Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Designer-Chems.com - Temat główny - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: Designer-Chems.com (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=54)
+--- Wątek: Designer-Chems.com - Temat główny (/showthread.php?tid=273)

RE: Designer-Chems.com - Temat główny - Venus - 04.11.2024

Nie chcę wywoływać kontrowersji, ale uważam, że DESIGNER-CHEMS.COM wypełnia swoje produkty wypełniaczami.

Niedawno złożyłem zamówienie na kilka produktów. Myślę, że alfa są w porządku, baza jak zawsze pachnie spermą. Ale na przykład 6-APB nie wydaje się zbyt sympatyczny, o-dsmt to granulowany proszek z mieszaniną bieli i szarości i jest silniejszy niż o-dsmt firmy Rechem**, który ma własną analizę laboratoryjną, gdzie pasuje do tego, czym jest i to to czysty biały proszek.
I najlepsze.
Myślę, że 3-fma zmieszano z katynonami... Wśród żółtego proszku 3-fma wypada dość duży kryształ. Myślę, że to Nep lub 2 mmc. Jutro zamienię to na proszek i wdycham dla potwierdzenia. Życz mi szczęścia.

RE: Designer-Chems.com - Temat główny - AdriannaG - 04.11.2024

A ktoś może jeszcze potwierdzić legitność vendora? Czy tak jak Venus piszę, że coś jest nie tak z towarem?

RE: Designer-Chems.com - Temat główny - DGEloV - 04.11.2024

AdriannaG. vendor jest legit

RE: Designer-Chems.com - Temat główny - Venus - 04.11.2024

To jest legalne. Wreszcie produkty docierają. I wydają się być dobre. Ale wygląda na to, że ma tendencję do szaleństwa z niektórymi nadzieniami.

Dzisiaj wyjąłem kamień, który znalazłem w 3-fma (jeden z kilku mieszanych kryształów), zmiażdżyłem go i zrobiłem linię.
Potwierdzam, że jest to NEP.

Nie mówię, że zawsze to robię. Może nie zostało mu już zbyt wiele 3-fma. Ale kiedy surfowałem po Internecie, facet na Rc-sce... (forum) oznaczył to jako Unikaj tego dostawcy. Chociaż René nie jest zbyt zdrowy psychicznie, że tak powiem...

RE: Designer-Chems.com - Temat główny - Bungee54 - 05.11.2024

This sellers mdpihp is mdpihp but very weak mdpihp. This sellers mdphp powder is dipentylone. I read what the lab results said, "they" tested both of these from his september supply (i think) 

Thought u guys would like to know.

RE: Designer-Chems.com - Temat główny - mixer666 - 07.11.2024

Czym tutaj aktualnie dolatują gołębie? Czy pakowanie jest solidne? Bo na żółte paczkomaty oni nie wysyłają aktualnie?

RE: Designer-Chems.com - Temat główny - DGEloV - 08.11.2024

• Jak nie jesteś pewien to napisz bezpośrednio maila do Vendora to sie dowiesz
  • mixer666

RE: Designer-Chems.com - Temat główny - mixer666 - 08.11.2024

Info od klientów jest cenniejsze Wink (i możliwe szybsze jak czytam Tongue )

RE: Designer-Chems.com - Temat główny - Mglus808 - 08.11.2024

Tak od designera normalnie dochodzi wszystko tylko weź najdroższą wysyłkę za 20 e

RE: Designer-Chems.com - Temat główny - Szatan69 - 15.11.2024

Ktoś zamawiał?