4-CMC - Opinie o produkcie. - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o U偶ywkach i RC (https://dopal.org) +-- Dzia艂: Dzia艂y partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dzia艂: Escobar.store (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36) +--- W膮tek: 4-CMC - Opinie o produkcie. (/showthread.php?tid=19) |
RE: 4-CMC - Opinie o produkcie. - Kajabuza - 20.11.2022 No normalnie. 馃榿
Poza znanym z "czw贸rek" dzia艂aniem euforyzujacym, kt贸re pojawi膮 si臋 do trzech oko艂o dorzutek dostajemy w gratisie speeda do ko艅ca wora.聽 馃槑馃槑馃槑馃槑馃槑馃槑馃槑馃槑馃槑馃槑馃槑 RE: 4-CMC - Opinie o produkcie. - Beeniepatu - 20.11.2022 @"Kaja Buza"聽dzis zdecydowanie nie jest Twoj dzien. Skoro cos nie dziala tak jak powinno (bez znaczenia czy subiektywnie lepiej czy gorzej), to jak mozna uznac, ze 'poza znanym z czworek' 馃 To by znaczylo, ze oprocz prawilnego dzialania, dostajemy cos wiecej. RE: 4-CMC - Opinie o produkcie. - kot_kreskowy - 20.11.2022 Beeniepatu聽dzia艂anie dzia艂aniem, a gusta gustami Mo偶e po prostu @"Kaja Buza"聽lubi tak膮 faz臋 gdzie pierwsze skrzypce gra speed. Ja jestem zakochany w euforii. Im bardziej pot臋偶ne eufo, tym lepiej 馃敟 A teraz info dla amator贸w klefa; Je艣li聽 komu艣 nie pasuje zbyt du偶y wystrza艂 serotoniny, niech bierze escobarowy sort. Jest mocny i wydajny. Ale je艣li kr臋ci kogo艣 porz膮dny wystrza艂 eufo聽 to聽 do s艂onia. Ka偶dy znajdzie聽 co艣 dla siebie馃榿 A czy to klasyczny klef, to nie mi ocenia膰. Trzeba by by艂o test贸w chemicznych.聽 Mi smakowa艂 i tyle. 馃榿 @"Kaja Buza"聽worek o kt贸ry wspomnia艂em to 5 gram. To tak gwoli 艣cis艂o艣ci. RE: 4-CMC - Opinie o produkcie. - Beeniepatu - 20.11.2022 kot_kreskowy聽my nie rozmawiamy o subiektywnych upodobaniach. Tylko o obiektywnej farmakodynamice substancji, jaka jest 4cmc. Fakt, ze dyskusja powinna byc w watku o substancji. A nie tu, gdzie powinny byc subiektywne (ale rzetelne) opinie o danym sorcie. Z perspektywy spelnienia oczekiwan. Dzieki za zwrocenie uwagi. Jak ktos chce dalej ciagnac temat o 4cmc jako substancji, to prosze postujmy w stosownym watku. RE: 4-CMC - Opinie o produkcie. - fiodor - 20.11.2022 Czworeczka z pi膮tku tak si臋 prezentuje: RE: 4-CMC - Opinie o produkcie. - Amanita - 21.11.2022 Rewelacja 聽. Wczoraj wieczorem zacz臋艂o si臋 moje pierwsze spotkanie z 4 cmc. Szuka艂am orze藕wiaj膮cej euforii, s艂ucha艂am Waszych sugestii i jestem zadowolona.聽 Paczka przysz艂a mega szybko. 10/10 Euforia zdecydowanie jest odczuwalna, ale nie czu膰 zm臋czenia.聽 Co wa偶ne 艣niadanie smakuje, chocia偶 ca艂膮 noc kreski testuj臋. Zdecydowanie b臋d臋 wraca膰 do tego produktu.聽 RE: 4-CMC - Opinie o produkcie. - tome3eqkks - 24.11.2022 mo偶na spa膰 normalnie po tej 4-ce? RE: 4-CMC - Opinie o produkcie. - Szatan69 - 25.11.2022 Zale偶y od cz艂owieka i ile we藕mie.. Ja聽na przyk艂ad聽nie moge usn膮膰 normalnie聽po wieczornym 聽3g RE: 4-CMC - Opinie o produkcie. - Amanita - 25.11.2022 tome3eqkks聽ja jak zjadlam to spa艂am 聽Po dobie bo wcze艣niej mia艂am co robi膰. Zasn臋艂am w trakcie zbli偶ania g艂owy do poduszki, najedzona i z bananem na buzi. RE: 4-CMC - Opinie o produkcie. - Beeniepatu - 25.11.2022 Zasnelam... po dobie. W takim razie nie ma problemow z tym 馃槑 |