![]() |
|
Highlify rozdajo sample!!! - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o U偶ywkach i RC (https://dopal.org) +-- Dzia艂: Dzia艂y partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dzia艂: High-Life.market (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=77) +--- W膮tek: Highlify rozdajo sample!!! (/showthread.php?tid=4939) |
RE: Highlify rozdajo sample!!! - LOBO - 06.12.2024 @"kot_kreskowy"聽weryfikuj i trzymaj za morde krotko,聽Ty nasz Chucku Norrisie ...a tak przy okazji... opindolil wszystko w 2 dni, napisa艂 recke zbiorowa i zadowolony cwaniak ;-)馃槑
RE: Highlify rozdajo sample!!! - Epsiakos - 06.12.2024 @"kot_kreskowy" a powiedz mi z czego mam te recki napisa膰 ? XD czekam na odzew odno艣nie czy Nep b臋dzie ten sam inaczej moja recka mo偶e r贸wnie dobrze by膰 wyjebana do kosza przy zmianie sortu. Dopiero nie dawno wrzuci艂em na wst臋pne testy 3fcm kt贸re zamierzam mo偶e w ten weekend sprawdzic, gdybym si臋 nie wymieni艂 jedna substancja za nepa to generalnie jedna recenzja by tylko wpad艂a, 偶eby by艂o to wiarygodne i miarodajne trzeba miedzy tymi substancjami co ja dosta艂em odczeka膰 minimum 3 tygodnie. Moja Recka nepa jest gotowa do publikacji, czekam na zielone swiatlo RE: Highlify rozdajo sample!!! - dzwudziesty - 06.12.2024 @"kot_kreskowy"聽nie. Moja paczka zosta艂a skrojona i vendor to zrozumial. Ja sobie zam贸wi艂em palonko i tylko to zrecenzuje. Ps. Nie ka偶dy ma Czas, ch臋ci i nie ka偶dy wrzu膰 wszystko naraz. Mi臋dzy bmc, a 4mmc powinno by膰 min.miesiac przerwy aby recenzja by艂a miarodajna. RE: Highlify rozdajo sample!!! - EmStO - 06.12.2024 Rygor musi byc ![]() @kot_kreskowy na posterunku . Darmowe sample do czegos zobowiazuja a tak zeby sie za darmo nacpac i tyle to juz jest najgorsza narkomania RE: Highlify rozdajo sample!!! - Epsiakos - 06.12.2024 Ja te trzy substancj臋 dalej mam od艂o偶one w samarkach tak jak je dostalem RE: Highlify rozdajo sample!!! - dzwudziesty - 06.12.2024 Na膰pa膰 to jedno. Ale wszystko z g艂ow膮, a nie nawpierdalac si臋 wszystkiego naraz i pisa膰 recenzje. RE: Highlify rozdajo sample!!! - Blade12 - 06.12.2024 Ja dopiero wczoraj reszt臋 dosta艂em wi臋c recki po weekendzie RE: Highlify rozdajo sample!!! - EmStO - 06.12.2024 Swiete slowa kolezko i do tego nawiazalem w innym temacie. Do samoli powinni byc odpowoeni ludzie, ktorzy umieja zazywac substancje a nie wpierdalac co po padnie nom stop co tydzien a potem pisze, ze go mdma czy 4mmc klepie. No kurwa mac nie jestemy na niebiskim i go tu nie robmy. Ludzi gdzie tu tolerancja jak glowa przecpana o niczym innym niw mysli tylko o kodzie i opierdolic paczke z opakowaniem pod paczkomatem najlepiej. I taki postulat wnosze !!! RE: Highlify rozdajo sample!!! - DemonRapu - 06.12.2024 Dobrze Kocie nie ma nic za darmo dawa膰 recenzje ! RE: Highlify rozdajo sample!!! - Le艣ny_kote艂 - 06.12.2024 Dobrze. Zatem obja艣niam co nast臋puje; Epsiakos聽 Nie ma聽znaczenia jaki b臋dzie przysz艂y sort, oceniasz ten, kt贸ry otrzyma艂e艣.聽 Nikt nie jest w stanie przewidzie膰 (mo偶e poza wr贸偶bit膮 Maciejem聽 ) 偶e nep sko艅czy si臋 szybciej ni偶 wlec膮 jego opinie, a opinia danego sortu nie jest obowi膮zana by膰 opisem por贸wnawczym do nastepnego lecz odczuciami jakich dozna艂e艣 dok艂adnie na tym sorcie jaki otrzyma艂e艣,聽zatem otrzymujesz zielone 艣wiat艂o聽 ![]() Ostateczny termin weryfikacji zostaje w tym momencie ustalony na: 23 grudnia, g.20.00 Ka偶da kolejna聽pro艣ba o przesuni臋cie terminu b臋dzie traktowana jako opiesza艂o艣膰. Przypominam,聽 偶e zg艂aszaj膮cy si臋 tester jest obowi膮zany do jak najszybszego przeprowadzenia test贸w i zamieszczenia z nich opinii. |