![]() |
Metylokatynon, Efedron (kot) - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Chemicznie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=25) +--- Dział: Euforyki i empatogeny (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=26) +--- Wątek: Metylokatynon, Efedron (kot) (/showthread.php?tid=72) |
RE: Metylokatynon, Efedron (kot) - horsii - 01.03.2024 Kiedyś sie opłacało bardziej... RE: Metylokatynon, Efedron (kot) - DarkSonia - 01.03.2024 no właśnie widzisz, ja zaczęłam korzystać z duchowych rad i metkat działał nawet do 3 godzin, miał potężny wjazd i super stymulację były 3 fazy peaku, którego nie doświadczysz na żadnym ketonie ( np mefedronie którego tak kocham ) wjazd, którego nie da ci nawet 4MMC, potem peak bardzo podobny do tego z 3MMC ( bardzo długi z przewagą dopaminy ), i potem stymulacja ciekawa taka pentedronowa ala amfetamina.... i zjazd, na który wystarczy dać lekką dorzutkę. np z jednego opakowania apselanu. dziś nie jest tak źle z cenami, polska firma ESPEFA wypósciła "pseudoephedrine" i można ją dostać nawet po 10 zł w aptekach.za 12tab. RE: Metylokatynon, Efedron (kot) - cicha_spoleczna_bandyterka - 01.03.2024 DarkSonia moja długość piku pewnie wynikała z chujowej syntezy. Z chemii miałem ledwo dwóje, żeby zdać na farcie haha. Skoro jest tak jak mówisz ciekawe czy kiedyś jakiś sklep wrzuci czyste metkaty RE: Metylokatynon, Efedron (kot) - DarkSonia - 01.03.2024 no właśnie o tym piszę. wielu ludzi pędzi kota metodami na "15minut" poczytałam trochę o reakcji na zimno z [TH] sygnowanej duchowymi radami i serio jest bajka. zrezygnowałam tylko z powodu śmierci mojej koleżanki, a może AŻ z tego powodu. ten cały efedron to zło samo w sobie potrafi tak wystrzelić, że mało który keton mu dorównuje, a parcie na dorzutkę przy mefedronie to jest kosmos. RE: Metylokatynon, Efedron (kot) - kot_kreskowy - 01.03.2024 Kurwa, jak tak czytam to sie cieszę że przez 8 lat mojego ćpania na to gówno nie trafiłem. SERIO ![]() Coś czuję że by mnie pozabieralo RE: Metylokatynon, Efedron (kot) - DarkSonia - 01.03.2024 no ten wjazd który jest przekozacki czasami rozwala ludziom czerepy i niepotrafią się potem ogarnąć z tego taka dopamina w czystej postaci smyrnięta serotoninka i noradrenaliną w tle. dobrze zrobiony kot to czysta euforia i to parcie na kolejna dawkę to jest masakra jestes wstanie biec w pidżamie do apteki 24h byle p;rzypiepszyc kolejny strzał przecież na mefie to najwyżej sie powkurwiasz sam na siebie a tu odpierdalasz takie głupoty RE: Metylokatynon, Efedron (kot) - kot_kreskowy - 01.03.2024 No to grubo... A kysz ![]() RE: Metylokatynon, Efedron (kot) - Epsiakos - 01.03.2024 ja tam wole jednak hexen RE: Metylokatynon, Efedron (kot) - coyc2 - 11.03.2024 (29.02.2024, 09:21)DarkSonia napisał(a): masz dużo racji, ja kochałam metkata i brałam go dwa lata, ale jak zobaczyłam co on robi z moimi znajomymi zrezygnowałam na korzyść kryształów mefedronu.Co do tego "duchapl" to jest kompletnie wykręcony klient, ja bym w życiu jego postów nie brał na poważnie bo wszystko to co pisze nie jest logiczne. RE: Metylokatynon, Efedron (kot) - EmStO - 24.03.2024 Kot jest dobry niema co gadać |