy był aktywny to spoko ale teraz napisać tylko po towar to trochę nie bardzo.

(Wczoraj, 15:17)dzwudziesty napisał(a): Szczurek zero pkt reputacji, 3 wpisy...
No chyba nie koniecznieBig Grin

Szanujmy nowych userów bo to jednak jest potrzebne. Stara ekipa może się wykruszyć a nowi userzy są potrzebni.

Może nie wiedział po prostu.
Szczurek przy takich akcjach dobrze jak byś był aktywnym userem.
Nie mówię już o 20/20 postów/reputacji bo to można nabić i dalej już nie pisać.

Po prostu się udzielać i już. Ja już 10 lat na forach różnych siedzę, miałem swoje serwery gier, fora do tych serwerów.

Jakoś się wkręciłem tak w pisanie i tak sobie pisze Big Grin

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu Highlife.market - Czeslawo - 22.11.2024

(Wczoraj, 16:08)LOBO napisał(a): Czeslawo w jakim celu podajesz maila jakiemus nie wiadomo komu ktory 5 sekund temu zalzoyl konto po darmozjactwo...i chce pisac do sklepu jak sklep poinformowal iz sam sie odezwie, bo cisnienie ropindala mu kieszenie i nie moze wytrzymac, bo jest il kretino...po Tobie spodziewalem sie wincej oglady ;-) nie rozumeim Twego toku myslowego

Podaje bo mail jest powszechnie dostepny, to raz, a dwa pytanie dlaczego nie mogę usuwać posta
Maniek  ?
Nie mam dostępu do usuń posta, o co kaman ?

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu Highlife.market - HighlifeMarket - 22.11.2024

(Wczoraj, 16:05)Blade12 napisał(a): APVPKiller niema jeszcze sklep się nie odzywa póki co pytałem czy można zamawiać za kasę notki też nie odczytał wczorajszej

Cześć,

Nasza skrzynka mailowa wybuchła chwilę po wejściu na forum, w związku z tym czas odpowiedzi jest wydłużony.

Chciałbym Ciebie oraz wszystkich innych zapewnić, że przedzieramy się przez wszystkie wiadomości i niedługo każdy otrzyma odpowiedź, oraz prosić o cierpliwość.

Będziemy skalować nasze działania, aby przyspieszyć czas odpowiedzi oraz realizacji zamówienia.

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu Highlife.market - Inferno - 22.11.2024

HighlifeMarket nie chciałem zaśmiecać tematu tamtego więc pytam tutaj.

O te recenzję to chodzi, żeby Wam podesłać na PW forum jakas recenzje produktu który pisałem u innego vendora?

Jak tak to super bo wszystkie fajne opinie miałem w dziale który jest zablokowany Podobno kultowa

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu Highlife.market - Blade12 - 22.11.2024

HighlifeMarket  spoko spoko

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu Highlife.market - SztywnyMisza - 22.11.2024

HighlifeMarket fake sqn jest robiony na buticanie ? Czy to po prostu jakieś hhc itp ?