Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: High-Life.market (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=77)
+--- Wątek: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market (/showthread.php?tid=4910)

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - johnnowak - 10.12.2025

Kolejna paka dotarła.Wszystko w porządku.Bhp na wysokim poziomie jak zwykle....
Dzięki High-Life 😉...

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - johnnowak - 10.12.2025

Kolejna paka dotarła.Wszystko w porządku.Bhp na wysokim poziomie jak zwykle....
Dzięki High-Life ...

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - JureKiler - 10.12.2025

Paka odebrana do tygodnia będą ciekawe opinie i zdjęcia bo prawie cała oferta hajlajfa

RE: High-Life.market - Temat główny - KapitanKreska - 11.12.2025

Paka zamówiona ***szczegóły***, jak narazie zero kontaktu, ale czekam cierpliwie i tak mnie nie ma w kraju. Trochę zamówiłem arsenału także jak przyjdzie będzie co testować  Big Grin

RE: High-Life.market - Temat główny - Forsik1910 - 11.12.2025

jak kontaktu niema to chyba exit scam

wiadomo ze to XD jest zeby glupek se nie pomyslał

Chłopie robisz se jaja ok, jakbyś wtopił kiedyś kasę wartą 2kg to też byś był podejrzliwy. Żadnej paniki nie siałem tylko czekałem aż ktoś da znać czy wszystko lata. W tej branży to nawet nie musi być exit scam tutaj wszystko możliwe, także te podśmiechujki wsadź sb w dupe..

Vendor ma ciekawy asortyment i czekam na testy

RE: High-Life.market - Temat główny - Forsik1910 - 11.12.2025

jaja to wy se robicie i mody powinni zrobic porzadek z tym ze ktos po 2 dniach pisze i placze ze exit scam zygac sie chce i sie zastanow albo nie zamawiaj,ciągle to samo ciagle to samo czytac nie umiesz jaka sytuacje byla 3 dni temu ? debil jestes?

Gnoje jebane teraz jak sklep 3 dni nie bd odpowiadal bedzie pisac ze exit scam? burdel robicie i do szeregu i salutuj jak to sami zobaczycie to sie przegnacie bo to żenua z waszej strony,az hl sie tu nie pojawia bo widac z kim ma doczynienia

(11.12.2025, 16:44)Forsik1910 napisał(a): jaja to wy se robicie i mody powinni zrobic porzadek z tym ze ktos po 2 dniach pisze i placze ze exit scam zygac sie chce i sie zastanow albo nie zamawiaj,ciągle to samo ciagle to samo czytac nie umiesz jaka sytuacje byla 3 dni temu ? debil jestes?

Na chu z ryjem na mnie, cofnij sobie i znajdź mi gdzie pisałem, że to exit scam. Zapytałem czy lata i czekałem, aż mi JureKiler da znać. Dał znać i zamówiłem. Weź przystopuj albo zmniejsz linie bo ci odpierdala

RE: High-Life.market - Temat główny - JureKiler - 11.12.2025

(11.12.2025, 14:25)KapitanKreska napisał(a): Paka zamówiona przedwczoraj, jak narazie zero kontaktu, ale czekam cierpliwie i tak mnie nie ma w kraju. Trochę zamówiłem arsenału także jak przyjdzie będzie co testować  Big Grin

Miałeś potwierdzenie na mailu? Jak Nie to czekaj od momentu potwierdzenia do otrzymania paczki max 3 dni robocze. Przecież wystarczy się zorientować w ostatnich postach że są opóźnienia. Jeżeli ktoś jest cisnieniowcem i martwi się o swój hajs (jak ja) to powinen wstrzymać sie do czasu wyprostowania regulaminowego lotu paczek. 

Ja sie wstrzymuje do momentu regulaminowego czasu lotu bo mam za słabe nerwy Big Grin i za dużo na głowie. 

Moja paczka od zamówienia do otrzymania 8 dni (liczone z dniami weeekendowymi) wszystko dolatuje.

RE: High-Life.market - Temat główny - Babajaga - 12.12.2025

Znowu jakieś problemy i opóźnienia, standard. DLA WSZYSTKICH NOWYCH UŻYTKOWNIKÓW, NIE ZAMAWIAJCIE TUTAJ NICZEGO. TO JAKIES ZARTY, CALY CZAS JAKIES PROBLEMY. NATOMIAST KIEDY SIE O TYM PISZE TO GRUPA 3-4 ZJE***ÓW ZACZYNA TŁUMACZENIE "VENDORA" I WYMYŚLA, ZE NIE MOZESZ SIE O NIC ZAPYTQC I MASZ CZEKAC NA LITOSCIWEGO "VENDORA" KTORY WYSLE PACZKE. Na moje nieszczęście zamówiłem we wtorek nie wchodzac tutaj i znowu dupa.

Polcam Chem**trum z dopka, jakość dużo lepsza i wysyłka expres