Alfa-PVP - Opinie o produkcie. - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: Escobar.store (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36) +--- Wątek: Alfa-PVP - Opinie o produkcie. (/showthread.php?tid=983) |
RE: Alfa-PVP - Opinie o produkcie. - shaqu245 - 10.09.2022 Siema. Trochę słabo z mojej strony bo widzę że sort się zmienił. Ale każdy wie jak rc potrafi człowieka zabrać. Pro8l3m z mordy dupy sobie i esco robić nie miał zamiaru,dlatego też się odzywam. Nagrodę za aktywność odebrałem w sierpniu. A.pvp. pakowanie igła,Aż tego szukać po rozpakowaniu musiałem. Maniek dobrzymuje słowa,proszę zapamietacie mnie w taki sposób .Narazie chyba zawieszam udział w życiu forum Po 2.5latach trzeźwości taki cyrk ostro mnie zaorał. Dlaczego też odzywam sie tak późno. Do rzeczy. A-pvp Sort z sierpnia w postaci bursztynowego kryształu. Vapo bardzo dobrze szło - główna droga podania. Sniff elegancki, na mój zregenerowany nos pięknie go pochłaniał. Moc: oooo kurwa 10/10 Wydajność: myślałem że umrę zanim skończę. Mocna,przy vapo mocno wydajna ,o dziwo zadziałała mocniej nic myślałem. Zaskoczony stimborg Po dwóch dniach vapowania w opór totalnie mnie rozjebało odebrało rozum i jakiekolwiek samokontrole. Wystąpiła amnezja czym jestem poruszony do dzisiaj,nigdy prędzej nie doświadczyłem tego przy stimach. Przejrzałem kilka postów wstecz. Maniek wywalcie stąd tego pajaca który pisze o dawkach 100mg na start. Nigdy tak nie pisze ale to jest faktycznie jakas osoba która chce zaszkodzić innym. Ja po 45mg vapo biegałem po chacie jak maratończyk bez możliwości przystanku a dalej dorzucałem stąd wiem co pisze. 50mg vapo + 60 mg sniff w tym samym momencie,w drugim dniu to inna planeta i problemy z krążeniem jakie miałem w 2 tygodniu bez snu na hexie z dawnych lat przy dawkach 200 na raz To powinno dać do myślenia. Alfa wywoływała ogromny przypływ podniecenia. Super towar dla tych których jeszcze nie zjadło uzależnienie i potrafia utrzymywać kontrole. Na pewno to nie dla mnie. Mi odebrało klepki. Nawet nie pamiętam kiedy dobrałem się do rakiety od designera co mnie zgubiło. Wynik: mixy Apvp,mdphp,bromazolamu,6Apb,2fdck,aphipa i flunitry wszystko w dawkach o jakich nie śniłem.... Żyje,dochodzę do siebie Kurwa uważanie obsługujcię tą alfe. Jesli nowa jest taka jak ta która miałem to rzeźnik. A co fakt to jest fakt u esco nie ma lipy i zapewne będzie tak samo świetna. Ja mocnym stymulantą daje już dożywotnio bana. Trzymajcie się zdrowo i bawicie się z głową. Możliwe że tu się jeszcze spotkamy, póki co żyje po tym wszystkim na planecie: 4^earthAlfaCenturion w świecie równoległym Jak wrócę na nasza ziemie to zapewne się pojawią moje posty Tak czy siak. Z mordy dupy nie zrobie nigdy. Opinię umieszczam zawsze. Staram się być słownym. Późno? Tak. Ale jaki to był mocny shit RE: Alfa-PVP - Opinie o produkcie. - Nieświadomka - 11.09.2022 Bardzo dużo pozytywnych opinii odnośnie tej substancji. Nie miałem nigdy z nią doświadczenia. Aplikacja najlepsza to vapo. Jakiś tutorial ? Jak ze sniffem, działania zbliżone do vapo? Zdrówka RE: Alfa-PVP - Opinie o produkcie. - Bam - 12.09.2022 A jak działa na libidoo.. wysokie? RE: Alfa-PVP - Opinie o produkcie. - Makelele - 13.09.2022 Też proszę o odp na to pytanko ! RE: Alfa-PVP - Opinie o produkcie. - shaqu245 - 13.09.2022 Przy tym sorcie które miałem u siebie było bardzo wysokie Kur** miałem stąd odejść ale dopal sam w sobie uzależnia RE: Alfa-PVP - Opinie o produkcie. - fiodor - 14.09.2022 To może inaczej, są jakieś różnice do pihp ? Oczywiście poza mocą, intensywnoscia jakaś widoczna różnica ? RE: Alfa-PVP - Opinie o produkcie. - JokerRC - 15.09.2022 Na libido to ta alfa najlepsza? RE: Alfa-PVP - Opinie o produkcie. - Kapitan - 18.09.2022 To jest prawdziwe a pvp czy jakiś analog ? RE: Alfa-PVP - Opinie o produkcie. - Pazyfea - 18.09.2022 Wydaje mi sie ze prawdziwa jak kiedys z dm kupowalem to byla bardzo podobna RE: Alfa-PVP - Opinie o produkcie. - budynmalinowy - 19.09.2022 (15.09.2022, 14:10)JokerRC napisał(a): Na libido to ta alfa najlepsza? Według mnie nic jej nie przebije spróbuj to się sam przekonasz |