Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: High-Life.market (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=77)
+--- Wątek: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market (/showthread.php?tid=4910)

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - DrakoMalfoy - 03.01.2026

(27.12.2025, 19:18)Pagan napisał(a): Uderzę do niego na priv no i korci mnie to 3mmc miał ktoś może styczność i może rzetelnie napisać parę słów nt. odczynnika? Trochę słabo z recenzjami.

Ja próbowałem z bratem po pierwszych liniach byliśmy w szoku tak nas fajnie zrobiło ale z każdą linią urok słabł i po kilkunastu godzinach już się nie opłacało tego walić na nos bo prawie nie robiło :/ 

poprzedni sort ten miękki kryształ był lepszy dla mnie bo robił cały czas, nawet po 2 dniach  chlorami  Podobno kultowa

Btw. Nic mnie bardziej nie wkurwia niż to, że vendoorzy nie aktualizują sortów zamawiałem 3 miesiące temu od HL 3 i 4mmc zamówiłem 2 tygodnie temu i jeden i drugi sort jest inny a zdjęcia się nie zmieniają. Od początku.

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Blade12 - 03.01.2026

@"JureKiler" najwidoczniej nie mają czasu aktualizować fotek  Podobno kultowa

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - DarkSonia - 03.01.2026

(03.01.2026, 22:49)JureKiler napisał(a): Ja próbowałem z bratem po pierwszych liniach byliśmy w szoku tak nas fajnie zrobiło ale z każdą linią urok słabł i po kilkunastu godzinach już się nie opłacało tego walić na nos bo prawie nie robiło :/ 

poprzedni sort ten miękki kryształ był lepszy dla mnie bo robił cały czas, nawet po 2 dniach  chlorami  Podobno kultowa

Btw. Nic mnie bardziej nie wkurwia niż to, że vendoorzy nie aktualizują sortów zamawiałem 3 miesiące temu od HL 3 i 4mmc zamówiłem 2 tygodnie temu i jeden i drugi sort jest inny a zdjęcia się nie zmieniają. Od początku.

Jeśli chodzi o "smyranie" to główną rolę tu gra tolerka...

Jeden będzie czuł do 10 lajna dorzutki ... a drugi już po 3cim ledwo ledwo złapie floU
No niestety... przy 3MMC/4MMC pomaga "na chwilę" zwiększenie towaru w ustawionej kresce, ale to tylko na chwile bo w końcu i tak już zostanie... tylko speed i "przećpanie".
Zawsze PRZED zabawą się przespać, pojeść, nie specjalnie ogarniać wysiłek/pracę fizyczną ... zawsze impreza wtedy lżejsza i dłuższa.

A co do różnych sortów, zgodzę się bo to trochę wkurwiające, tutaj w sensie "u prawie każdego vendora" musimy zazwyczaj liczyć tylko na siebie i swoje recki. 
Chociaż lubimy jak nas vendor informuje o nowej wrzucie... tak trzeba brać pod uwagę, że ma wiele "magazynów" i czasami paka leci raz z tego raz z tego... i jest to loteria czasem co dotrze czy dzisiejszy czy wczorajszy sort  Big Grin ale najważniejsze, że dociera...

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - smakosz - 04.01.2026

High-LifeMarket mordeczko, a mogli byście częściej aktualizować zdjęcia sortów, jeśli wjeżdża jakiś nowy i inny od poprzedniego? wtedy będzie mniej nieporozumień i narzekań

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - DrakoMalfoy - 04.01.2026

(03.01.2026, 23:08)Blade12 napisał(a): @"JureKiler" najwidoczniej nie mają czasu aktualizować fotek  Podobno kultowa

Oj to takie pierdolenie tylko dobrze wiedzą kiedy wjeżdża nowy batch a ogarnąć zdjęcie to moment a każdy by był zadowolony

Jakoś jak wjechał nowy rzut pięknego 3 i 4 cmc to fotki były odrazu Big Grin chyba ze po prostu sort się psuje i chcą wciskać zareklamowany jako stary lepszy wtedy to ma sens

