![]() |
4-CMC Deluxe - Opinie o produkcie - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: Escobar.store (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36) +--- Wątek: 4-CMC Deluxe - Opinie o produkcie (/showthread.php?tid=2075) |
RE: 4-CMC Deluxe - Opinie o produkcie - boro - 30.07.2024 (30.07.2024, 14:05)Czeslawo napisał(a): Napisze ktoś opinię/recenzję dotyczącą 4-CMC Deluxe. ? Czesiu, czekam na shipa. Sciury dadzą znać cóż to za cukiereczki (30.07.2024, 14:05)Czeslawo napisał(a): Napisze ktoś opinię/recenzję dotyczącą 4-CMC Deluxe. ? Czesiu, czekam na shipa. Sciury dadzą znać cóż to za cukiereczki RE: 4-CMC Deluxe - Opinie o produkcie - Johny981 - 05.08.2024 Powiem tak ja tego nie waliłem! Tylko dla koleżki dalem. Wygląd duże brązowe dość twarde kryształy . Intensywny w kurwę zapach. Kolegą spróbował i mówił że dawno takiego kozaka nie walił . Chęć na gadkę bez przerwy i coś podziałać. Myślę że temat wart uwagi bo koleżka to zbyt dużych przerw nie robi i wali często i go tak sponiewieralo. Postaram się jutro foto wrzucić . RE: 4-CMC Deluxe - Opinie o produkcie - kot_kreskowy - 05.08.2024 @"Johny981" Brązowe? Brązowy był CHOCO a DELUXE bardzo jasny był zawsze, czyżby coś się zmieniło? RE: 4-CMC Deluxe - Opinie o produkcie - Powerpolish - 05.08.2024 kot_kreskowy nic się nie zmieniło, mam 4cmc delux i jest bialy. A 4cmc chocko jest brązowe. Tego chocko jeszcze nie jadlem, ale 4cmc delux jest kozak w chuj, mi to lepiej podeszło niż 3cmc ice, dłużej działanie. Przy sniff dziala lepiej niż oral, tzn lepsze działanie, pogadasz, coś porobisz, a jak oral to położysz się na łóżku i nie chce Ci się wstać, i sniff dwa, trzy razy i nos zajebane, ale te 4cmc jest zajebiste. Jak zajebalem 300 oral i 200 sniff to ledwo do domu doszedłem i obraz tak klatkowalo, dodatkowo szczena tak napierdala że cud że zębów nie zgubulem, ponad 2 godz działała ta dawka. Po 2 dniach zajebalem 200 do kapsuły i 100 sniff to działało ponad godzinę, ale jest ogień RE: 4-CMC Deluxe - Opinie o produkcie - boro - 05.08.2024 Generalnie paka wpadla zapach mocny jak kiedyś przy zakupie 3 od kolekcjonera, jeszcze nie testowane. Wiecej drobnych kamyczkow i pyłu - w opisie na sklepie odwrotna informacje. Kolor Biały to nie jest, brązowy tez nie. Powiedziałym, ze delikatnie kremowy. RE: 4-CMC Deluxe - Opinie o produkcie - Lifeisbrutal - 05.08.2024 boro Możesz wstawić zdjęcie? Teraz w sensie czyli niedawno paka wpadła tak? RE: 4-CMC Deluxe - Opinie o produkcie - W4M4H - 05.08.2024 boro powiem ci tak często się nie zgadza są tylko kryształki, pyłu nie miałem. Raz jedynie dostałem że pół na pół były kamienie i kryształki. Jakość i cena jest bardzo dobra. Coś za coś. Na stronie jest inny sort, a dostajesz inny RE: 4-CMC Deluxe - Opinie o produkcie - boro - 05.08.2024 Pewnie, ze tak. Jestem tego swiadomy, nie mam do nikogo pretensji. Zwrociłem uwage, ze info na stronie z deka odbiega od rzeczywistości. Mi czy to pył czy kamien jeden grzyb ale wiem, ze inym robi to roznice (05.08.2024, 15:00)Lifeisbrutal napisał(a): boro Możesz wstawić zdjęcie? Nie mam jak foty wstawic, paka wpadla pare dni temu. kamyczki wielkosci 1-3mm maks, pojedyncze wieksze moze z 5mm + pyłek/drobnica taka RE: 4-CMC Deluxe - Opinie o produkcie - kot_kreskowy - 05.08.2024 To zależy, w większości dostajesz kamloty. A jak magazyn ma do odważania kilka gieta to przecież normalnym jest, że musi coś pokruszyć no bo jak, laserem ma to kurwa odciąć czy kataną jak samuraj??? 😎 Nie wiem ile tego zamówiłeś, ale kupując 5 czy 10 gram nie spodziewaj się samych wielkich kamieni. Dawać te opinie 😁 RE: 4-CMC Deluxe - Opinie o produkcie - kej9 - 05.08.2024 moze tez jakas koncowka tematu, nie wiem. wazne ze klepie, nie? ![]() |