![]() |
|
Ketamina - Opinie o produkcie - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: High-Life.market (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=77) +--- Wątek: Ketamina - Opinie o produkcie (/showthread.php?tid=4913) |
RE: Ketamina - Opinie o produkcie - wiktororban - 19.09.2025 (18.09.2025, 21:04)rocky90 napisał(a): Poczujesz już dysocjację nic więcej Ci się nie stanie,nie stracisz konkatu z rzeczywistością 😁 To jak odczuwa sie 5 lub 8mg? Niektorzy stosuja taki mikrodosing..chodzi mi o wlasnie taki mikro dodatek do 3mmc..robie swoja wersje pink cocaine gdzie ketamina podkreci trojke ale to nie ma byc zadne dyso ani odklejka.. Na zagranicznych forach spotkalem sie z opiniami, ze ludzie dodaja do koksu lub 3/4mmc ketamine ale malutkie ilosci...powiedzmy do kazdej standardowej dawki czyli np. 150mg 3mmc dorzucaja od 5 do maksymalnie 10mg kety ..w jakis sposob to niby ulepsza fazke bez odczuwania typowego dyso..z koksem bodajze ten miks nazywa sie calvin klein..ciekawe...chyba wlasnie tak zrobie tylko, ze z trojka, korzystajac z okazji, ze vendoza ma dwa skladniki na pokladzie hihi RE: Ketamina - Opinie o produkcie - Dafidov - 19.09.2025 700-800mg ketaminy? Nie powiem dobrze się tam bawicie xd RE: Ketamina - Opinie o produkcie - Borsuksie - 20.09.2025 a jak jest z zasypianiem? czy k telepie czy daje łatwo zasnąć? ewentualnie jakie są bezpieczne ilości, żeby nie zarwać nocki, chcę się zapoznać, ale z rana mam zadania i nie chcę być zombiakiem. RE: Ketamina - Opinie o produkcie - Dafidov - 22.09.2025 Zacznij od 50mg czy w ogóle profil działania Ci się spodoba. RE: Ketamina - Opinie o produkcie - Sniffiarz97 - 26.09.2025 Dostalem ketamine w formie sampla, czulem bliskość i rozmycie obrazu, szkoda tylko że jak wchodzilem na konto w banku nie ma nagle 6 zer xd Co do zasypania to u mnie jest tak, że musi to ze mnie zejść aby usnąć i dopiero po zjedzeniu jakiegoś dobrego posilku zasypiam, zazwyczaj stostowalem wieczorem bo fajnie wygląda ciemny pokój z tymi efektami. 20:00 np wzialem a o 2 w nocy peak się zmniejszal i kulalo do snu, jakos 7-8 bylem w stanie usnąć ale po ketaminie nie odczulem tego zjazdu energetycznego bo mialem tez apetyt i moglem sobie coś zjeść. Dzień po byl dniem takim jak zawsze, tylko że z milymi wspomnieniami RE: Ketamina - Opinie o produkcie - W4U3K - 30.09.2025 Dziwię się niektórych, które wy zapodajecie. Jakieś 100mg czy mniej, to co to za trip jak ogarniasz? Mi w lecie chodzi o to by stracić kontakt z rzeczywistością w jej ogolno przyjętej formie, a zacząć na wszystko patrzeć z "drugiej strony lustra". Odnajdować w rzeczach typowych i niepozornych wzorce i powiązania, lub odwrotnie negować coś co przyjmowałem za pewnik bo mysla wszyscy i tak mi wmówiono. Ta substancja na dla mnie największy potencjał tuż przed k-hole. W moim przypadku jest to po 400mg sniff lub 250mg w 5ml soli fizjologicznej i.m. Bardziej preferuje zastrzyki tylko uda w siniakach bo 5ml to dużo w mięsień. Dawki są orientacyjne, ja ważę 100kilo i towar jest różny, dlatego próbuje najpierwszy sniff jak klepie. Ale serio jak ktoś nie jest zwykłym ćpunem, któremu pasuje byle gówno z ulicy byle się naćpać to faktycznie nie dla niego. Tu można przeżyć doznania wręcz mistyczne i jeśli ktoś ma na tyle oleju w głowie, jakiejś empatii i emocji to można na tym sporo wypracować w sobie. Ja tak uważam, ale to moje zdanie, wy jak chcecie róbcie mixy i kmince dalej co lepiej kopnie. Polecam gięta alfay na raz jebnąć, kop gwarantowany. Pozdro dla miłośników katy. RE: Ketamina - Opinie o produkcie - Klefedron12345 - 30.09.2025 Można też przesadzić i zarzucić 150mg i stracić przytomność na godzine xd RE: Ketamina - Opinie o produkcie - EmStO - 30.09.2025 Bardziej bym powiedział, ze wpadniemy w dziurę ![]() A dziura jest spoko jazda bez trzymanki 👌 Zachęcam dla odważnych 😎 K-Hole 💕💕💕 RE: Ketamina - Opinie o produkcie - Karlik - 01.10.2025 A słyszeliście może i mikrodawkowaniu dla regeneracji mózgu ? RE: Ketamina - Opinie o produkcie - EmStO - 01.10.2025 Z keta microdosing nie słyszałem . Znalazłeś jakiś artykuł z tym ? |