DarkSonia a no chuja prawda ta tolerka która piszesz ponieważ pablita 4mmc potrafi robić 3 dni prawie tak samo Big Grin więc tu tylko i wyłącznie chodzi o jakość tematu i jego moc

Ostatnio grube testy zrobiłem poświęciłem 2x 3-4 doby dla 3mmc HL i 4mmc pabla wycisnąłem wszystko co się da z nich razem ze wszystkimi ubokami mógłbym napisać naprawdę wiele ale trochę mi się nie chce bo pracuje trenuje a tu zaglądam bardzo rzadko

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - DarkSonia - 04.01.2026

@"JureKiler"  masz rację  ... nie znam się ( na Tobie ) może jesteś ewenementem który na wyjebane w tolerke i zawsze Cię będzie smyrało jak trzeba

nie chcesz zarobić na swojej zajebistości?  Big Grin myślę, że nie jeden ćpun by tak chciał... aby zawsze go smyrało jak trzeba i organizm nie regulował pod homeostazę kosmicznych bomb mefedronów klefedronów czy cholera tam wie czego jeszcze...
tolerka to podstawa "działania" organizmu, gdyby nie ta "regulacja" to wiele imprez zakończyło by się źlę, zwł kiedy dorzucamy, nie piszę teraz o zajechanych receptorach, ale do UJA Pana Jurek przeczytaj raz jeszcze co napisałeś  Big Grin

i odnieś się do 3MMC a nie nagle wyskakujesz z Mefedronem, piszesz o innym vendorze w temacie HL... i jeszcze inne...
ja pisałam strikte o 3MMC, ta zabaweczka działa troszkę inaczej niż Mefedron choć subiektywnie mogło by się zdawać, że działają podobnie...

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - DrakoMalfoy - 04.01.2026

DarkSonia ok a więc;

3mmc teraźniejsze hj - robi ZAJEBSICIE parę godzin później po 8 godzinach  bardzo duży spadek mocy +\- 60-70%. 

3mmc sprzed 2 miesięcy HL - robiło zajebiście nawet po (48h na chlorach) co jest abstrakcją, A jak zaczynałem solowy melanż z tym sta tum  3mmc to nawet robiło po 2 dniach tak samo praktycznie. Bez zauważalnych spadków mocy.

Piękny był poprzedni sort, aż łza mi się w oku kręci że już go nie ma High-LifeMarket mam nadzieję że ściągniesz ten co był 3 miesiace temu 

Ps jeżeli nie próbowałaś tego i wcześniejszego sortu to nawet nie chcę żebyś się wypowiadała na tematy odczynników bo tylko zaśmiecasz 
i nie wiesz 
i nie zrozumiesz o co mi chodzi 

Jeżeli chodzi o moja tolerke to praktycznie jak zawsze przerwy między badaniami około 2 miesięcy suplementacja treningi dobre jedzenie.

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Dead Nightmares - 04.01.2026

@"JureKiler" 

zgadzam sie z tym 4mmc od pabla, mialem okres, ze jadlem 100g w ciagu i mef caly czas kopie, moc owszem spada, ale to nie jest to co po chlorach, ze po 10g juz jest lipa i wiecej schiz, niz fazy

w sumie to przez te cale 100g bawilem sie dobrze Podobno kultowa

Dead Nightmares 
Ja tylko dałem jej taki przykład żeby zrozumiała co to jest naprawdę wysokiej jakości towar który będzie robić parę dni prawie bez spadków mocy. Ale zrozumiała po swojemu 
I musiałem wytłumaczyć naprzykladzie dwóch sortów 3mmc HL

- oczywiście ja pisałem wszystko na swoim przykładzie gdzie tam regeneruje mi się ta tolerka ostatnimi czasy

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - DarkSonia - 04.01.2026

(04.01.2026, 17:07)JureKiler napisał(a): DarkSonia ok a więc;

3mmc teraźniejsze hj - robi ZAJEBSICIE parę godzin później po 8 godzinach  bardzo duży spadek mocy +\- 60-70%. 

