Designer-Chems.com - Temat główny - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: Designer-Chems.com (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=54) +--- Wątek: Designer-Chems.com - Temat główny (/showthread.php?tid=273) |
RE: Designer-Chems.com - Temat główny - roccomanfredi - 16.10.2024 Inferno Kolekcjoner899 Mglus808 Oczywiście w przypadku późniejszych doniesień ze sklepu pozostaję otwarty na zmianę opinii, choć uważam, że w tym momencie jest to trudne. Bungee54 Yes, I also did some comparison with a couple of MDPHP from other stores dated past year (I keep often some small amount as collection). I' ve read (after realizing my issue) some other feedbacks on other channels reporting specifically about the MDPHP of this store that is not what it is supposed to be and at the same time declaring no problems with some other products in the same order. I also highlight again that as i already stated here: https://dopal.org/showthread.php?tid=677&pid=104700#pid104700 how the product is declared to be in it's Freebase form, not even the HCL. Clearly i was expecting to receive an HCL not FB and it ended (like a double mistake) that i got a faked fake RE: Designer-Chems.com - Temat główny - Bungee54 - 18.10.2024 i might be getting lab results from his mdphp powder and his mdpihp crystal. if I do, I will share this information on what is really being sold here RE: Designer-Chems.com - Temat główny - Martin - 18.10.2024 It will be appreciated. RE: Designer-Chems.com - Temat główny - klejofas - 19.10.2024 Zamówienie dostałem, ogólnie obsługa i serwis mocno średnie, pomimo że opłacono zamówienie rano i środki otrzymali natychmiastowo, wysyłka nie odbyła się tego samego dnia, ani też kolejnego, suma sumarum rozciągneło się to do ponad tygodnia czasu od złożenia zamówienia do jego otrzymania, a powinno tak naprawdę byc u mnie następnego dnia, tak jak to z większości sklepów z NL do mnie dochodzi. Więc tu mocno odstają od konkurencji. Dwa podawanie cen netto bez żadnego info o tym i doliczanie podatku przy finalizowaniu zamówienia jest szczerze mówiąc średnim zagraniem. A teraz sedno sprawy zamówione mdpihp powder, nie jest deklarowaną substancją, jest to na moje oko chyba Alfa-PCyP, niestety rozczarowałem się mocno, wcześniej myślałem o możliwym zamówieniu mdphp w preorderxe ale raz że jakiś miesiac temu informowali że do 10 dni będzie a nadal nie mają, dwa sprzedawanie substancji innej od deklarowanej, raczej definitywnie skreśla ten sklep u mnie, za stary jestem na takie zabawy i walenie w chuja. Wiem co kupuje i oczekuje ze dostanę zamówiony produkt i nie ma tu opcji na dyskusję, to podstawa w tym biznesie i szkoda mi mojego czasu na patałachów co tego nie pojmują, dwa oczekuję że jak ktoś deklaruje wysyłkę tego samego dnia to to robi, a ja mam kolejnego dnia zamówienie u siebie, są sklepy które są wstanie to zapewnic nawet opłacając zamówienie przed 19 i zawsze kolejnego mam je dostarczone, dla kraajowych przesyłek to standard tutaj i sklepy inne bez problemu to robią, tak więc podsumowujac nie polecam i jebac takich sprzedawców. RE: Designer-Chems.com - Temat główny - Mglus808 - 19.10.2024 klejofas to ile tego wziąłeś że masz pewność że to nie ten sort ? 1g pewnie i nie podeszło ? RE: Designer-Chems.com - Temat główny - klejofas - 21.10.2024 10g. Używam pyrro od prawie 20 lat na codzień, ilości liczone w kg niektórych (mdpv, apvp, aphp, mdphp), testowałem w zasadzie każde jakie było na rynku w tym czasie, jestem w stanie odróżnic roznice pomiędzy sortami a całkiem inna substancją. mdpihp przerobiłem nie aż tak duzo bo to świeża dośc substancja ale pewnie pod 200g już będzie, w kilku różnych sortach i postaciach. Poza całkiem innym działaniem, różnia się też cechy fizyczne, mdpihp topi sie i paruje w bardzo wysokiej temperaturze około 300stopni i zasadniczo robi się od razu ciemnobrązową słabo parującą mazią, o charakterystycznym zapachu i smaku zblizonym do soli mdphp, przez co nie nadaje się w zasadzie do tego i działą słabo, to co otrzymałem da się waporyzowac i paruje już dobrze w około 200stopni, para jest mało przyjemna o calkowicie innym smaku i zapachu, przypomina mi najbardziej a-PCyP lub jakieś fluoro pyrro, wciągane mdpihp dla nosa jest dośc łagodne, poza jego zablokowaniem po pewnym czasie, ma też charakterystyczny zapach, to jest żrące ostro i smakuje innaczej. Ostatnia sprawa przerabiane do freebase innaczej się zachowuje i daje inny produkt końcowy. Jest to na pewno jakieś pyrro ale nie mdpihp. Muszę kupic nowe odczynniki i może zestaw do TLC to bezpodstawnie to potwierdzę, ale bez tego wiem że to nie to, za długo się tym bawię i z reguły nie mylę w ocenach. Nie będę nikogo przekonywał, jeśli ktoś miał okazję testowac to i mdpihp z innych źródeł i ma trochę doswiadczenia może się wypowie. RE: Designer-Chems.com - Temat główny - Inferno - 21.10.2024 Jak Wy ludzie możecie te MD palić, kurwa dla mnie to zapach jak by się zwłoki rozkładały i już przeciekały do sąsiada z dołu. Fu Najlepsza do jarania to jest dla mnie Alfa-PIHP, co by nie było. Polecam #Infuś RE: Designer-Chems.com - Temat główny - klejofas - 21.10.2024 Ja nie palę soli MDPHP ani MDPiHP (w zadnej postaci, bo freebase jest mocno kaustyczny) bo się do tego nie nadają wg mnie, temperatura topnienia soli hcl i parowania jest bliska temperatury dekompozycji. Co nie znaczy że nie spróbowałem na początku kilkukrotnie różnych sortów aby miec pewnośc co do tego. Są też MD które się waporyziuje bardzo dobrze np mdpv Dodam jeszcze że rozpuszczaslnośc w wodzie tego co otrzymałem i mdpihp jest całkowicie odmienna. RE: Designer-Chems.com - Temat główny - Mglus808 - 21.10.2024 Mi się bardzo dobrze paliło mdpihp oczywiście po pewnym zabiegu Od designera biorę tylko canna to raczej się nie wypowiem na tematu stimow spod jego ręki RE: Designer-Chems.com - Temat główny - John Hatcher - 21.10.2024 (14.09.2024, 08:10)John Hatcher napisał(a): My order that I paid for on September 2nd has still not arrived. The status is still on hold. I have not received a tracking number. The company does not respond to email inquiries. (16.09.2024, 16:45)Designer-Chems napisał(a): Hi Guys Where is my fuckin' Order #16548 ? I paid over 260€ for it ?!?! |