![]() |
|
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: High-Life.market (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=77) +--- Wątek: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market (/showthread.php?tid=4910) |
RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Forsik1910 - 02.12.2025 od 26 czyli od piatku czyli (wiadomo piatek nie liczmy weekend tez ) konktatu 2dni niemasz RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - johnnowak - 02.12.2025 26 to była środa... Nieważne.... czekam dalej 😉.. edit: Witam... Mimo opoźnienia i innych problemów gołąb wylądował.Wszystko w najlepszym porządku..😀 Polecam High-Life 👍 RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Meeow69 - 02.12.2025 Zgadza się wszystko lata nie ma żadnych problemów paka odebrana dzisiaj więc nie srać ogniem ludziska RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - JureKiler - 02.12.2025 Odezwij się ktoś z zamawiających którzy zamówili 3 i 4mmc i 3 i 4 cmc Bo debatuje nad swoim zamówieniem i jestem ciekawy czy coś się zmieniło RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - DarkSonia - 02.12.2025 JureKiler przecież dop. co wjechał nowy sort... ludzie dopiero co go dostali... zresztą sama dop. testowałam niedawno 3CMC / 3MMC / 4MMC ... z nowej partii...raczej jakby coś nowego wjechało vendor dałby znać - bo... zawsze daje znać ![]() myślę, że obecne recki moje / i innych muszą ci na chwilę obecną wystarczyć, jeśli masz ciśnienie ![]() ale ode mnie w skrócie... to co wyżej wymieniłam jest PRIMA SORT, nie ma się do czego przyczepić,
RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - JureKiler - 02.12.2025 DarkSonia chuj tam i tak już zamówiłem 3/4 MMC i 3CMC także poprosiłem o sample 4cmc i mdma, już się szykuję na swoje urodziny w święta i urlop kolejny 15 grudnia XD RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - DarkSonia - 02.12.2025 NO TO cusz mogę Ci pożyczyć, udanych lotów Jurek
RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Forsik1910 - 04.12.2025 co za ludzie nawet ty jurek wez troche daj przyklad
RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - JureKiler - 04.12.2025 U mnie akurat nie ciśnienie bo kręcę pauzę do świąt. High przyzwyczaił nas w nocy do potwierdzenia zamówienia a już minęły dwie no i zacząłem mieć jakieś delikatne obawy że względu na większą kwotę. Dam znać po prostu jak coś ruszy pozdro. Usuwam poprzedniego posta ![]() Ps.jednak mam ciśnienie bo jak sobie pomyślę o mixie 3 i 4mmc w święta to aż mi chuj staje hahaha RE: High-Life.market - Temat główny - DarkSonia - 04.12.2025 Ty znowu robisz Elipsojdę mixa pewnie JureKiler 3MMC? 3CMC? 4MMC? 4CMC? co tam leci ... + jeszcze nagroda haha ![]() zaopatrzenie na święta? czy to trening przed sylwestrem? ;p |