Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Designer-Chems.com - Temat główny - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: Designer-Chems.com (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=54)
+--- Wątek: Designer-Chems.com - Temat główny (/showthread.php?tid=273)

RE: Designer-Chems.com - Temat główny - roccomanfredi - 16.10.2024

Inferno Kolekcjoner899 Mglus808 voice.of.voiceless Zgadzam się z wami wszystkimi i podsumowując powiem, że to prawda, że proces zamawiania i wysyłki działa bardzo dobrze i szybko, ale prawdą jest również to, że ostatnim razem otrzymałem produkt, który nie był zgodny z tym, co zamówiłem. Próba rozwiązania problemu nie została ani zaakceptowana, ani odrzucona, ale po prostu nie została w ogóle rozpatrzona, ponieważ po prawie 3 tygodniach oczekiwania nie było żadnej reakcji ze strony sklepu. W tym momencie uważam sprawę za zakończoną i być może dodam zdjęcie produktu, aby uzupełnić raport.
Oczywiście w przypadku późniejszych doniesień ze sklepu pozostaję otwarty na zmianę opinii, choć uważam, że w tym momencie jest to trudne.

Bungee54 Yes, I also did some comparison with a couple of MDPHP from other stores dated past year (I keep often some small amount as collection). I' ve read (after realizing my issue) some other feedbacks on other channels reporting specifically about the MDPHP of this store that is not what it is supposed to be and at the same time declaring no problems with some other products in the same order.

I also highlight again that as i already stated here:

https://dopal.org/showthread.php?tid=677&pid=104700#pid104700

how the product is declared to be in it's Freebase form, not even the HCL. Clearly i was expecting to receive an HCL not FB and it ended (like a double mistake) that i got a faked fake  Big Grin

RE: Designer-Chems.com - Temat główny - Bungee54 - 18.10.2024

i might be getting lab results from his mdphp powder and his mdpihp crystal. if I do, I will share this information on what is really being sold here

RE: Designer-Chems.com - Temat główny - Martin - 18.10.2024

It will be appreciated.

RE: Designer-Chems.com - Temat główny - klejofas - 19.10.2024

Zamówienie  dostałem,  ogólnie  obsługa  i serwis  mocno  średnie,  pomimo  że opłacono  zamówienie  rano i  środki  otrzymali  natychmiastowo,  wysyłka  nie  odbyła się tego  samego dnia, ani  też  kolejnego, suma  sumarum  rozciągneło  się  to  do ponad  tygodnia  czasu od złożenia zamówienia  do jego  otrzymania,  a  powinno  tak  naprawdę byc  u  mnie  następnego  dnia,  tak jak  to  z  większości  sklepów  z  NL do  mnie   dochodzi. Więc   tu  mocno  odstają od  konkurencji. Dwa  podawanie  cen netto  bez  żadnego  info  o tym i  doliczanie  podatku przy  finalizowaniu  zamówienia  jest  szczerze  mówiąc  średnim  zagraniem. 
A  teraz  sedno   sprawy  zamówione  mdpihp powder,  nie  jest  deklarowaną substancją,  jest to na  moje  oko chyba Alfa-PCyP,  niestety  rozczarowałem się mocno,  wcześniej  myślałem  o możliwym  zamówieniu  mdphp  w  preorderxe  ale  raz  że  jakiś miesiac  temu  informowali że  do  10  dni  będzie  a  nadal  nie mają, dwa sprzedawanie  substancji innej  od  deklarowanej, raczej  definitywnie  skreśla   ten  sklep u mnie,  za stary jestem na takie zabawy i walenie w chuja. Wiem co kupuje i oczekuje ze dostanę zamówiony produkt i nie ma tu opcji na dyskusję, to podstawa w tym biznesie i szkoda mi mojego czasu na patałachów co tego nie pojmują, dwa  oczekuję  że  jak  ktoś  deklaruje  wysyłkę tego  samego dnia  to  to  robi, a  ja mam kolejnego dnia  zamówienie  u  siebie, są sklepy  które  są wstanie  to  zapewnic  nawet  opłacając  zamówienie  przed  19 i  zawsze  kolejnego  mam je  dostarczone, dla  kraajowych  przesyłek  to   standard  tutaj i  sklepy inne  bez problemu  to  robią,  tak  więc  podsumowujac  nie  polecam i  jebac takich  sprzedawców.

RE: Designer-Chems.com - Temat główny - Mglus808 - 19.10.2024

klejofas to ile tego wziąłeś że masz pewność że to nie ten sort ? 1g pewnie i nie podeszło ?