3mmc sprzed 2 miesięcy HL - robiło zajebiście nawet po (48h na chlorach) co jest abstrakcją, A jak zaczynałem solowy melanż z tym sta tum  3mmc to nawet robiło po 2 dniach tak samo praktycznie. Bez zauważalnych spadków mocy.

Piękny był poprzedni sort, aż łza mi się w oku kręci że już go nie ma High-LifeMarket mam nadzieję że ściągniesz ten co był 3 miesiace temu 

Ps jeżeli nie próbowałaś tego i wcześniejszego sortu to nawet nie chcę żebyś się wypowiadała na tematy odczynników bo tylko zaśmiecasz 
i nie wiesz 
i nie zrozumiesz o co mi chodzi 

Jeżeli chodzi o moja tolerke to praktycznie jak zawsze przerwy między badaniami około 2 miesięcy suplementacja treningi dobre jedzenie.

KOTUŚ... ja jestem na bieżąco z każdym sortem HL to po pierwsze.

Po drugie... na to jak na Ciebie zadziała dziś jutro czy za tydzień dana substancja to wpływ ma na to nawet ciśnienie armosferyczne i to czy rano się wkurwiłeś na sąsiada czy nie... chemia MUSKU jest bardzo... ciekawa - proponuję się z nią zapoznać zanim zaczniesz:
- pisać brednie odnośnie tolerki
- cisnąć mnie jak ktoś Ci nie dopinguje w Twoich maratonach i ma deko inne zdanie na temat tego co robisz, a lecisz z tego co wie całe forum dość dobrze ( w sensie ilościowym ) czasami ciało reaguje szybszą regeneracją czasami wolniejszą ale myślałam że na to wpadniesz a nie będziesz czarował w postach i patrzył na każdy odcień danego kryształka bo dziś smyrło Cię o 12% mniej niż wczoraj, przeciez to absurd

ja nic do Ciebie nie mam, ale jesteś osobą, która bierze nie mało i wachania "działania" w dużej mierze są spowodowane TWOIM STANEM organizmu, na drugim miejscu jakością sortu, bo jeżeli masz nawet "chujowy sort" deko zanieczyszczony ale jest w nim 3MMC  to i tak Cię porobi jak 3MMC... najwyżej się potem pomęczysz trochę z resztą chujstwa którą zażyłeś, ale po prostu czasami daj se trochę na wstrzymanie zamiast rozkminiac czy vendor dziś przycioł w uja czy jutro... bo Cię smyrło słabiej.

tak poza tym Cię lubię... po co takie teksty piszesz do mnie jak to co napisałam jest na tyle oczywiste, że każdy ogarnięty ćpun wie o co kaman ZE SAMYM SOBĄ zanim przyjebie się do odczynnika, które poki co [ jeśli chodzi o HL ] są na tyle prawilne, a 3MMC działa jak 3MMC i oby się to utrzymało jak najdłużej :*

(04.01.2026, 17:24)JureKiler napisał(a): Dead Nightmares 
Ja tylko dałem jej taki przykład żeby zrozumiała co to jest naprawdę wysokiej jakości towar który będzie robić parę dni prawie bez spadków mocy. Ale zrozumiała po swojemu 
I musiałem wytłumaczyć naprzykladzie dwóch sortów 3mmc HL

- oczywiście ja pisałem wszystko na swoim przykładzie gdzie tam regeneruje mi się ta tolerka ostatnimi czasy

człowieku PRZECIEŻ TO NIE ZALEŻY OD TOWARU - TYLKO OD CIEBIE I JAK SOBIE RADZISZ "W GŁOWIE" Z TYM CO BIERZESZ... 
słąbsza parta człowieka... odpadnie szybciej, mocniejsza później... Ty yo piszesz na trzeźwo?  Big Grin

ten sam towar dziś Cię będzie robił 3 dni dobrze... a za 4 tygodnie... może Cię porobi dzień dobrze... normalnie ukłon w stronę Lukas1985  zapodaję, bo akurat w tej kwestii się z nim zgadzam. 

tolerka TOLERKA i jeszcze raz TOLERKA 

[Obrazek: frrr.jpg]