Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: High-Life.market (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=77)
+--- Wątek: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market (/showthread.php?tid=4910)

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - JureKiler - 28.11.2025

(28.11.2025, 06:16)piotrkolo12345 napisał(a): U mnie od wtorku cisza nawet na maile nie odpisuja

Poniedziałek i wtorek wymieniłem 2 maile w godzinach w których zawsze pracują bez żadnego problemu. Może piszesz jakieś durnoty? Zamawiałeś kiedyś u escobara? Jak nie to spróbuj to cie szybko przyedukuje jak trafisz na tego ciśnieniowego Big Grin

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - piotrkolo12345 - 28.11.2025

Pisze zwiezle i na temat ale wystarczy odpisać że wszystko okej lub że chwilowy przestój , ale też jak większość jestem niecierpliwy

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Palko - 28.11.2025

Zrobiłem zamówienie początkiem tygodnia, w środku tygodnia już była do odbioru. Żadnych maili wszystko zrobione przez stronę.

mega espres a nawet mi się nie spieszyło bo to i tak z myślą dopiero o świętach, typowy detal

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Forsik1910 - 28.11.2025

mialem rano pisac do piotrka kolesia ze chyba cos zle robi ale sie powstrzymalerm 
po 1 pisz z temp pisali ze problemy z privnote jakies
po 2 przeczytaj regulamin sklepu  bo sie wierzyc nie chce ze kontaktu niema,juz wiem czemu na cebulce niektorych niema spam spam spam spam spam spam

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - JureKiler - 30.11.2025

PYTANIE PERSONALNE. Do ludzi ZZA GRANICY zamawiał ktoś coś ostatnio wszystko już śmiga?

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - johnnowak - 02.12.2025

Witam..Strona sklepu działa.Jak z gołębiami? Latają normalnie?

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - JureKiler - 02.12.2025

Podbijam pytanie Tym razem co do gołębi w Polsce 

- czy ktoś w tym tygodniu odebrał? Bo teraz i ja mam chujowy kontakt wczoraj nie dostałem odpowiedzi i naturalnie obawiam się zamawiać.

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - johnnowak - 02.12.2025

(02.12.2025, 10:32)JureKiler napisał(a): Podbijam pytanie Tym razem co do gołębi w Polsce 

- czy ktoś w tym tygodniu odebrał? Bo teraz i ja mam chujowy kontakt wczoraj nie dostałem odpowiedzi i naturalnie obawiam się zamawiać.

Ja nie mam kontaktu od 26...

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - JureKiler - 02.12.2025

johnnowak a zamawiałeś coś? 
- Piszesz przez temp.pm / privnote? 
Nie prosisz o darmowe paczki/sample? 
Nie piszesz głupot? 

Ja osobiście miałem kontakt w niedziele wieczorem i chciałem złożyć zamówienie ale ze wczoraj nie dostałem odpowiedzi to wolę się wstrzymać. Aż wszystko będzie w porządku

Bo planowałem większe zamówienie : /

(02.12.2025, 10:45)JureKiler napisał(a): johnnowak a zamawiałeś coś? 
- Piszesz przez temp.pm / privnote? 
Nie prosisz o darmowe paczki/sample? 
Nie piszesz głupot? 

Ja osobiście miałem kontakt w niedziele wieczorem i chciałem złożyć zamówienie ale ze wczoraj nie dostałem odpowiedzi to wolę się wstrzymać. Aż wszystko będzie w porządku

Bo planowałem większe zamówienie : /

Zamawiałem mailowo jak nie działał sklep.potem miałem potwierdzenie mailem. wiadomości pisałem temp i privnote.Ostatnia odpowiedź privnote .
Czekam cierpliwie nadal...