RE: Designer-Chems.com - Temat główny - klejofas - 21.10.2024

10g.  Używam  pyrro  od  prawie  20  lat  na  codzień,  ilości  liczone  w  kg  niektórych (mdpv, apvp, aphp, mdphp), testowałem  w  zasadzie  każde  jakie  było  na  rynku w  tym  czasie, jestem w stanie  odróżnic  roznice  pomiędzy  sortami a  całkiem inna  substancją. mdpihp przerobiłem nie  aż tak  duzo  bo to  świeża  dośc  substancja ale  pewnie  pod  200g już  będzie,  w  kilku  różnych  sortach  i  postaciach. Poza  całkiem  innym   działaniem,  różnia  się  też  cechy  fizyczne,  mdpihp  topi sie  i paruje  w  bardzo  wysokiej  temperaturze  około  300stopni i  zasadniczo  robi  się  od razu  ciemnobrązową słabo  parującą  mazią, o  charakterystycznym  zapachu i smaku zblizonym do  soli  mdphp,  przez co  nie  nadaje się  w zasadzie do  tego  i działą  słabo,  to  co  otrzymałem  da się waporyzowac  i  paruje  już  dobrze  w  około  200stopni,  para jest  mało  przyjemna  o  calkowicie  innym  smaku  i zapachu,  przypomina  mi  najbardziej  a-PCyP lub jakieś  fluoro pyrro,  wciągane  mdpihp  dla  nosa jest dośc łagodne,  poza  jego  zablokowaniem  po  pewnym czasie,  ma  też charakterystyczny  zapach,  to  jest   żrące  ostro i  smakuje  innaczej. Ostatnia sprawa  przerabiane  do  freebase  innaczej  się  zachowuje  i  daje  inny produkt końcowy. Jest to  na  pewno  jakieś  pyrro  ale  nie  mdpihp.  Muszę  kupic  nowe  odczynniki i może  zestaw  do  TLC to  bezpodstawnie  to  potwierdzę,  ale bez tego  wiem  że  to nie  to,  za długo się  tym  bawię  i  z reguły nie mylę w ocenach. Nie  będę  nikogo przekonywał,  jeśli  ktoś  miał  okazję  testowac  to i  mdpihp z innych  źródeł i ma  trochę  doswiadczenia  może się  wypowie.

RE: Designer-Chems.com - Temat główny - Inferno - 21.10.2024

Jak Wy ludzie możecie te MD palić, kurwa dla mnie to zapach jak by się zwłoki rozkładały i już przeciekały do sąsiada z dołu. Fu
Najlepsza do jarania to jest dla mnie Alfa-PIHP, co by nie było. 
Polecam #Infuś

RE: Designer-Chems.com - Temat główny - klejofas - 21.10.2024

Ja nie  palę soli MDPHP ani  MDPiHP (w zadnej postaci, bo freebase jest mocno kaustyczny)  bo się  do  tego  nie  nadają wg  mnie, temperatura  topnienia soli hcl  i  parowania  jest  bliska  temperatury  dekompozycji.  Co  nie  znaczy  że  nie  spróbowałem na początku kilkukrotnie różnych sortów  aby  miec  pewnośc co do tego. Są  też MD  które  się  waporyziuje  bardzo  dobrze   np  mdpv   Dodam   jeszcze  że  rozpuszczaslnośc  w  wodzie  tego  co  otrzymałem  i  mdpihp  jest całkowicie  odmienna.

RE: Designer-Chems.com - Temat główny - Mglus808 - 21.10.2024

Mi się bardzo dobrze paliło mdpihp oczywiście po pewnym zabiegu

Od designera biorę tylko canna to raczej się nie wypowiem na tematu stimow spod jego ręki

RE: Designer-Chems.com - Temat główny - John Hatcher - 21.10.2024

(14.09.2024, 08:10)John Hatcher napisał(a): My order that I paid for on September 2nd has still not arrived. The status is still on hold. I have not received a tracking number. The company does not respond to email inquiries.

(16.09.2024, 16:45)Designer-Chems napisał(a): Hi Guys
What is the problem let’s solve it
Please send your ordernumber
And one thing if a packages it’s stuck it’s not our fault. 

Everyone can pay for insurance it’s 17,95euro most of them they don’t do that.
But anyway we most of the time give them a reship.

Where is my fuckin' Order #16548 ? 
I paid over 260€ for it ?!?!