Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
4-MMC Original - Opinie o produkcie. - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: Escobar.store (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36)
+--- Wątek: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. (/showthread.php?tid=2193)

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - Escobar - 04.07.2023

JureKiler  pamietaj ze to jest dalej 4mmc, towar unikatowy i prawie nie do zdobycia, tak jak zauwazyles dziala dalej zajebiscie, dalej jest zajebistym starym mefedronem, korzystaj poki jest bo zaraz moze go znowu dłuuuugo nie byc, zleciłem dodatkowe suszenie, @"PUDZILLA"  to jest ten sort ktory kupowales wiec sam widzisz ze jest dobry

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - kot_kreskowy - 04.07.2023

Jeśli komuś nie smakuje, to ja pójdę tym osobom na rękę i przyjmę ten gruz z przyjemnościąPodobno kultowa
Nawet kurwa taczkę mogę podstawić😎

Sorry, ale uważam, że wybrzydzanie i marudzenie na prawilniaka, traktuję jako zdecydowany afront.

Przypominam, że mamy rok 2023, a nie 2014.

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - shaqu245 - 05.07.2023

I do mnie leci 25 tego cuda.
Jak widać po stosunku reputacji do moich postów raczej wiem co tutaj pisze.
Dam znać.
Miałem sporo przerwy więc coś skrobnę.
Jak będzie wilgotne to się dosuszy. Nic nowego aby jeden proch czy kamień był wilgotny.

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - Nieświadomka - 05.07.2023

@"PUDZILLA" pisał właśnie że więcej jak 150mg mam nie brać bo on po takiej dawcę miał odruchy wymiotne Smile

Ja czekam na gołębia. Jak się pojawi tylko na miejscu to wstawie aktualne zdjęcia sortu a powinien temat dolecieć lada dzień Smile

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - JureKiler - 05.07.2023

Escobar  tak jest, jest dalej wysoce aktywny a to ze zleciłeś suszenie (odparowanie) to duży plus dla ciebie i tego tematu.
Szkoda ze sorty się zmieniają bo ten jest zajebisty a tamten poprzedni był bajeczny
- 3 dni zrobiłem na tym obecnym sorcie i było spoko Smile

- Chciałbym tez zaznaczyć ze mój post to nie jest hejt na ten środek a subiektywna opinia bo po to jest te forum, akurat miałem okazje sam testować dwa sorty i moje szczury dla tego postanowiłem podzielić się z wami wrażeniami oraz różnicami

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - kot_kreskowy - 05.07.2023

JureKiler 
Wiem ziom. 
Zrobiłeś to po dżentelmeńsku, tak jak powinno się to zrobić🤘
Osobiście testowałem pierwszy sort dwa razy i wiem, że tolerka swoje robi; by ponownie poczuć to co za pierwszym razem potrzeba co najmniej miesiąca, a jeśli ktoś myśli inaczej(że szybciej), to są to marzenia ściętej głowy.
Nawet jeśli obecny sort jest, tak jak mówisz - słabszy pod kątem euforii, a różnica nie spada nagle o 30%, to nadal jest zajebiście.
Ubolewam nad tym, że nie mogę go teraz pobrać, ale na spokojnie. Nic na siłę.

#koniecofftopu

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - voice.of.voiceless - 05.07.2023

kot_kreskowy mi przez sporadyczne smażenie receptorów klefogównem to nie poczułem Tego co chciałem, choć nadal było na prawdę grubo. W tym roku szacunkowo zeżarłem max 5-6g klefa, z czego ostatni był mokry mirror którego opisywałem tu chyba pod koniec kwietnia, jeśli się nie myle. Nawet tyle czasu nie starczyło, tak więc miesiąc czasu to chyba raczej czas potrzebny do tego, aby się nie zawieść, a z trzy miesiące przy jakiejś suplementacji oraz diecie, żeby poczuć konkretne efekty.

tak uważam :E

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - Nieświadomka - 05.07.2023

Tak wyglada sort Smile  Nie wydaje mi się, żeby był wilgotny.  Może delikatnie. Trza pamiętać ze w transporcie nie ma lodówek i taki materiał ma trochę ciężko. Odparowanie wydaje mi się ze nie stanowi problemu. Wysyp grama i poczekaj z 30 min.  Przechowywać w zimnym ale nie poniżej 0 Smile

[Obrazek: IMG-2049.jpg]

Jeśli chodzi o czas lotu i kontakt to wszystko na wysokim poziomie. Mega zachowane BHP. Pierwszy raz tu zamawiałem bo zostałem zniechęcony przez poprzedni portal i przez pana S. 
Jeśli chodzi o testy to czekam na szczurków, a osobiście ja siadam do testów jutro. Zapach kozacki, mnie to nie obrzydza (taki fetyszysta czwórki). Tyle na dzień dzisiejszy. Dzieki Escobar 🙂
Nie mam pojęcia jak na poprzedniej stronie wzięli 300 mg. Ja właśnie testuje przed puszczeniem w obieg 150 mg sniff i wydaje mi się ze to dawka super wystarczajaca. U mnie materiał delikatnie mokry ale można sobie go formować jak się chce. Zdjęcie przed przyjęciem Smile
[Obrazek: IMG-2054.jpg]

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - Lubieplacki721 - 05.07.2023

Witam. Wciąż nie mogę uwierzyć że jest takie coś do zdobycia bo aż sie stare czasy przypominająBig Grin ten pierwszy sort wyglądał ślicznie drugi już tak średnio . Mam nieodpartą chęć stestowac ten produkt Big Grin ostatnie testy różnych rzeczy z ulicy  praktycznie zero eufo a na to głównie liczę :p polecacie ??

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - Czeslawo - 05.07.2023

Nieświadomka  Zajebiście, że wrzuciłeś zdjęcia i napisałeś kilka zdań.

Takie posty właśnie "coś " wnoszą do dyskusji.  Smile