![]() |
|
Hexen - Opinie o produkcie - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: EscobarStore.com (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36) +--- Wątek: Hexen - Opinie o produkcie (/showthread.php?tid=5923) |
RE: Hexen - Opinie o produkcie - Czeslawo - 07.10.2025 (05.10.2025, 08:26)sagitta napisał(a): I co doleciał już? Tak doleciało, jednak nie miałem możliwości przeprowadzania pełnych testów. Mogę powiedzieć, że jest bardziej suchy, zdecydowanie lepiej się sniffuje, moc wydaje się być na poziomie porównywalnym z bardziej wilgotnym wcześniejszym sortem. Wypowiem się więcej za kilka dni. RE: Hexen - Opinie o produkcie - 123456789 - 07.10.2025 Pozwolę sobie jeszcze coś dopowiedzieć; Pomimo tego, że ten sort jest nieco słabszy od ostatnich jakie były dostępne jeszcze 3-4 lata temu, to i tak daje mocno odczuć tą przepiękną niczym nie zmącona fazę. Euforia jest niesamowita i nieporównywalna z niczym!!! Mało tego, od początku tego forum nie było takiego specyfiku po czym zbierałbym szczękę z podłogi jak po tym. To jest kurwa czyste złoto! Tylko proszę wziąć pod uwagę, że wypowiada się teraz stary fanatyk hexa ![]() Ktoś tu pytał ostatnio jak to się ma pod względem libido do nepa? To odpowiadam, że nep może się schować, po hexenie możesz rąbać chujem drewno, w przenośni i dosłownie. Jest tu o wiele więcej euforii a niżeli stymulacji - w porównaniu do nepa. Faza jest trochę inna, no ale kurwa, to HEXEN - król! Moim zdaniem, to zajebiste, że możemy po tylu latach powrócić do takiego pierdolnięcia, do tych leśnych ekscesów jak za dawnych lat ![]() Ja się jaram w opór! RE: Hexen - Opinie o produkcie - Szatan69 - 07.10.2025 Wypierdoli to z butów ćpunów zjedzonych od fety i cmc? RE: Hexen - Opinie o produkcie - Dafidov - 07.10.2025 Proste. Bardzo mocny stim jak ktoś się w nich lubuje będzie bardzo zadowolony. RE: Hexen - Opinie o produkcie - 123456789 - 07.10.2025 (07.10.2025, 17:14)Szatan69 napisał(a): Wypierdoli to z butów ćpunów zjedzonych od fety i cmc? Oj wypierdoli i to grubo😁 Radzę na początek nie przekraczać dawki 100 mg. Nie być pazernym bo sprzęt dość długo się ładuje, pełnię mocy da się odczuć dopiero po dziesięciu minutach ale gwarantuję że będzie naprawdę sztos! Stary, zaufaj mi, wiem co mówię. RE: Hexen - Opinie o produkcie - Epsiakos - 07.10.2025 123456789 faza nie jest inna, inaczej to pamietales zwyczajnie a zarcie przez ten czas innych stimow nie pomoglo, nalezy tez pamietac ze Nep jest bardzo blisko spokrewniony z hexenem.Roznice czuc juz na samym poczatku, bo tam gdzie Nep nie ma zadnej tozsamosci i generalnie czesto zalezy co bedziemy robic od przypadkowych mysli w glowie, tak hexen nie dopuszcza do takiego czegos i wybiera czynnosc ktora zwyczajnie lubimy. Z hexenem generalnie jak z apvp, jezeli stimulacja jest slabsza od efektu ktory daje - to jest to bardzo dobra rzecz, jak ktos chce wieksza stymulacje to smialo niech jebnie wiecej
RE: Hexen - Opinie o produkcie - Kings - 07.10.2025 Jak długo trzyma po takiej 100mg? Czy można doświadczyć po tym snu bez wspomagaczy żadnych? RE: Hexen - Opinie o produkcie - 123456789 - 07.10.2025 Faza jest inna w porównaniu z nepem, tu mamy zdecydowanie więcej euforii. Doskonale pamiętam jak działa hexen, to jest nieporównywalne z niczym, jest jedyne w swoim rodzaju. I chuj 😎 Ale tak, masz rację, po nepie jest loteria jaka faza może się wkręcić, tu mamy pewnik, że będziemy robić to co lubimy - czyli w zdecydowanej większości ruchać ![]() Mam jeszcze jedną konkluzję odnośnie tego sortu; Otóż bardzo ciężko go przedawkować i nawet stosując grube dawki ciężko o przestymulowanie. W przypadku dawek ok 500mg przyjmowanych per rectum, faza wydaje się być jeszcze bardziej zintensyfikowana euforycznie a niżeli w stronę stymulacji, dlatego nie zgodzę się z Tobą z tym co napisałeś, że jak ktoś chce większą stymulację to niech wali więcej. No chyba że akurat tak to działa przy podaniu sniff lub oral - ale tego jeszcze nie przestudiowałem (co niebawem zapewne się zmieni bo zamierzam przestudiować go dogłębnie każdą z dostępnych metod )
RE: Hexen - Opinie o produkcie - Lukas1985 - 07.10.2025 (07.10.2025, 18:58)Epsiakos napisał(a): 123456789 faza nie jest inna, inaczej to pamietales zwyczajnie Z hexenem jest kilka problemów. Jeden z głównych - fajnie działa przy 1 wrzucie. Potem zapas energetyczny drastycznie się kurczy i w pierwszej kolejności czuć głównie noradrenalinę, kortyzol itd. RE: Hexen - Opinie o produkcie - 123456789 - 07.10.2025 Kings Sen po hexenie? 😂😂😂 Taki chuj, jak słonia nos XD (07.10.2025, 19:33)Lukas1985 napisał(a): Z hexenem jest kilka problemów. Jeden z głównych - fajnie działa przy 1 wrzucie. Potem zapas energetyczny drastycznie się kurczy i w pierwszej kolejności czuć głównie noradrenalinę, kortyzol itd. Jedyne co tu się kurczy to fiut od ciągłej masturbacji ![]() A tak poważnie, to w przypadku tego sortu opisane przez Ciebie wrażenia pojawiają się ale gdzieś po przerobieniu kilku gram a nie po pierwszej dawce. Noradrenalina owszem, wszak to HEXEN ale żadnych kortyzoli i innych gówien nie doświadczyłem. |