Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu Highlife.market - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: Highlife.market (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=77) +--- Wątek: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu Highlife.market (/showthread.php?tid=4910) |
RE: Highlife.market - Temat główny - Czeslawo - 22.11.2024 Szczurek Proszę bardzo: zamowienie@highlife.market RE: Highlife.market - Temat główny - Inferno - 22.11.2024 Szczurek okej masz maila ale po co chcesz pisać do vendora o sample skoro wczoraj powiedział, że dziś napisze tutaj post i kto 1 ten lepszy się zgłosi. Po co maila spamować jak wszystko jest wiadomo póki co. RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu Highlife.market - Blade12 - 22.11.2024 APVPKiller niema jeszcze sklep się nie odzywa póki co pytałem czy można zamawiać za kasę notki też nie odczytał wczorajszej RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu Highlife.market - LOBO - 22.11.2024 Czeslawo w jakim celu podajesz maila jakiemus nie wiadomo komu ktory 5 sekund temu zalzoyl konto po darmozjactwo...i chce pisac do sklepu jak sklep poinformowal iz sam sie odezwie, bo cisnienie ropindala mu kieszenie i nie moze wytrzymac, bo jest il kretino...po Tobie spodziewalem sie wincej oglady ;-) nie rozumeim Twego toku myslowego RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu Highlife.market - Inferno - 22.11.2024 LOBO on dołączył 01.07.2022 na forum Ostatnio z 2 tygodnie może temu pisał przywitanie w dziale, pamiętam bo akurat jemu odpisałem. Gdyby od wtedy był aktywny to spoko ale teraz napisać tylko po towar to trochę nie bardzo. (Wczoraj, 15:17)dzwudziesty napisał(a): Szczurek zero pkt reputacji, 3 wpisy... Szanujmy nowych userów bo to jednak jest potrzebne. Stara ekipa może się wykruszyć a nowi userzy są potrzebni. Może nie wiedział po prostu. Szczurek przy takich akcjach dobrze jak byś był aktywnym userem. Nie mówię już o 20/20 postów/reputacji bo to można nabić i dalej już nie pisać. Po prostu się udzielać i już. Ja już 10 lat na forach różnych siedzę, miałem swoje serwery gier, fora do tych serwerów. Jakoś się wkręciłem tak w pisanie i tak sobie pisze RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu Highlife.market - Czeslawo - 22.11.2024 (Wczoraj, 16:08)LOBO napisał(a): Czeslawo w jakim celu podajesz maila jakiemus nie wiadomo komu ktory 5 sekund temu zalzoyl konto po darmozjactwo...i chce pisac do sklepu jak sklep poinformowal iz sam sie odezwie, bo cisnienie ropindala mu kieszenie i nie moze wytrzymac, bo jest il kretino...po Tobie spodziewalem sie wincej oglady ;-) nie rozumeim Twego toku myslowego Podaje bo mail jest powszechnie dostepny, to raz, a dwa pytanie dlaczego nie mogę usuwać posta Maniek ? Nie mam dostępu do usuń posta, o co kaman ? RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu Highlife.market - HighlifeMarket - 22.11.2024 (Wczoraj, 16:05)Blade12 napisał(a): APVPKiller niema jeszcze sklep się nie odzywa póki co pytałem czy można zamawiać za kasę notki też nie odczytał wczorajszej Cześć, Nasza skrzynka mailowa wybuchła chwilę po wejściu na forum, w związku z tym czas odpowiedzi jest wydłużony. Chciałbym Ciebie oraz wszystkich innych zapewnić, że przedzieramy się przez wszystkie wiadomości i niedługo każdy otrzyma odpowiedź, oraz prosić o cierpliwość. Będziemy skalować nasze działania, aby przyspieszyć czas odpowiedzi oraz realizacji zamówienia. RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu Highlife.market - Inferno - 22.11.2024 HighlifeMarket nie chciałem zaśmiecać tematu tamtego więc pytam tutaj. O te recenzję to chodzi, żeby Wam podesłać na PW forum jakas recenzje produktu który pisałem u innego vendora? Jak tak to super bo wszystkie fajne opinie miałem w dziale który jest zablokowany RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu Highlife.market - Blade12 - 22.11.2024 HighlifeMarket spoko spoko RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu Highlife.market - SztywnyMisza - 22.11.2024 HighlifeMarket fake sqn jest robiony na buticanie ? Czy to po prostu jakieś hhc itp ? |