Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: Escobar.store (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36)
+--- Wątek: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store (/showthread.php?tid=12)

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store - dzwudziesty - 22.07.2024

Po to są uczuleniowki Wink

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store - Czeslawo - 22.07.2024

(22.07.2024, 10:41)kolomolo88 napisał(a): Daruj sobie takie komentarze... Opisałem sytuację jaka miała miejsce by przypadkiem w przyszłości nikt nie zrobił sobie krzywdy waląc towar gdzie dawkowanie powinno być zupełnie inne niż to które otrzymał.

Słuchaj jak się realizuje "X" zamówień ma prawo liczba "Y" się zdarzyć, ale Escobar to gość z zasadmi, jeżeli skontaktujesz się mailem, 
to można kulturalnie wiele spraw załatwić, tego jestem pewien. Wink

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store - kalakanin - 22.07.2024

To racja, kiedyś zamówiłem hexen a dostałem 3cmc, po kontakcie umówliśmy się z esco, że wyśle mi hexa i etykiete na którą zwrócę trójkę. ja juz zapakowałem tą tróje w 20 warstw foli, szal i wielką kopertę a tu nagle przychodzi kod na hexa z dołączoną wiadomością, że tą trójkę moge sobie jednak zatrzymać Tongue (tylko tu w grę wchodziły małe ilości jak coś) Teraz czekam na rakiete z ICEM TongueP

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store - Lukas1985 - 22.07.2024

Chyba jedyny vendor który działa już tyle lat i nie było wałow, oszustw i cholera wie czego.

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store - Lifeisbrutal - 22.07.2024

No jasne, że nie było wałów, oszust ani nic z tych rzeczy. Zamawiam od escobara od momentu kiedy jestem tutaj na forum. Każda zawartość paczki się zgadzała i zawsze w bardzo szybkim tempie była w moich rękach. Składałem właśnie dzisiaj zamówienie przebieg realizacji express, paka leci z czego jestem bardzo zadowolony. Zamówione pierwszy raz ice, po reckach sądzę, że kosior trójka.

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store - Sniffiarz97 - 23.07.2024

Hejka, ten session jest aktualny u Pablo co widnieje na forum?

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store - Epsiakos - 23.07.2024

Sniffiarz97 Tak

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store - Sniffiarz97 - 23.07.2024

Ok, to czekam na jego odpowiedź. Pewnie jakieś okreslone są przedziały czasowe kiedy odpisuje

RE: Escobar.store - Temat Główny - Sniffiarz97 - 23.07.2024

Ok, dzięki

RE: Escobar.store - Temat Główny - dzwudziesty - 23.07.2024

Escobar bracie wiem, że to zwykle męczenie buly, ale proszę pomyśl o powrocie hexa tudziez może o jakimś nepie o Alfie nie wspominając. Brakuje u Ciebie na sklepie jakiegoś stima, każdy byłby uradowany i nosił Cię na rękach (ja już Cię noszę hehe) pozdro.